Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Erdem10

Testosteron prop + winstrol kür içi kan değerlerimde anormallik var mı?

Önerilen İletiler

Erdem10    1

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

KÜR DETAYLARIM:

• Testosteron Propionate
  • Winstrol

Kullanıyordum sadece şuanda kür değişikliğine gittim enantathe vurdum 1 kez yanında masteron ekleyeceğim bu hafta koruyucu olarak pazartesi 1 tamoxifen ve aromasin perşembe 1 tamoxifen kullanıyordum kan değerlerim bu şekilde yorumlayabilir misiniz?

6747633956ef9_WhatsAppGrsel2024-11-27saat19_24.44_44a0f51a.thumb.jpg.6d9b5d825d4d52ffe196b562e504d374.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    715

sorun yokta erken vermişsin testi kana karışmış testosteron da lh fsh daha kapanmamış. 4 yada 6. hafta ver testi.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
ardas, 3 dakika önce yazdı:

sorun yokta erken vermişsin testi kana karışmış testosteron da lh fsh daha kapanmamış. 4 yada 6. hafta ver testi.

aslında tamamen kapanmıştı bi 20 günü zorunlu ara vermek zorunda kaldım tekrar devam ettim 3 haftayı geçti garip geldi 

prolaktin progesteron için ne düşünüyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    715
Erdem10, 12 dakika önce yazdı:

aslında tamamen kapanmıştı bi 20 günü zorunlu ara vermek zorunda kaldım tekrar devam ettim 3 haftayı geçti garip geldi 

prolaktin progesteron için ne düşünüyorsun

ha onu görmemişim yarım dostinex alabilirsin . (kürden önce de bu kadar yüksek değilse. benim genelde prolaktin diplerde oluyor ondan bu seviyede yarım alıyorum tek haneliye düşürür ona göre ayarla sen)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
ardas, 42 dakika önce yazdı:

ha onu görmemişim yarım dostinex alabilirsin . (kürden önce de bu kadar yüksek değilse. benim genelde prolaktin diplerde oluyor ondan bu seviyede yarım alıyorum tek haneliye düşürür ona göre ayarla sen)

Kullanımını nasıl yapmalıyım ne kadar doz kaç günde bir veya bir kerelik mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    715
Erdem10, 25 dakika önce yazdı:

Kullanımını nasıl yapmalıyım ne kadar doz kaç günde bir veya bir kerelik mi

tek sefer masteron ekliceksin ya zaten tekrar yükselmez bu kadar sakın kafana göre fazla filan içme 0 lama yani 1 tane al dostinex ortasından böl iç. 3 e düşse masteron ekleyince max 5-6 olur yeterli o da  . (kür öncesi değerinin kaç olduğunu bilmiyorum kendime göre söylüyorum haberin olsun kür öncesi test yaptırdıysan ordaki prolaktini de yaz istersen.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
ardas, 12 saat önce yazdı:

tek sefer masteron ekliceksin ya zaten tekrar yükselmez bu kadar sakın kafana göre fazla filan içme 0 lama yani 1 tane al dostinex ortasından böl iç. 3 e düşse masteron ekleyince max 5-6 olur yeterli o da  . (kür öncesi değerinin kaç olduğunu bilmiyorum kendime göre söylüyorum haberin olsun kür öncesi test yaptırdıysan ordaki prolaktini de yaz istersen.)

Kürden önce ilk attığım fotoğrafta ki gibiydi bir de Eylül ayında verdiğim kür içinde testtede (2. Fotoğraf) düşük orda lh ve fsh da baskılanmış durumda sonra ara verdim 20 gün tekrar devam ettim 4 hafta oldu 

IMG_8677.png IMG_8679.png

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.169
Erdem10, 1 saat önce yazdı:

Kürden önce ilk attığım fotoğrafta ki gibiydi bir de Eylül ayında verdiğim kür içinde testtede (2. Fotoğraf) düşük orda lh ve fsh da baskılanmış durumda sonra ara verdim 20 gün tekrar devam ettim 4 hafta oldu 

Kullandığın markaları söyler misin? Libido sertleşme sorunun var mı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Kullandığın markaları söyler misin? Libido sertleşme sorunun var mı?

prop winstrol quantum instiues 

şuanda elimde kalan daha önceden pharmtec enantathe vardı 5 ampulum var daha sonra elimde ki quantumdan devam edeceğim enantathe'ye masteronda quantum

ekim ortasında ara verdiğimde 20 gün o zaman libido ve sertleşme problemi vardı tekrar propa devam ettim problem kalktı 

şuanda enantathe 2. vurum yaptım bu cumadan itibaren enantathe ve masteronla devam edicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.169
Erdem10, 12 dakika önce yazdı:

prop winstrol quantum instiues 

şuanda elimde kalan daha önceden pharmtec enantathe vardı 5 ampulum var daha sonra elimde ki quantumdan devam edeceğim enantathe'ye masteronda quantum

ekim ortasında ara verdiğimde 20 gün o zaman libido ve sertleşme problemi vardı tekrar propa devam ettim problem kalktı 

şuanda enantathe 2. vurum yaptım bu cumadan itibaren enantathe ve masteronla devam edicem

Bir ay sonra bir daha kan tahlili yaptır. Quantum hakkında şikayetler var malesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Bir ay sonra bir daha kan tahlili yaptır. Quantum hakkında şikayetler var malesef.

ne gibi hocam çalışmadığıyla ilgi mi merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.169
Erdem10, 17 dakika önce yazdı:

ne gibi hocam çalışmadığıyla ilgi mi merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın

Estağfurullah memnun olanda var olmayanda. Forumda araştırırsın. Arkadaşıma da çok yüksek fiyattan satmış iade de almıyor sıkıntılı bir tip. İnstagramdan da tartıştık satanla malesef aşırı kibir ve küçük dağları ben yarattım havası var... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Estağfurullah memnun olanda var olmayanda. Forumda araştırırsın. Arkadaşıma da çok yüksek fiyattan satmış iade de almıyor sıkıntılı bir tip. İnstagramdan da tartıştık satanla malesef aşırı kibir ve küçük dağları ben yarattım havası var... 

Kibir olayı doğru evet, ben uzun uzun mesaj yazdım görüldü attı 2 kez. Böyle adamdan paketli çikolata bile alınmaz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
Diver, 3 dakika önce yazdı:

hocam valla ben arkadaşımın elindekilerden aldım o yuzden kişiyi tanımıyorum kim onu da bilmiyorum demek istediğiniz şeyi anladım teşekkür ederim:)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Erdem10, 2 dakika önce yazdı:

hocam valla ben arkadaşımın elindekilerden aldım o yuzden kişiyi tanımıyorum kim onu da bilmiyorum demek istediğiniz şeyi anladım teşekkür ederim:)

Rica ederiz, kullanınca diver abimin dediği gibi dönüt verirsin bize de

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.169
Tony Montana, 9 dakika önce yazdı:

Kibir olayı doğru evet, ben uzun uzun mesaj yazdım görüldü attı 2 kez. Böyle adamdan paketli çikolata bile alınmaz

Yoğundur eyvallah dersin saygımız var. Görüldü atmak nedir😄  Tartıştığımız olayda şu; deca kullanan herkes decadick olurmuş olmuyorsa ilaç boşmuş😂 Dedim siz bana deca gönderin bakalım oluyor mu olmuyor mu test edelim🤣🤣🤣🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Yoğundur eyvallah dersin saygımız var. Görüldü atmak nedir😄  Tartıştığımız olayda şu; deca kullanan herkes decadick olurmuş olmuyorsa ilaç boşmuş😂 Dedim siz bana deca gönderin bakalım oluyor mu olmuyor mu test edelim🤣🤣🤣🤣

Hem de 2 kez görüldü attı ahahahahaha.

hata bende insan yerine koyduk soru sorduk

deca kullanan herkes dick olsaydı tüm vücutçular kısır gezerdi herhalde kimsenin çocuğu olmazdı 🤣

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.169
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hem de 2 kez görüldü attı ahahahahaha.

hata bende insan yerine koyduk soru sorduk

deca kullanan herkes dick olsaydı tüm vücutçular kısır gezerdi herhalde kimsenin çocuğu olmazdı 🤣

Zaman israfı boşver 😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
Diver, 28.11.2024 - 10:48 yazdı:

Tony Montana, 28.11.2024 - 10:42 yazdı:

Rica ederiz, kullanınca diver abimin dediği gibi dönüt verirsin bize de

hocam sizleri rahatsız ediyorum ama sizce bu kürün yanına rimo veya sustanon ekliyeyim mi fikirleriniz nelerdir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Erdem10, 8 dakika önce yazdı:

hocam sizleri rahatsız ediyorum ama sizce bu kürün yanına rimo veya sustanon ekliyeyim mi fikirleriniz nelerdir

Masteron veya rimo olur. Zaten testo alıyorsun neden sustanon ekleyeceksin ki

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erdem10    1
Tony Montana, 17 dakika önce yazdı:

Masteron veya rimo olur. Zaten testo alıyorsun neden sustanon ekleyeceksin ki

Hocam aşırı bilgim yok bu yüzden size danıştım şuanda enantathe ve masteron var üzerine rimo olur mu

tarihinde Erdem10 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Erdem10, 9 dakika önce yazdı:

Hocam aşırı bilgim yok bu yüzden size danıştım şuanda enantathe ve masteron var üzerine rimo olur mu

Neden olmasın, bence olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.