Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

altuh

Ilk kürüme girmeyi planlıyorum! bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Önerilen İletiler

altuh    1

Merhabalar...

• Yaşım: 19
  • Boyum: 1.75
  • Kilom: 83
  • Yağ Oranım: 12-15 arası
  • Spor Geçmişim: 3 yıl

Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 

Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:

• Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu
  • Multivitamin
  • D Vitamini
  • K Vitamini
  • C Vitamini
  • Omega 3
  • Nac 600
  • Tribulus
  • Biotin
  • Çinko
  • Ginkgo Biloba
  • Saw Palmetto
  • Milk Thistle
  • Bromelain

Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

c13a2fb8-7a29-4489-915a-8b73508202b5.thumb.jpg.26abe636c710b93f4cf3f3add2faf9f2.jpg

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    12

Arimidex tamox klomen çıkart, arimidexi kan testi sonucuna göre tamoksifeni göğüs ucunda kaşıntı hassasiyet gibi durumlarda eğer kan vermeye gidemeyeceksen 1 2 hafta o zaman kullanırsın, klomeni pct de kullanırsın eğer testislerde küçülme fsh lhı uyarmak istiyorsan haftalık 400-500 iu hcg kullanabilirsin. Bence rimobolanı çıkartabilirsen son 5 hafta 4 e çıkart. Beslenmen çok güzel 800 pirinç 600 karb demek bu da kilonun neredeyse 7 katı ediyor kısa sürede güzel bir kütle ve form elde edersin. Yağları özenle seç, haftada 3 gün 30 dakika kardiyoyuda ihmal etme yağlanmadan güzel bir süreç geçirmen dileğiyle, bol şans.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Merhabalar öncelikle sustanon yerine enantat kullanmanı öneririm ama yinede sustanon kullanıcam dersen 3 ml 750 mg şuan senin için çok fazla 500 mg yi gecmene gerek yok 500 mg yi haftada 3 e bölüp kullanabilirsin kür içinde klomeni tamoksifeni direk çıkar kan testleri yaptırarak ona göre arimidex kullanman gerekiyor kan testi yapmadan kafana göre kullanırsan Cok düşürüp kür verimini baltalayabilirsin.

Güvenilir bir ürün kaynağı arıyorsan alttan WhatsApptan burak hocaya ulaşabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    63

Anladigim kadarıyla haftalık 250sustanon ve 100primo alacaksın standardı 500e 400 bunları yarıya çekerek alabilirsin 250 200 şeklinde başlangıç temiz olur  arimidex ve tamoks test sonucu yada hissitay olmadan kullanmıyorsun kalanı güzel çalışmışsın  öğüt e gelecek olursak 25 yaşında genetiği iyi ince bel geniş omuz ektomorf kardeşim var ona dahi onermiyorum zaman önemli yaşı biraz daha beklemelisin o arada @SERKO bitkisel kür egefitness doğal testo artırmak gibi araştır incele ve dene ki spor Alt yapın beslenme takviye üzerine de sağlam olsn

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
altuh    1

Yanıtlarınız doğrultusunda bilgi eksiklerimin olduğunu ve kür için biraz erken olduğunu anladım. Teşekkür ederim yanıt verip zaman ayırdığınız için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    6

Neden bu kadar fazla anti aromatize inhibüterleri ile doldurdun bu sadece kurunun verimini baltalar özellikle de bunun gibi bi bulk kurunde östrojenin önemi anlasilmali 

Asıl o büyük içi dolu ve bombeli adeleyi östojen verir o büyütür bu kadar östrojeni baskilayip nasıl büyütmeyi dusunuyorsun adeleyi 

Susta rimo kürü için sadece gerektiğinde 1 tablet armidexi 2 ye böl ve pzt v,prsmb al nasıl pat diye östrojenini aşağı çekiyor 

Düşük östrojen istedigimiz bir şey değil heleki bulk kurunde büyüme ve hacim için çok önemli 

Sadece yukseldiginden yan etki almaya basladiginda gidip kan testi verip östrojenin attıysa armidexi kullanıp kesersin kür boyunca düzenli kullanim sacmalik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24

Arimidex tamox denildiği gibi biraz ezbere olmuş fakat dikkatimi çeken pazar günleri klomen bunu neden alıyorsun dostum kür sürecinde testis atrofisini bir nebze engellemek için mi ? Ayrıca ben olsam haftalık 3 ampul sustanon yerine 1 e düşürür onun parasıyla rimo koyardım

5am5unlu, 20 dakika önce yazdı:

Arimidex tamox denildiği gibi biraz ezbere olmuş fakat dikkatimi çeken pazar günleri klomen bunu neden alıyorsun dostum kür sürecinde testis atrofisini bir nebze engellemek için mi ? Ayrıca ben olsam haftalık 3 ampul sustanon yerine 1 e düşürür onun parasıyla rimo koyardım

He tabi eğer bütçe sıkıntın yoksa dozajlar iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: trenbolonavcısı
      Merhaba değerli dostlarım hocalarım
      Yeni definasyon kürüme başladım 4 gün oldu fakat 2.5kg artmışım kilo vermek için uğraşırken ve cok keskin bi diyet yapıyorum şuan yaklaşık 1500kcal alıyorum kullandığım ürünler TestP masteron winstrol bugünde levotiron(100mcg) başladım 
      bunun sebebi ne olabilir neyi yanlış yaptım anlamadım veya normalmidir böyle olması
    • Yazan: yigitcancamci
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
      Kür içeriği şu şekilde;
      Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
      Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?  
      İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: fatman
      Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.
      Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.
    • Yazan: normlife6425
      Arkadaşlar cümleten selamlar,
      Konuyu olabildiğince kısa özetlemeye çalışacağım. 25 yaşında kendimi bildim bileli bu spora tutkuluyum 18 yaşımda 2 yıl kadar doğal olarak yapmıştım fakat safra kesesi ameliyatı sebebiyle bıraktım bir daha da başlayamadım ta ki bi kür yapıp motivasyonumu yakalayana kadar.
      İlk haftam bitti kullandığım ürünler:
      testosteron enanthate 0.5 ml mix ürün 1 ml haftada 2 enjeksiyon ikiside  içerisinde 200 ml boldenon 200 ml cypionate ve 50 ml propionate. İlk sorum bu kürde testosteronun farklı türevleri olması kürümde bi dezavantaja sebep olur mu ikincisi ise evet artık gelişmeye başlıyorum diyene kadar ne kadar süre geçer. Bu arada 5 aylık bir kür koruyucu olarak evigen 150 mg ve nac 600 kullanıyorum aynı zamanda Q10 içerikli çoğu vitaminin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğüm bir multivitamin kullanıyorum.
      Tecrübeli büyüklerimin ve küçüklerimin yardımını bekliyorum , teşekkürler…
    • Yazan: Fuarkistan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.