Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mhmt22

Bayram hediyesi

Önerilen İletiler

mhmt22    79

Arkadaşlar bayram hediyesi olarak gruba 1 tane kür yazacağım Pazaryeri günü cutting için mı olsun hacim için mı yoksa slip mı yorumlarınızı bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    9.483

Konu sabitlendi güzel etkinlikler bunlar. (:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.345

beklemedeyiz herkese faydası olur bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Merhunes    0

Şu sıralar yeni başlayan biri için sağlam bir definasyon kürü araştırmaktan kör olacam desem abartmış olmam sanırım :D

Sizden de bu çerçeve güzel bir definasyon kürü görmek isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Kürü aşağıda Bayram hediyesi olarak paylaştım arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir bazı arkadaşlara.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
Kürü aşağıda Bayram hediyesi olarak paylaştım arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir bazı arkadaşlara.

Iyide yanlış yapmışsın sabit konudaki yani buradaki ilk mesajını editlemen gerekirdi ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Arkadaşlar pazartesi yazacağım dediğim kürü bugün yazdım sizinle paylaşıyorum umarım bazılarınıza yardımcı olmuş olurum yeni başlayanlar veya 2.3 kürü olanlar için uygun görmüyorum.

1-5 Dianabol 50mg

1-8 Testo Enanthat 500mg

9-16 Testo Enanthat 750 mg

17-20 Testo Enanthat 1000 mg

21-22 Testo Enanthat 750 mg

23-24 Testo Enanthat 500 mg

1-8 Boldenon 500 mg

9-12 Boldenon 750mg

13-16 Boldenon 1000mg

17-20 Boldenon 1250 mg

21-23 Boldenon 750 mg

1-8 Deca 400 mg

13-20 trenbolone Enanthat 400 mg

20-24 Turinabol 50 mg

20-25 Winstrol Depot 150 mg haftalık enjeksiyon

1-24 Hgh 6 iu

1-5 Ghrp 6 300 mcg

1-5 İgf 1 lr3 50 mcg

11-15 Ghrp 2 - 300 mcg

11-15 İgf 1 lr3 50 mcg

21-25 Ghrp 2 - 300 mcg

İgf ve ghrp kullanılmadığı haftalar

Peg mgf 200 mcg

Kür içinde

OMEGA 3 en yüksek mg 1 porsiyon

Liv 52 karaciğer koruyucusu baştan sona kadar 2 tablet

3 günde bir arimideks 1 tablet

Duruma göre yanına nolvadex eklenebilir.

T3 baştan sona kadar

Kaliteli Multi vitamin olimp vitavitamin güzel tavsiye ederim.

Hormon değerlerine göre 4 hafta da bir HCG

Gece yatmadan önce Zinco 2 tablet

1 hafta kullanacak 1 hafta kullanılmayacak cabaser 1mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

bu arada kaliteli kür için teşekkürler. forumda uygulayabilecek kimse olmadığını düşünsem de :) dizayn, mg'lar başarılı. (konuda ki ilk mesajınızı düzenleyip bu kür programı oraya yazarsanız, konuya girdiğimizde ilk mesajda kürü görürsek daha temiz olur)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

öncelikle kombin için teşekkürler. güzel olmuş ellerinize sağlık; fakat kür sonunda t3 ile duran troid için nasıl bir pct düşünüyorsunuz? troid kendi kendine toparlar mı ve ne kadar sürede toparlar, ya da toparlaması için pct yapılacak mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Risetopower    11

Konuyu açan arkadaş kür programı yazmış sağolsun ancak sorulan soruların hiç birine cevap vermemiş.3 gündür T3 ile alakalı sorulan 2 farklı soruya cevap verecek diye bekliyorum ama sanırım boşa bekliyorum.Benim bu durumdan çıkardığım sonuç şu ; İlgili arkadaş bilinçli biri değil.Sadece ezberlemiş olduğu kür programlarını paylaşan biri.Paylaştığı kürü uygulayan kişinin vücudunda meydana gelecek olan şeylerden tamamen bi haber... Söylediklerimin aksi bir durum varsa kendisine söz hakkı doğmuş bulunmakta.Saygılar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Kürü Mahmut abi yazdı ben kardeşi sayılırım arada bende yorum yapıyorum birşeyler paylaşıyorum şuan çok isterseniz ben cevap vereyim sorulara önemli değil ama Mahmut abi yazdı o gelince cevapları verir şuan yurt dışında kendisi ondan pek bakmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1-boldenon en fazla 20 hafta kullanılmıyor mu ? (resöptörler dolar deniyor)

2-yan etki görmeden bence nolvadex ve arimiex kullanılmaz kürün verimini düşürür

3-4. haftadan son haftaya kadar haftalık 500 pregnly vurulması lazım (bilimsel makalede 4. haftadan sonra doal testo seviyesinin 0 yakın olduğu söyleniyor) 4 haftada 1 500 pregnly pek işe yaramaz pct iyice zorlaşır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

1- boldenon 36 hafta kullanan gordum demekki kullanıp verim alıyordu salak degilse :D

2- boyle bi kürde yan etki olmadan cıkacagını zannediyor musun?

3- bu konuda net bilgim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.