Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mr360

Rad 140 kullanacağım nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Mr360    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR DETAYLARIM:

• Lawless labs rad-140
  • Lawless labs Enclomiphene

Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

Screenshot_1.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gorgeous    9

Hocam pct işini kan testi verdikten sonra değerlendirmeniz daha doğru olacaktır 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mr360    0
Gorgeous, Bir saat önce yazdı:

Hocam pct işini kan testi verdikten sonra değerlendirmeniz daha doğru olacaktır 

yabancı forumlarda geziniyorum hepsi 8 haftadan sonra enclo ile birlikte devam edilebilir diyor. kan testini 1-1.5 ay sonra vereceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    9
Mr360, 9 dakika önce yazdı:

yabancı forumlarda geziniyorum hepsi 8 haftadan sonra enclo ile birlikte devam edilebilir diyor. kan testini 1-1.5 ay sonra vereceğim

Ezbere iş yapmanı önermem hocam ilaçların etkisi kişiden kişiye değişebiliyor herkes aynı yan etkiyi yaşayamayabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mr360    0
Gorgeous, Bir saat önce yazdı:

Ezbere iş yapmanı önermem hocam ilaçların etkisi kişiden kişiye değişebiliyor herkes aynı yan etkiyi yaşayamayabilir

istanbul avrupa yakası test için önerebilieceğiniz bi yer var mı? birde hangi testleri istemeleyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108
Mr360, Bir saat önce yazdı:

Evet Enclomophine bir SERM’dir ve testosteron seviyelerini artırmak gibi bir özelliği vardır Klomen’e nazaran daha az yan etkisi de vardır üstelik. Genellikle 4-6 hafta arası 6.25 mg 6-10/12 hafta arası da 12.5 mg kullanarak baskılanma yan etkilerini düşürür.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mr360    0
heisenbergg, Şimdi yazdı:

Evet Enclomophine bir SERM’dir ve testosteron seviyelerini artırmak gibi bir özelliği vardır Klomen’e nazaran daha az yan etkisi de vardır üstelik. Genellikle 4-6 hafta arası 6.25 mg 6-10/12 hafta arası da 12.5 mg kullanarak baskılanma yan etkilerini düşürür.

evet hocam bende 12.5 mg kapsül var 2 günde 1 alımı iyi olur diyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108

evet hocam bende 12.5 mg kapsül var 2 günde 1 alımı iyi olur diyorlar

Her gün alman daha iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mr360    0
heisenbergg, 3 dakika önce yazdı:

Her gün alman daha iyi 

8 haftadan sonra mı önerirsiniz peki yoksa 4. haftada başlamalı mıyım? birde kingsize on cycle yada black guardian ürününü almayı düşünüyorum.

tarihinde Mr360 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    9
Mr360, 2 saat önce yazdı:

istanbul avrupa yakası test için önerebilieceğiniz bi yer var mı? birde hangi testleri istemeleyim?

Bunu daha profesyonel hocalarım söylese daha iyi olur 🤠

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108

8 haftadan sonra mı önerirsiniz peki yoksa 4. haftada başlamalı mıyım? birde kingsize on cycle yada black guardian ürününü almayı düşünüyorum.

4. Hafta kesinlikle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mr360    0
owlimagine, 25 dakika önce yazdı:

kanka feedback atarsın bir arkadaş daha kullanıyordu senden de feedback isteriz :D

feedback verecem kesinlikle hocam + firmanın enclo sunu da aldım muhtemelen forumda ilk ben deneyimlemiş olacağım bakalım :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Bakkal
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sarms mı yoksa anavar mı tercih etmeliyim neden?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dogukaan01
      Definasyon, yağ yakım kürüne girmeyi planlıyorum. Kendimce 2,3 planlama yaptım. Bu planlamaları sizlere danışmak istiyorum! Varsa eksikleri sizin tamamlamanızı rica edeceğim. Planladığım kombinler arasında hangisi sizce en etkili olan?
      1. PLANLAMA:
      CARDARINE CLENBUTEROL SR9009 2. PLANLAMA:
      CARDARINE CLENBUTEROL YOHIMBINE 3. PLANLAMA:
      CARDARINE WINSTROL YOHIMBINE Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Bayraktar2215
      Buddha pharma rad 140 sarms almıştım qr kodu ve doğrulama kodu sağlam ama pek kullanan göremedim bilgisi olan yazabilir mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Bayraktar2215
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bu sabah rad-140 kullanmaya başladım normalde günde 2 kere 15'er mg kullanacaktım ama dozajı fazla gelir diye şüphelenmedim değil pct yaptırmak istemiyorum bunun için kaç mg kullanmalıyım birde yarı aç karnına kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama yüzüm kızardı ve gün içinde baya sıcaktım ayrıca hafif bir libido problemi var gibi duruyor ne yapmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.