Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım?

Önerilen İletiler

gönderildi (düzenlendi)
KAVINSKI, 42 dakika önce yazdı:

Elindeki iran 04.27 sktli olan boş fake iranlardan. 100lük iran yok o da fake. Bulabiliyosan 2031 sktli olan iranlardan bul orjinal değil ama hem ucuz hem dolu. Yüksek e2 yan etkilerini yaşamıyorsan ai kullanmanı tavsiye etmem yan etkilerini kontrol etmek çok zor.

komple boş değil ya benim kendi testo seviye 1. test 292 - 2. test de 275 çıkmıştı - 100 luk çakma iran ile 720 - 250 lik çakma ile 550 - arkadaşda 660 çıktı - en azından komple boş değil free-grin-sweat-animation-gif-download-12152299.gif total de 6 7 kan testi verdim - yazan doz ile içerik aynı değil işte , şerefsizler 100 yaziyorsa 100 koy fiyatını ona göre ver alan alsın yani anlamadım gitti bu adamları yaa 

testo olarak Zphc bulabiliyorum 10ml - tavsiye edermisiniz

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

KAVINSKI    37
gokhanyavuzmusic, 18 dakika önce yazdı:

komple boş değil ya benim kendi testo seviye 1. test 292 - 2. test de 275 çıkmıştı - 100 luk çakma iran ile 720 - 250 lik çakma ile 550 - arkadaşda 660 çıktı - en azından komple boş değil free-grin-sweat-animation-gif-download-12152299.gif total de 6 7 kan testi verdim - yazan doz ile içerik aynı değil işte , şerefsizler 100 yaziyorsa 100 koy fiyatını ona göre ver alan alsın yani anlamadım gitti bu adamları yaa 

testo olarak Zphc bulabiliyorum 10ml - tavsiye edermisiniz

Eğer orjinal zphc ise tavsiye ederim ama bence 2031 iran daha mantıklı çünkü zphc testonun yarı fiyatına ben şu an 2031 iranı kullanıyorum. Oldu ki ilaç almaya karar verirsen satıcından fotoğraf iste buraya at ona göre karar ver.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 11 saat önce yazdı:

İade edebiliyorsan et primo almayın sadece hilma ve pharmacom primoları kullanılabilir duruyor şuan o da stok bulabulirseniz, trt'ye primo eklemeyin bir de o artık kür oluyor trt dediğin 75-125mg testosteron kullanmaktır 150-250mg için cruise diyebiliriz ama trt yapılacaksa testo ve hcg kullanılmalı kişi faza östrojen dönüştürüyorsa ai eklenebilir en fazla.

Hocam, sizin burda söylediğiniz Önerdiğiniz markalara ulaşım  yok denecek kadar kısıtlı yok belki de .. bulunmuyor. Evet Bir kaç kişi çakma pharma com,, pharma group ürün paylaşımı yapıp satıyor ama leş taklit edilmiş. Zaten optimum glin overdose bunları da sattığı için direk eliyorum... Yurt dışı yaşamak vardı 😅 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
GomuGomuFuseN, Bir saat önce yazdı:

Hocam, sizin burda söylediğiniz Önerdiğiniz markalara ulaşım  yok denecek kadar kısıtlı yok belki de .. bulunmuyor. Evet Bir kaç kişi çakma pharma com,, pharma group ürün paylaşımı yapıp satıyor ama leş taklit edilmiş. Zaten optimum glin overdose bunları da sattığı için direk eliyorum... Yurt dışı yaşamak vardı 😅 

Pharmacomla pharma group bambaşka iki marka, türkiyede orjinal pharmacom ve hilma var ama bulması zor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    38
berkay16, 43 dakika önce yazdı:

Pharmacomla pharma group bambaşka iki marka, türkiyede orjinal pharmacom ve hilma var ama bulması zor

Fiyatları çok ucuk, yüksek fiyata çok güzel markalar var ama hala göz bebeğim nessie

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 3 saat önce yazdı:

Eğer orjinal zphc ise tavsiye ederim ama bence 2031 iran daha mantıklı çünkü zphc testonun yarı fiyatına ben şu an 2031 iranı kullanıyorum. Oldu ki ilaç almaya karar verirsen satıcından fotoğraf iste buraya at ona göre karar ver.

zhpc 2500 e aldık , arkadaşa forumda resimlerini atmıştım orjinal olduğunu düşünüyorlar - gelince bir kodunada bakacaz - belki bende alabilirim - iranlarıda 1500 2000 arası satıyorlar en azından ben öyle alabiliom - ampül diye hijjen açısından tercih ediyordum ama zhpc ye de geçebilirim ufaktan iyi çıkarsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars, 15 dakika önce yazdı:

Fiyatları çok ucuk, yüksek fiyata çok güzel markalar var ama hala göz bebeğim nessie

bu nessie lerin sitesi var mı bir bakmak isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpern60    0
Fuhrer, 7/3/2026 - 18:08 yazdı:

0.22 mikron ptfe enjektör filtresi yazarsan erişebilirsin

elimde zphc 30 ml masteron flakon var 10 ml bitirdikten sonraki 4 enjeksiyonumda aşırı derece ödem yapmaya başladı crpm falan yüksek çıktı kan testinde hatta bahsettiğiniz filtreyle kalan 20 ml i kullanıp ilacı kurtarabilirmiyim bakteri üredi muhtemelen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
oguuzars, 34 dakika önce yazdı:

Pharmacom ve hilma yurt dışında da biraz pahalı markalar, primo almayacaksan bence bu markaları tercih etmenin pek bir manası yok, nessie'de biraz üretim problemi var gibi bana sorarsan nessie çindeki hepius diye bir üreticiye fason üretim yaptırıyor hepius ürünleri aynı nessie gibi ürün farketmeksizin pip yapıyor ve içinden ne olduğu belirsiz parçalar çıkıyor, pip yapmasının sebebi de tüm ürünlerde ethyl oleate olması, hepius wwb'nin üreticisi.

@gokhanyavuzmusic haftada 2 kez çeyrek arimidex iç 72 den 30 lara düşürürsün tahmini ama yine de kan testi ver ilk haftayı bitirince fazla da düşebilir biraz kendin keşfetmen lazım bu piyasada adam gibi primo bulmak çok zor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpern60, 2 saat önce yazdı:

elimde zphc 30 ml masteron flakon var 10 ml bitirdikten sonraki 4 enjeksiyonumda aşırı derece ödem yapmaya başladı crpm falan yüksek çıktı kan testinde hatta bahsettiğiniz filtreyle kalan 20 ml i kullanıp ilacı kurtarabilirmiyim bakteri üredi muhtemelen

0.22 mikron ptfe enjektör filtresi nedir reis @Fuhrer 

Google dan baktım ama , anlayamadim 

berkay16, 2 saat önce yazdı:

Pharmacom ve hilma yurt dışında da biraz pahalı markalar, primo almayacaksan bence bu markaları tercih etmenin pek bir manası yok, nessie'de biraz üretim problemi var gibi bana sorarsan nessie çindeki hepius diye bir üreticiye fason üretim yaptırıyor hepius ürünleri aynı nessie gibi ürün farketmeksizin pip yapıyor ve içinden ne olduğu belirsiz parçalar çıkıyor, pip yapmasının sebebi de tüm ürünlerde ethyl oleate olması, hepius wwb'nin üreticisi.

@gokhanyavuzmusic haftada 2 kez çeyrek arimidex iç 72 den 30 lara düşürürsün tahmini ama yine de kan testi ver ilk haftayı bitirince fazla da düşebilir biraz kendin keşfetmen lazım bu piyasada adam gibi primo bulmak çok zor.

07.04.2025 - Total Testosteron: 294 ng/dL, Estradiol (E2): 28,3 pg/mL

26.06.2025 - Total Testosteron: 273 ng/dL, Estradiol (E2): 24,5 pg/mL

03.10.2025 - Total Testosteron: 724 ng/dL, Estradiol (E2): 48,2 pg/mL

27.11.2025 - Total Testosteron: 531 ng/dL, Estradiol (E2): 43,8 pg/mL

24.03.2026 - Total Testosteron: 603 ng/dL, Estradiol (E2): 42,6 pg/mL

30.06.2026 - Total Testosteron: 551 ng/dL, Estradiol (E2): 42,1 pg/mL

Testler ve durumlar böyle idi ,

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
Alpern60, 3 saat önce yazdı:

ZPHC solvent olayında sınıfta kalmış bir marka bana göre, aynı sorunu ben de yaşadım bunun temel sebebi içerikteki BA oranının azlığından olduğunu tahmin ediyorum. Bu yaşadığın durumu dediğim filtre çözecektir, ancak filtreleme olayı kolay bir işlem değil. Yani yazmayla anlatamam size, o yüzden konu açmamı bekleyin.

gokhanyavuzmusic, 37 dakika önce yazdı:

0.22 mikron ptfe enjektör filtresi nedir reis @Fuhrer 

Google dan baktım ama , anlayamadim 

konu olusturup detaylandiracagim

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
berkay16, 3 saat önce yazdı:

nessie çindeki hepius diye bir üreticiye fason üretim yaptırıyor

hayır, hammaddeyi tedarik edip üretmek hiç zor değil. Anabolik grubunda ülkede fason üretim yaptıranlar var ancak yurt dışından fason üretim yaptırıp getirme zahmetine hiç kimse kalkışamaz. 1kg hammadde ile 1000 flakon ürün üretmek 1000 flakon ürün geçirmekten kat kat daha kolay. Özellikle bahsettiğin üreticinin ürünlerine bakarsan onlarca sterilite sorunu yaşayan görürsün Nessie'de bu oran oldukça düşük ve hiç fotoğraflı bir delile rastlamadım. Zaten Iran'da doğup da spor salonuna kaydolan kimyager olup çıkar öyle bir coğrafya, sahte ürün cenneti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

hayır, hammaddeyi tedarik edip üretmek hiç zor değil. Anabolik grubunda ülkede fason üretim yaptıranlar var ancak yurt dışından fason üretim yaptırıp getirme zahmetine hiç kimse kalkışamaz. 1kg hammadde ile 1000 flakon ürün üretmek 1000 flakon ürün geçirmekten kat kat daha kolay. Özellikle bahsettiğin üreticinin ürünlerine bakarsan onlarca sterilite sorunu yaşayan görürsün Nessie'de bu oran oldukça düşük ve hiç fotoğraflı bir delile rastlamadım. Zaten Iran'da doğup da spor salonuna kaydolan kimyager olup çıkar öyle bir coğrafya, sahte ürün cenneti.

yani koli koli zphc sokuyorlar yolunu bulan için ürün sokmak pek de zor değildir diye düşünüyorum, ürün üretmek dediğin gibi hiç zor değil ihtiyacın olan tek şey ısıtıcılı hassas terazi, ölçü kapları, raw, pharma grade yağ, benzil benzoat, benzil alkol gerisi ufak tefek matematik hesabı ve ısıtma,karıştırma işlemi yurt dışında kendi ilacını yapan çok fazla insan var, fason ürettirmek de çok ucuz bu arada üretip satmak kadar karlı olabilir ürünleri sorunsuz sokabiliyorsan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
berkay16, Şimdi yazdı:

yani koli koli zphc sokuyorlar yolunu bulan için ürün sokmak pek de zor değildir diye düşünüyorum, ürün üretmek dediğin gibi hiç zor değil ihtiyacın olan tek şey ısıtıcılı hassas terazi, ölçü kapları, raw, pharma grade yağ, benzil benzoat, benzil alkol gerisi ufak tefek matematik hesabı ve ısıtma,karıştırma işlemi yurt dışında kendi ilacını yapan çok fazla insan var, fason ürettirmek de çok ucuz bu arada üretip satmak kadar karlı olabilir ürünleri sorunsuz sokabiliyorsan.

ZPHC konusunda bu ürünlerin yurt dışından geldiğini sanmıyorum gerçekten, ithal gelen ürünler belli başlı. Neden herkes sadece ZPHC sokuyor? Mesela senin de bildiğin üzere Driada, Dragon, Pharmacom tarzı çeşitli üne sahip markalara hiç rastlayamıyorum ben. Ancak elimi sallasam ZPHC Humax satana denk geliyor... Bu ürünlerin yerli olduğu inancı bende oluşmaya başladı artık. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

ZPHC konusunda bu ürünlerin yurt dışından geldiğini sanmıyorum gerçekten, ithal gelen ürünler belli başlı. Neden herkes sadece ZPHC sokuyor? Mesela senin de bildiğin üzere Driada, Dragon, Pharmacom tarzı çeşitli üne sahip markalara hiç rastlayamıyorum ben. Ancak elimi sallasam ZPHC Humax satana denk geliyor... Bu ürünlerin yerli olduğu inancı bende oluşmaya başladı artık. 

hocam zphc aralarında en ucuza alınıp en pahalıya satılanabilcek ürün o o yüzden. pharmaocm mesela daha pahalı zphcden hazır piyasada zphc herkes talep ediyorken neden başka bi marka getirsinler ki ?. deli satıyor ürün çünkü humaxda öyle adamlar başka markalarla uğraşmıyor haklı olarak. 10a geliyorsa zphc pharmacom 15e geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
sven, Şimdi yazdı:

hocam zphc aralarında en ucuza alınıp en pahalıya satılanabilcek ürün o o yüzden. pharmaocm mesela daha pahalı zphcden hazır piyasada zphc herkes talep ediyorken neden başka bi marka getirsinler ki ?. deli satıyor ürün çünkü humaxda öyle adamlar başka markalarla uğraşmıyor haklı olarak. 10a geliyorsa zphc pharmacom 15e geliyor

Çin'den hiç peptid getiren bile görmüyorum bir kişi harici, adamların fiyat listesi ortada. 1 kit retayı 100-150$'dan alıp tanesini o fiyata veriyor neredeyse, bunu neden yapmıyorlar? Dediğim markaların bulk order fiyatları emin ol çok uygun hatta bu konuda @berkay16 bayağı bilgi sahibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, 19 dakika önce yazdı:

Çin'den hiç peptid getiren bile görmüyorum bir kişi harici, adamların fiyat listesi ortada. 1 kit retayı 100-150$'dan alıp tanesini o fiyata veriyor neredeyse, bunu neden yapmıyorlar? Dediğim markaların bulk order fiyatları emin ol çok uygun hatta bu konuda @berkay16 bayağı bilgi sahibi.

çin peptiti bi kaç kaynak getiriyor.evet bazıların uygun. hocam humax-zphcyi bazıları bizim göremeyeceğimiz kadar ucuza alıyorlar ondan eminim. ikincisi oturmuş bi talep varken çok uğraşmazlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
sven, 30 dakika önce yazdı:

Ben sana şöyle söyleyeyim bu markaların retail(son kullanıcıya satış) fiyatı zphc bulk ile aşağı yukarı aynı fiyat sadece primo masteron gibi pahalı ürünlerde fiyatları bulk alıma göre pahalı kalıyor, retaili zphc bulk ile aynı fiyat olan ürünün bulk fiyatını sen düşün 😂

sven, 30 dakika önce yazdı:

Check kodu hallettilerse zphc üretiyor olabilirler  humax zaten tırt marka benim gözümde doğu avrupa markalarından bir farkı yok imperia, pharma-group, cygnus, elbrus ayarı bir marka onların en azından lab testi paylaşılıyor insanlar ne dolu ne boş biliyor humax kapalı kutu,ilaç kullanıp yurt dışından sipariş veremeyen insanlara üzülüyorum en dandik ürünleri en yüksek fiyatlardan alıyorlar türkiyede lab testi olan tek marka noxy galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    10
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

Ben sana şöyle söyleyeyim bu markaların retail(son kullanıcıya satış) fiyatı zphc bulk ile aşağı yukarı aynı fiyat sadece primo masteron gibi pahalı ürünlerde fiyatları bulk alıma göre pahalı kalıyor, retaili zphc bulk ile aynı fiyat olan ürünün bulk fiyatını sen düşün 😂

Check kodu hallettilerse zphc üretiyor olabilirler  humax zaten tırt marka benim gözümde doğu avrupa markalarından bir farkı yok imperia, pharma-group, cygnus, elbrus ayarı bir marka onların en azından lab testi paylaşılıyor insanlar ne dolu ne boş biliyor humax kapalı kutu,ilaç kullanıp yurt dışından sipariş veremeyen insanlara üzülüyorum en dandik ürünleri en yüksek fiyatlardan alıyorlar türkiyede lab testi olan tek marka noxy galiba.

Șu saatten sonra hangi marka övülürse övülsün lab testi olmayan hiçbir marka kullanılmaz açıkçası. Gerekirse yerli üretim olsun, lab testi varsa kullanılır. Forumun yarısı zaten satıcı kullanıcıdan ziyade o yüzden belli kişiler hariç kimsenin fikri ciddiye alınmamalı. Suan benim gözümde en kral marka nessiedir, en azından ürünler lab teste gidecek kadar dolu. Ha sterildir degildir orasını bilemem ama en azından adam markasına güveniyor ki teste gönderiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    10
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

Șu saatten sonra hangi marka övülürse övülsün lab testi olmayan hiçbir marka kullanılmaz açıkçası. Gerekirse yerli üretim olsun, lab testi varsa kullanılır. Forumun yarısı zaten satıcı kullanıcıdan ziyade o yüzden belli kişiler hariç kimsenin fikri ciddiye alınmamalı. Suan benim gözümde en kral marka nessiedir, en azından ürünler lab teste gidecek kadar dolu. Ha sterildir degildir orasını bilemem ama en azından adam markasına güveniyor ki teste gönderiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    413
levenna, 1 dakika önce yazdı:

Eskiden amazondan steril boş flakon alınabiliyordu eğer hala alınabilse ilaçları kendin filtreleyebilirdin de şuan filtrelesen içine koyacak flakon alamazsın filtrelemek her 20ml ilaçta 2ml kaybettiriyor ürünün maliyeti %10 artıyor sadece bunun için ürünü filtrelememeyi tercih etmeleri çok üzücü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    38
berkay16, 7.08.2026 - 15:29 yazdı:

Nessie primo ekledim küre 2. Haftam bitti memnumum şuanlık bende pip yapmıyor nessie

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    38
Fuhrer, 23 saat önce yazdı:

Allchem asia duydun mu hiç? Bilgin var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
oguuzars, 19 saat önce yazdı:

%90 TR üretimi, yurt dışında hiç rastlamadım indiamart dahil olmak üzere. Geçmişte bir satıcı "HINDISTAN ECZANE ÜRÜNÜ" adı altıyla pazarlıyordu... Hiç bir eczane Trenbolone, Boldenone üretmez. Bu da yüksek ihtimalle TR üretimi olduğu ve pazarlamak için böyle bir yalana başvurduğuna kanaat getirdi bana.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    134
oguuzars, 08.08.2026 - 20:20 yazdı:

Bu markayı satan sadece bir kişi var benim gördüğüm ve kendisinden daha önce de alışverişim olduğu için ona güvenip veyron testo rimo aldım ama rimosu bomboştu hayatımda hiçbir zaman gün aşırı 1ml propla 140+ e2 görmedim ve rimo hissi sıfırdi hplc testi yapmadan bos olduğunu anlarsın yani 😅 daha sonra da allchem için ambalaj üretiminin Türkiye'de olduğunu öğrendim güvenilir bir kaynaktan. Uzak durulması taraftarıyım, bilindik sağlam markalar varken o fiyatlara ne olduğu belirsiz ürün almaya hiç gerek yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp