Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Testosteron enjeksiyonu sonrası kalp ritimlerim değişti ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Tony Montana    209
Draqul Org, 23 dakika önce yazdı:

Kesinlikle haklısın. Şuan zaten kestim 8 gündür bakalım ne olcak🙂🙂

Hakkında hayırlısı hocam 🙏🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    74

Daha önce panik atak geçmisin var. Bu endişelerinin fizyolojik olarak seni daha fazla etkileyeceği anlamına geliyor ve endişelenmeye meyillisin. Bunu çözmenin en basit yolunu söyleyeyim, 6 ayda bir farkli bir doktora eko çektir. Her doktor sana kalbinde sorun olmadığını söyledikçe endişelerin tamamen azalıcak. 

Bende aritmi var, tam.5 ayrı doktora gittim bunun neden olduğunu öğrenmek için, doktorlar kalbimin yapısal olarak çok iyi olduğunu ve aritmilerin(ektopik atimlarin) stresteb olduğunu her söylediğinde aritmilerim daha da azaldı. Tabi 3 senedir kardiyoydu sporuydu oldukça disiplinliyim.

Çok geçmis olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
Unrest, 43 dakika önce yazdı:

Daha önce panik atak geçmisin var. Bu endişelerinin fizyolojik olarak seni daha fazla etkileyeceği anlamına geliyor ve endişelenmeye meyillisin. Bunu çözmenin en basit yolunu söyleyeyim, 6 ayda bir farkli bir doktora eko çektir. Her doktor sana kalbinde sorun olmadığını söyledikçe endişelerin tamamen azalıcak. 

Bende aritmi var, tam.5 ayrı doktora gittim bunun neden olduğunu öğrenmek için, doktorlar kalbimin yapısal olarak çok iyi olduğunu ve aritmilerin(ektopik atimlarin) stresteb olduğunu her söylediğinde aritmilerim daha da azaldı. Tabi 3 senedir kardiyoydu sporuydu oldukça disiplinliyim.

Çok geçmis olsun

Hocam bendede aynı sorun var herşey normal ama o kadar sert atıyor ki kalbim ağzımda atıyor gibi hissediyorum ve nefes alamıyorum artık…

ve bu aralar bazı sorunlardan dolayı çok stresli kaygılı ve düşünceliyim ondan dolayı beni böyle etkiledi diye düşünüyorum. Yanancı kaynaklara bakımca çözümün propranolol olduğumu öğrendim ve çoğu kişi kürde kullanıyormuş. Elimde var fakat hiç kullanmadım. Kalp üzerindeki stresi azaltıyor ve sakinleşiyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
Draqul Org, 45 dakika önce yazdı:

Hocam bendede aynı sorun var herşey normal ama o kadar sert atıyor ki kalbim ağzımda atıyor gibi hissediyorum ve nefes alamıyorum artık…

ve bu aralar bazı sorunlardan dolayı çok stresli kaygılı ve düşünceliyim ondan dolayı beni böyle etkiledi diye düşünüyorum. Yanancı kaynaklara bakımca çözümün propranolol olduğumu öğrendim ve çoğu kişi kürde kullanıyormuş. Elimde var fakat hiç kullanmadım. Kalp üzerindeki stresi azaltıyor ve sakinleşiyoruz.

Ben bir dönem nebivolol kullandım. Diğerlerini kullanmama nedenim nebivololün seçici olarak belli bir mg a kadar sadece kalp üzerinde çalışmasıydı. Ama bu ilaçları iyi bir doktor kontrolünde almak çok önemli. Potasyum sodyum dengesini ilaca göre ayarlamak çok önemli. Mesela nebivolol ve arb gibi ilaçlarla potasyum miktari yüksek bir diyet uygularsan barikardi geçirme ihtimalin artıyor. Benim nebivololle bir ara dinlenme nabzım 40a kadar düşmüştü. O dönem karb olarak yoğun patates tüketiyordum. Düşük dozlarda bu risk çok az ama potasyum konusu önemli bu ilaçlarda. 

Bunları normal insanlara çok kolay yazıyolar ama bizim gibi bu sporu yapip beslenmesi farklı olanlarda bu konulara daha da dikkat edilmeli.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
Unrest, 20 dakika önce yazdı:

Ben bir dönem nebivolol kullandım. Diğerlerini kullanmama nedenim nebivololün seçici olarak belli bir mg a kadar sadece kalp üzerinde çalışmasıydı. Ama bu ilaçları iyi bir doktor kontrolünde almak çok önemli. Potasyum sodyum dengesini ilaca göre ayarlamak çok önemli. Mesela nebivolol ve arb gibi ilaçlarla potasyum miktari yüksek bir diyet uygularsan barikardi geçirme ihtimalin artıyor. Benim nebivololle bir ara dinlenme nabzım 40a kadar düşmüştü. O dönem karb olarak yoğun patates tüketiyordum. Düşük dozlarda bu risk çok az ama potasyum konusu önemli bu ilaçlarda. 

Bunları normal insanlara çok kolay yazıyolar ama bizim gibi bu sporu yapip beslenmesi farklı olanlarda bu konulara daha da dikkat edilmeli.

Kesinlikle dikkat edcem teşekkürlerxD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62

Merhabalar nasılsınız?

11 gün sonunda kalbim birazda olsa sakinleşti fakat bu süreçte hiç düzgün olmadı sürekli çarpıntı yaşanıyordu ama şimdi çok daha sakin.

11 günün sonunda enjeksiyonu yaptım fakat 65mg gibi bişey yaptım ki bakayım kalp ne dicek yine hızlancak mı diye. Şuan hafif bi kızarıklık var kan kontrolü yaparken çok salladım iğneyi ondandır.

ve birazda panik yaptım ya kalbim dahada kötü olursa diye ama sakinleştikten sonra enjeksiyonu yaptım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
Draqul Org, 2 dakika önce yazdı:

Merhabalar nasılsınız?

11 gün sonunda kalbim birazda olsa sakinleşti fakat bu süreçte hiç düzgün olmadı sürekli çarpıntı yaşanıyordu ama şimdi çok daha sakin.

11 günün sonunda enjeksiyonu yaptım fakat 65mg gibi bişey yaptım ki bakayım kalp ne dicek yine hızlancak mı diye. Şuan hafif bi kızarıklık var kan kontrolü yaparken çok salladım iğneyi ondandır.

ve birazda panik yaptım ya kalbim dahada kötü olursa diye ama sakinleştikten sonra enjeksiyonu yaptım.

Dostum kusura bakma bir tabir vardır totosuyla inatlaşan altına yapar. Sen niye bu kadar yükleniyorsun kendine? Sağlığından kıymetli bu ilaç işleri? Rad140ta da böyle oldu diye hatırlıyorum... Lütfen yaşın daha çok genç dikkat et.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Dostum kusura bakma bir tabir vardır totosuyla inatlaşan altına yapar. Sen niye bu kadar yükleniyorsun kendine? Sağlığından kıymetli bu ilaç işleri? Rad140ta da böyle oldu diye hatırlıyorum... Lütfen yaşın daha çok genç dikkat et.

Evet rad-140 ta bilinçsizce 10mg den 20 yaptım öyle kafama göre… teşekkürler cevap için. Daha çok dikkat etmeliyim. Hem istiyorum hem istemiyorum ortada kaldım..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.