Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım? (güncel kullandığınız markalar hangileri)

Önerilen İletiler

Edizz    4
Rma, 21 saat önce yazdı:

Valla garip tablo 😂 kidney ve liveri ele direk faydası yok nac600 e de gerek yok, c vitamini ztn galiba en gereksiz şeylerden, multi vitaminde çok bir işe yaramaz bunları ele kafa karışıklığı olmasın. Yohambinde alma rezz lab yohambine boş ztn burda birisi konu açmıştı. Sadece D3k2, Omega 3, Magnezyum, kreatin kullansan yeter geri kalanların etkisi yokken boşa masraf yapar tr de her vitamin mineral pahalı pahalı satılıyor gereksiz şeylere para verme, Yumurtaya tavuğa sebze meyveye harca paranı. Pump için intrawork yapabilirsin kendine prework taurin ve citrulin ile

Üyeliğini dondurma şansın varsa dondur knk bu ilaçları ara yapamiyorsan bi rezz ile şansımı denerim diyorsan dene yapacak birşey yok, ama koçluk hizmeti verdiği için sana dolu ilaç gönderebilirler dene. Testte yanlış olursa hesap sorarîz ztn Bu supplement konusunda bazı arkadaşlar atlayıp bana kızabilirler onlara baştan söylemek istiyorum, suppelement ihtiyaca göre kullanılır neden deli gibi gidip c vitamini, multi vitamin kullanayımki, günde 1.5 2 kilo sebze yiyorum 😂 vitamin mineralle pek işim olmuyor. D3k2 magnezyum omega3 kreatin ve intrawork suppelementleri harici işe yaramayan şeyler gerisi, he adamda belki eksiklik vardır ki sebze fln tüketiyorsa çok zor o zaman kullanır.

Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bildirim düşmedi o yüzden geç gördüm şuan rezzlab ürünü almak istemiyorum ona kanaat getirdim noxy ve ya zphc kullanmayı düşünüyorum noxy sanırım formdan temin edebiliyorum zphc için de bir satıcı buldum ürünleri orjinal gibi duruyor buraya görsel atarım testesteron enanthate 50 Euro biraz tuzlu geldi ancak orjinalse alınabilir diye düşündüm bilmiyorum. Adamada açık açık söyledim ben rezzlab kullanmam diye rezzlab çok bilinen ve iyi markadır ben yarışmalara hazırlanırken kendimde kullanıyorum diye bir cevap verdi bana😂😂 ben de bir kaç bahane söyledim ve kullanmayacağımı dile getirdim yohambine konusunda da bir marka ve satıcı bulmuş değilim henüz son durum bu şekilde 

Sizin önerilerinizden yola çıkarak OMEGA 3 - d3k2 - creatine - magnezyum kesin alacağım ancak sence bunların yanına nac600 eklemek faydalı olmaz mı ? 

Biraz da yağ oranım yüksek 4-5 senedir kurtulamadığım  simitlerim var 186 boy 100 kiloyum bundan ötürü E2 artışı bende biraz kolay olabilir böyle bir artış da arimidex kullansam işe yarar sanırım. 

Yarın sabah kan testi vereceğim sonuçları paylaşırım 5 hafta kür sonunda tekrar vereceğim. 

Seni çok yoruyorum kanka kusura bakma valla son bir şeye değineceğim 

Bu ilaç ml ve günlerine bakarak bunlar sence iyi mi dozları ve günleri birde ben omuz harici bir yere iğne vurma konusunda pek cesaretli değilim omuza vurabiliyorum şuan da bu dozlarda 2 omuz bu dozları kaldırır mı yoksa başka bölgelere geçmek zoruda kalır mıyım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    189

Hocam nac600 yerine size 300gr karnabahar+0,5lt ekstra su öneririm 😁 nac lık bir durum olmiycak testo masteronda

yohambine aslında bulsan iyi olurdu gerçekten işe yarayan bir ilaç 

zphc orjinalse güvenil kullanabilirsin, noxy ürünlerini form sahibimiz burak hoca temin ediyor ama herkese temin etmiyor, mesaj atın müsaitseniz konuşabilirmiyiz diye sana yazınca arayıp bir şansını deneyebilirsin, o iş olmazsa zphc de gayet iş görür zphc nin orjinalliğinden emin ol 

e2 artışı bence kesin olur kür başladıktan 2 hafta sonra haftada 1 tablet arimidex al 3 e böl enjeksiyon günlerine dağıt, 4.hafta test verdiğinde doğru dozu senin için ayarlarız, jino riski olur kullanmazsan bence kesin kullan, hem arimidex de zayıflamana yardım edicek

Beslenmeni koçunun dediği gibi yap onu düzgün yapmıştır ama dediği miktardan daha az yağ tüket kesin fıstık ezmesi fln yazmıştır 😂 yeme gerek yok fazla yağa günde 3gr omega 3 biraz zeytin yağ ve yumurta yağ için yeter, fazlası boş fos kalori diyette

Bu benim tavsiyem migros marketlerde büyük olanlarda stevia drop tatlandırıcı var alıp yulafında pankekinde kullanabilirsin çok güzel oluyor 0 kalori, çayına fln da atarsın tatlı ihtiyacın biter

Dozajlarda 375 testo iyi ama 300 masteron yerine masteronu 400 e çıkartmanı öneririm masteron zararsız bir ilaç zayıflamana yardımcı olucak ve 300 çok efektif bir doz değil, kürün ilerleyen zamanları testoyuda arttırırız ztn 

Omuz kaldırmaz bu ilaçları her enjeksiyon 1,3 masteron 0,5 testo vurucaksın toplam hacim fazla, bacak enjeksiyonu kolay ve basit alışması ve yapması çok kolay, youtube da genç bir arkadaşın videosu var çok başarılı anlatıyor kendide bizzat uyguluyor o videoyu bulursan kesinlikle çok rahat halledersin, siyah uç ile yap, 1 tane iğnenin plastik kısmını yarıdan daha fazla olacak şekilde kes iğneyi tam sokma enjeksiyon zamanı bu plastik parçayı iğneye takar gerekli kadar sokar öyle yaparsın o iğnenin plastik parçasınıda sakla her enjeksiyon kullanırsın

Bak bu da kişisel önerimdir beslenmeni ucuz basit uygulanabilir yap, beslenme kalori hesabı için fat screat uygulamasını kesinlikle kullan, hassas terazi ile çiğ tart herşeyi 

Estagfirullah hocam ben elimden geldigince sana yardımcı olmaya çalışıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir. 

(İnfo; ben 450 testo ve 400 masteron ile 6 ayda 130 kilodan 90 kilolara inip deli gibi kas kütlesi koyup form tuttum) 

İlacını bas, öğününü yükle, sert hipertrofi idmanı yap, günde 10 15 hatta 20k adım atmayı dene, sabah supplementlerini iç olay bitti. Bende böyle başladım tekrardan şu an şu saate koşu yapıyieum cheat attım diye bir yandanda forma bakiom canım sıkılıyor diye, bakalım kim daha hizlı form tutucak 😂

Edizz, 8 saat önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bildirim düşmedi o yüzden geç gördüm şuan rezzlab ürünü almak istemiyorum  

Ben 500gr süzme yoğurt karşılığı senin koçundan daha iyi form tutururdumda aslında sana bakma formda ticaret yasak

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    416
SantoR, 44 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar  4 ayrı yurt dışı marka masteron e kullandım  Brighton ve Hilma Biocare vb gibi piyasada hammadde sıkıntısı devam ediyor belli  :(( hiç biri burak hocadan aldığım noxy labs master e gibi çalışmadı . Türkiyeden masteron e alıp %100 çalışan var mı? Noxy üretmiyor diye ortada kaldık🧎🏽 İnşallah bu sorun çözülür Noxy labs ta  çünkü diğer markalar hiç güven vermiyor!

Hilma check ettiyse orjinalse çalışması lazım brighton yerli zaten yurt dışı değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    189
SantoR, 4 saat önce yazdı:

Arkadaşlar  4 ayrı yurt dışı marka masteron e kullandım  Brighton ve Hilma Biocare vb gibi piyasada hammadde sıkıntısı devam ediyor belli  :(( hiç biri burak hocadan aldığım noxy labs master e gibi çalışmadı . Türkiyeden masteron e alıp %100 çalışan var mı? Noxy üretmiyor diye ortada kaldık🧎🏽 İnşallah bu sorun çözülür Noxy labs ta  çünkü diğer markalar hiç güven vermiyor!

Zphc varsa değerlendir zphc masteron konusunda iyi 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berko    1
gönderildi (düzenlendi)

Çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılıyor. Forumda bi arkadaş var sürekli "MASTERON TÜRKİYEDE YOK TÜRKİYEYİ BIRAKIN ŞUAN DÜNYADA YOK"  diyip duruyor.

tarihinde Berko tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    189
Berko, 11 dakika önce yazdı:

Çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılıyor. Forumda bi arkadaş var sürekli "MASTERON TÜRKİYEDE YOK TÜRKİYEYİ BIRAKIN ŞUAN DÜNYADA YOK"  diyip duruyor.

Boşver onu, zphc 30ml masteron zehir gibi 😂 yine aynı şekilde 10ml enhantatlarda çok iyi bizzat deneyimledimki zphcnin masteron belkide en başarılı ürünüdür. Masteron damar damar yapar, serbest testosteronu arttırır, shgb yi baskılar ya hissiyattan anlarsın, yada kan testinde serbest testo be shgb den anlarsın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    4
Rma, 7 saat önce yazdı:

Hocam nac600 yerine size 300gr karnabahar+0,5lt ekstra su öneririm 😁 nac lık bir durum olmiycak testo masteronda

Altın değerinde bilgiler valla sağol dostum.

Fıstık ezmesi güzel tespitti evet yazmış fıstık ezmesi 😂

Masteron 400 başlayayım testoyuda dediğin gibi artırıriz 

Yohimbineyi Bulsam bencede muhteşem olacak Burak hocaya sormadım henüz hafta sonu aradığımda ilaç konusunda yardımcı olabileceğini ancak hafta içi aramam gerektiğini söyledi umudum var o yüzden 

Knk beslenme konusunda bende senin gibi düşünüyorum bana adam şey yazmış rice cream işte kahvaltıda protein tozu vs. Vs. Ben bunları yaparsam ayda 4 kilo protein tozu gider ilaçlar bir masraf Salon masraf supplamentler masraf beslenme masraf o yüzden olabildiğince sürdürülebilir tutmaya çalışıyorum

Bacak enjeksiyonu konusunda verdiğin tüyo güzelmiş deneyeceğim onu da. 

Zphc satıcısının attığı görsel bu hocam yorumun nedir ?

IMG_20260608_092323.thumb.jpg.bf77bcc67f3e8d120d89dc4895458896.jpg IMG-20260607-WA0025.jpg

Rma, 7 saat önce yazdı:

Bende böyle başladım tekrardan şu an şu saate koşu yapıyieum cheat attım diye bir yandanda forma bakiom canım sıkılıyor diye, bakalım kim daha hizlı form tutucak 😂

Hayırlısıyla adam akıllı bir ilaç temini yapabilirsem ara ara form atarım hocam 😄

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    26
Rma, 58 dakika önce yazdı:

Boşver onu, zphc 30ml masteron zehir gibi 😂 

içenin burnundan kan geliyür 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    189
Edizz, 37 dakika önce yazdı:

Hayırlısıyla adam akıllı bir ilaç temini yapabilirsem ara ara form atarım hocam 😄

Knk bu zphc orjinal ama burak hocam ile konuş noxy çok pahalı tutmazsa noxy al fiyatlarını bilmiyorum tam olarak. Zphc için ne fiyat istediler hem 10ml için hem 30ml için sor 30luklar bazen ucuza denk geliyor kâra sokar sizi 

Beslenmeye cidden çok para harcamaya gerek yok, beslenmeyi markette ne satılıyorsa ben öyle tutuyorum böylece supplement bağımlılığım ortadan kalkıyor, bide whey proteinler ztn saçma sapan üretiliyor saf yumurtadan ve tavuktan gelen protein seni eminimki çok daha fazla geliştiricek.
(Güray aydın hazretlerinin dediği gibi karbonhidrata ve yağa çok para vermeyin gidin en ucuzunu alın 😂)

Ürünleri burak abiden alırsan o da sana yardımcı olucaktır bazı konularda işin gerçekten ehli sayılı hocalardan kendisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    26
Rma, 16 dakika önce yazdı:

Knk bu zphc orjinal ama burak hocam ile konuş noxy çok pahalı tutmazsa noxy al fiyatlarını bilmiyorum tam olarak. Zphc için ne fiyat istediler hem 10ml için hem 30ml için sor 30luklar bazen ucuza denk geliyor kâra sokar sizi 

Beslenmeye cidden çok para harcamaya gerek yok, beslenmeyi markette ne satılıyorsa ben öyle tutuyorum böylece supplement bağımlılığım ortadan kalkıyor, bide whey proteinler ztn saçma sapan üretiliyor saf yumurtadan ve tavuktan gelen protein seni eminimki çok daha fazla geliştiricek.
(Güray aydın hazretlerinin dediği gibi karbonhidrata ve yağa çok para vermeyin gidin en ucuzunu alın 😂)

Ürünleri burak abiden alırsan o da sana yardımcı olucaktır bazı konularda işin gerçekten ehli sayılı hocalardan kendisi

yemin ederim hazır patates alıp yağda kızartıp günde 2 paket yiyorum ifbb değilseniz dediği gibi beslenmeyi abartmamak lazım makro mikro cikro

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    189
trenhex, 5 dakika önce yazdı:

yemin ederim hazır patates alıp yağda kızartıp günde 2 paket yiyorum ifbb değilseniz dediği gibi beslenmeyi abartmamak lazım makro mikro cikro

Bende şu paketli tost ekmeklerine salça sürüp airfray da yanana kadar kızartıp üzerine domates koyup kekik döküp yiyorum 😂

Bide hocam adam günde 1 2 yumurta sarısı maximum yazıyor millete, sonrada gidip fıstık ezmesi yazıyor, fıstık dünyadaki en toksik besin 😂 adama yumurta yedirmiyor fıstık ezmesi kaşıklatıyor yağ makrosu dolsun diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    26
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Bende şu paketli tost ekmeklerine salça sürüp airfray da yanana kadar kızartıp üzerine domates koyup kekik döküp yiyorum 😂

Bide hocam adam günde 1 2 yumurta sarısı maximum yazıyor millete, sonrada gidip fıstık ezmesi yazıyor, fıstık dünyadaki en toksik besin 😂 adama yumurta yedirmiyor fıstık ezmesi kaşıklatıyor yağ makrosu dolsun diye

jahjahxj kanka migrostan kajun baharatı al ya da patates paharatı mükemmel bi şey ya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    4

Hocam zphc fiyat listesi şu şekilde biraz pahalı gibi geliyor zphc ye mecburum gibi geliyor şu anlık rezz lab konusunda acaba Dolu ürün gelir mi bilmiyorum o çok uygun fiyat olarak Masterone 10 ml olsa daha iyi olurdu 30 ml biraz bütçemi gereksiz zorluyor 

IMG_20260608_112524.thumb.jpg.fd4076bbbd4d1a102cf3331df7f7850c.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
Berko, 3 saat önce yazdı:

Masteron prop hala dolaşımda mevcut. Çalışıp çalışmadığıını anlamanın yöntemi şu testoya 1:1 oranla alındığında düşük e2 belirtileri gösterir ama tahlilde e2'yi düşürmez. Eğer masteronu vurduktan sonra e2 çok düşmüşse içine boldenon koymuşlardır.

Berko, 3 saat önce yazdı:

Masteron prop hala dolaşımda mevcut. Masteron enanthate şu an asıl bulması zor olan ester. Hala dolaşımda olanlar muhtemelen fake veya hammadde problemi ortaya çıkmadan önce üretilmiş olanlardır. Testoya 1:1 oranında alındığında düşük e2 belirtileri olur ama tahlilde e2 düşmez oradan anlarsın. Eğer e2 yerin dibine girmişse boldenon koymuşlardır içine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    189
Edizz, 37 dakika önce yazdı:

Hocam zphc fiyat listesi şu şekilde biraz pahalı gibi geliyor zphc ye mecburum gibi geliyor şu anlık rezz lab konusunda acaba Dolu ürün gelir mi bilmiyorum o çok uygun fiyat olarak Masterone 10 ml olsa daha iyi olurdu 30 ml biraz bütçemi gereksiz zorluyor 

Oha one alma alma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    4

HAHA 😂 bencede almamalıyım ben biraz daha satıcı aramaya devam edeceğim (:🫡

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
Edizz, Bir saat önce yazdı:

Sosyal medyada biraz nessie humax satıcılarını ara elbet doğru satıcıya ulaşırsın bundan ucuzuna ulaşırsın en azından zaten birisi nessie veya humax satıyorsa zphc satmama ihtimali yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    4
alpxieg, 24 dakika önce yazdı:

Sosyal medyada biraz nessie humax satıcılarını ara elbet doğru satıcıya ulaşırsın bundan ucuzuna ulaşırsın en azından zaten birisi nessie veya humax satıyorsa zphc satmama ihtimali yok

Önerin için sağol dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    416
Edizz, 23 dakika önce yazdı:

Önerin için sağol dostum 

Nessiecileri bulursan 35-40 dolar fiyat cekerlerse forumdaki fiyatları söyle piyasası bu diye forumda biri yazmıştı böyle bir şey muhtemelen başta fazla fiyat çekiyorlar bilmeyenleri avlamak için

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Nessiecileri bulursan 35-40 dolar fiyat cekerlerse forumdaki fiyatları söyle piyasası bu diye forumda biri yazmıştı böyle bir şey muhtemelen başta fazla fiyat çekiyorlar bilmeyenleri avlamak için

Evet tamamen bu şekilde ben hiç bir şey söylemediğim halde zamanla kendisi senin fiyatları düşürdüm dedi ama hala 32 dolara kadar düşüremedim tren aceyi falan :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    416
SantoR, 3 dakika önce yazdı:

Hilma büyük ihtimal underdose orjinal zaten brighton bulgar üreticilerini tanıyorum

Doğu avrupa ürünüyse de yerliden çok farklı değerlendirmemek lazım elbrus, cygnus fln boş sadece testo boldeleri dolu oluyor tr de masteron enanthate yalan gibi herkes prop getiriyor enanthate parasına satıyor.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    416
SantoR, Şimdi yazdı:

Noxy labs masteron e zehir gibiydi hammadde bi gelsede kurtulsak artık mecbur zhpc bakcam umarım sahtesine düşmem

Zphc'nin sahtesi çok kolay belli oluyor satıcı dolandırıcı değilse direkt gelmezsin ama enanthate satmıyorlar galiba 30ml proplar uyguna geliyordu en son zamlanmadıysa

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    4

Mantıklıymış hocam 😂 deneyeceğim. 

Bilginiz var mı bilmiyorum ama yohimbine satışı  sıkıntıda olan bir ürün mü İran savaşından felan dolayı şuan bu ürünü arıyorum eğer bulmam zor ise boşuna aramayacagim onu öğrenmek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xar    1
Edizz, Bir saat önce yazdı:

Mantıklıymış hocam 😂 deneyeceğim. 

Bilginiz var mı bilmiyorum ama yohimbine satışı  sıkıntıda olan bir ürün mü İran savaşından felan dolayı şuan bu ürünü arıyorum eğer bulmam zor ise boşuna aramayacagim onu öğrenmek istiyorum 

türkiye hakkında bilgim yok ancak kıbrısta rahatlıkla yohimbineye ulaşım var o yüzden sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cladiusqwe    4
trenhex, 10 saat önce yazdı:

tam benım kafadasın hocam valla :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp