Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım? (güncel kullandığınız markalar hangileri)

Önerilen İletiler

Rma    209
Ruthless, Şimdi yazdı:

Hocam bi test al baktın dolu kurcalama devam et 😂 

He yarın gidicemde mikto tren eklemiştim enhatat bu hafta iki kere 0.2 0.2 vurdum inşallah açılmamıştır e2 değerinden anlarım doluluğunu çunki. Treni eklerken bunu duşünmemiştim olmadı bu hafta sadece masteron testo giderim bir sonraki hafta test veririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Seffa    35
Rma, 57 dakika önce yazdı:

Allah allah bunlardan değil benimkiler 😁 ya ben yine çarpıldım yada adam cidden ilk orjinallerden yolladı iki ihtimal var 

IMG_2247.jpeg

IMG_2246.jpeg

IMG_2248.jpeg

Bendekilere de bakayım sabah merak ettim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    23
oguuzars, 11.07.2026 - 16:37 yazdı:

Dragon pharma

Dostum trdeki dragon satıcısı dragonun kendi sitesinde mimlenmiş sahte ürün satıcısı olarak geçiyor bilgin olsun ilaç önerirken biraz dikkat etmekte fayda var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 13 saat önce yazdı:

Allah allah bunlardan değil benimkiler 😁 ya ben yine çarpıldım yada adam cidden ilk orjinallerden yolladı iki ihtimal var 

IMG_2247.jpeg

IMG_2246.jpeg

IMG_2248.jpeg

Hocam bu elindekiler kesinlikle eczane ürünü değil orası garanti. Muhtemelen hayatımda gördüğüm en kötü fake aburaihan kutusu bu olabilir. Yazı fontu bile tutturamamışlar, alttaki logo silik, kutunun üstündeki lot numarasıyla ampuldekiler uyuşmuyor vs. Ama merak etme 2031 sktlilerde eczane ürünü değil ama fazlasıyla dolu muhtemelen bu 2030larda doludur zaten eminim aynı grup üretiyor bunu çünkü 2031 satan satıcılar bu 2030 görsellerini de atmaya başladı ama 2030'un kutusunu pek becerememişler. Bu kadar da belli etmeyin bari kardeşim ilacı dolu diye alıyoruz ama sahte değilmiş numarası yapın bari.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
KAVINSKI, 6 saat önce yazdı:

Hocam bu elindekiler kesinlikle eczane ürünü değil orası garanti. Muhtemelen hayatımda gördüğüm en kötü fake aburaihan kutusu bu olabilir. Yazı fontu bile tutturamamışlar, alttaki logo silik, kutunun üstündeki lot numarasıyla ampuldekiler uyuşmuyor vs. Ama merak etme 2031 sktlilerde eczane ürünü değil ama fazlasıyla dolu muhtemelen bu 2030larda doludur zaten eminim aynı grup üretiyor bunu çünkü 2031 satan satıcılar bu 2030 görsellerini de atmaya başladı ama 2030'un kutusunu pek becerememişler. Bu kadar da belli etmeyin bari kardeşim ilacı dolu diye alıyoruz ama sahte değilmiş numarası yapın bari.

Knk güvendiğim birinden aldım bu ürünleri neden öyle dedin ki ,bak moralim kalmadı başka testom da yok, ya dolapta 10 kalem humatropin 12 flakon lilly monujaro, 144ui igf var 150k para yapar normalde, 1 testom yok bende böyle bir çarım. İstediğim şey testo ya testo altınmı bu valla kilo ile hammade alıp direk tozu çekicem artık 😁

Testte hata olmuş makina bozulmuş hastanenin şansıma ama aldığım kişi kefilim yani @hectordoyle hocam la aynı kişiden aldık biz 1k paraya bu adamın zannetmiyorum ben yalan söyleyeceğini bana bir yalnışı hiç olmadı. 
bide ztn testo kapakları dsndik normaldede irsnlarda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
Rma, 8 dakika önce yazdı:

Knk güvendiğim birinden aldım bu ürünleri neden öyle dedin ki ,bak moralim kalmadı başka testom da yok, ya dolapta 10 kalem humatropin 12 flakon lilly monujaro, 144ui igf var 150k para yapar normalde, 1 testom yok bende böyle bir çarım. İstediğim şey testo ya testo altınmı bu valla kilo ile hammade alıp direk tozu çekicem artık 😁

Şöyle düşün ben 2031 sktlilerden 10 kutu aldım 9k para verip ve alırken eczane ürünü orjinal olmadığınından eminim hala da aynı şekil düşünüyorum ama testolar dolu baya hatta %120-130 falan dolu. Senin elindeki testoda doludur çok muhtemelen. Ben sendekilerin boş olduğunu zannetmiyorum ama orjinal değil orası kesin hocam kutudan belli yani. Fiyatı güzel gayet kullanılabilir bir UGL testo olarak düşün bunu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    35
Rma, 2 saat önce yazdı:

Bendekiler bu şekilde. 

IMG_20260713_165821535.jpgIMG_20260713_165805662.jpgIMG_20260713_165802741.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
Seffa, 1 saat önce yazdı:

Bendekiler bu şekilde. 

IMG_20260713_165821535.jpgIMG_20260713_165805662.jpgIMG_20260713_165802741.jpg

Ne diyon knk peki sen test vermişmiydin yada hissiyat nasıl.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    35
Rma, Bir saat önce yazdı:

Ne diyon knk peki sen test vermişmiydin yada hissiyat nasıl.

Yok şuan elimde zphc 30 ml vardı bitsin geçerim buna daha var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    830
Rma, 4 saat önce yazdı:

Testte hata olmuş makina bozulmuş hastanenin şansıma ama aldığım kişi kefilim yani @hectordoyle hocam la aynı kişiden aldık biz 1k paraya bu adamın zannetmiyorum ben yalan söyleyeceğini bana bir yalnışı hiç olmadı. 
bide ztn testo kapakları dsndik normaldede irsnlarda 

Bende hem 2029 hem de 2031 sktli iran var, 2029 sktli çalışmayan iran testoya rastlamadım. Şuan kullanıyorum ve çalışıyor. 

Ayrıca stok yapacağın ilk ilaç testo olsun her zaman. Ne kadar testosteron stoğu yapabilirsen o kadar iyi. Ben de bi 6 7 kutu civarı alıcam tekrardan ama iran almam, ampul ilaç zulüm gibi geliyor bana, elimdeki iranları da haftalık 500-750  vurup bitiricem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Bende hem 2029 hem de 2031 sktli iran var, 2029 sktli çalışmayan iran testoya rastlamadım. Şuan kullanıyorum ve çalışıyor. 

Ayrıca stok yapacağın ilk ilaç testo olsun her zaman. Ne kadar testosteron stoğu yapabilirsen o kadar iyi. Ben de bi 6 7 kutu civarı alıcam tekrardan ama iran almam, ampul ilaç zulüm gibi geliyor bana, elimdeki iranları da haftalık 500-750  vurup bitiricem

Knk stok yapacağın ilaca karar verirsen banada söyle ben testosyu piyasadan artık aydan aya alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    830
Rma, Bir saat önce yazdı:

Knk stok yapacağın ilaca karar verirsen banada söyle ben testosyu piyasadan artık aydan aya alıyorum 

Çok yüksek ihtimal noxy testo stoğu yaparım, deneme amaçlı humax testosunu da alırım 1 flakon

Eğer noxy bulamazsam nessie 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kk1967    0

Selamın aleyküm hali hazırda kullandığım bir marka var fakat değiştirmek istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
Kk1967, 40 dakika önce yazdı:

Selamın aleyküm hali hazırda kullandığım bir marka var fakat değiştirmek istiyorum.

Konuyu baştan sona oku kardeşim 20 sayfa öneri var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1

Değerli forum kullanıcıları ilaçlarım bitti ve hiç tanımadığım bi satıcı buldum sadece humax zphc ve nessie satışı yapıyormuş fiyat listelerin ve fotoğraflarını atıyorum kendim araştırdığımda fotodaki ürünler doğru orjinal duruyor ancak daha tecrübeli forum kullanıcılarından fotoğrafları inceleyip fiyatları hakkında yorumları paylaşırsa çok seviniz şimdiden hepinize teşekkürler

not: testo bolde masteron almam lazım tercihiniz hangi marka olur?

GP5WICMh.jpegaXn55GEo.jpegZHtetfYi.jpegtpA1gXV2.jpegrItw301N.jpeg6rRFLX6M.jpegGPMSIq9y.jpeg9QtPo6x2.jpegrGw2xUOt.jpegw4fG5w8E.jpegKafdbxV8.jpeg7yI9ApYa.jpegkAzUDUVL.jpegnSvkXbVZ.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    41

bu satıcıları nereden buluyorsunuz ? instagram falanmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
boldiboldi, 14 saat önce yazdı:

bu satıcıları nereden buluyorsunuz ? instagram falanmı

İnan o kadar saçma ve zor duruma düştüm ki önüme çıkan herkese zphc humax noxy nessie marka var mı yazıyodum sonra tesadüfen bu adam çıktı karşıma selam bile vermeden hangi marka var dedim o da zphc humax nessie dedi şansa bala denk geldi kısacası tabi en önemli kısım ilaçların orjinalliği fotolarda fiyatlarda bi sorun bulmazsa eğer forum kullanıcıları 1 kutup alıp elimde gördükten sonra devamını sipariş geçeceğim

Humax listesini unutmuşum paylaşıyorum.

IMG_8618.jpeg.847aa7adb9958ab3805f85ba160613ce.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    41

sağ altta bulunan whatsap ikonuna tıklayıp aramayı denedin mi ? garanti ve orj ilaç için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    830
cglr, Bir saat önce yazdı:

İnan o kadar saçma ve zor duruma düştüm ki önüme çıkan herkese zphc humax noxy nessie marka var mı yazıyodum sonra tesadüfen bu adam çıktı karşıma selam bile vermeden hangi marka var dedim o da zphc humax nessie dedi şansa bala denk geldi kısacası tabi en önemli kısım ilaçların orjinalliği fotolarda fiyatlarda bi sorun bulmazsa eğer forum kullanıcıları 1 kutup alıp elimde gördükten sonra devamını sipariş geçeceğim

İlaçlar orijinal duruyor da fiyatları çok fazla. Bu paralara gider noxy ya da dragon pharma alırım daha iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    46
hectordoyle, 9 saat önce yazdı:

İlaçlar orijinal duruyor da fiyatları çok fazla. Bu paralara gider noxy ya da dragon pharma alırım daha iyi.

Kesinlik ile humax için bu fiyatlar çok pahalı, dragon tercih ederim bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    15

testo fiyatları bana normal geldi.
açıkçası ben o fiyatlara bulamamıştım bu istediği markayı uygun fiyatlara bulanlar nasıl buluyorsa artık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
gönderildi (düzenlendi)
cglr, 14 saat önce yazdı:

Humax listesini unutmuşum paylaşıyorum.IMG_8618.jpeg.847aa7adb9958ab3805f85ba160613ce.jpeg

Muhtemelen ayni satıcıdan aliyorum, zphc humax nessie satiyor dedigin gibi. Humaxin testosunu kullanmadim ama zphc tavsiye ederim.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
levenna, 7 saat önce yazdı:

Muhtemelen ayni satıcıdan aliyorum, zphc humax nessie satiyor dedigin gibi. Humaxin testosunu kullanmadim ama zphc tavsiye ederim.

... numarasının sonu ... mü acaba eğer aynı satıcıysa memnun kaldıklarını yazar mısın öyle sipariş geçerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3

İyi akşamlar shree ürünleri güncel yorumlarınız nedir kullanan var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
gönderildi (düzenlendi)
cglr, 22.07.2026 - 00:53 yazdı:

Değerli forum kullanıcıları ilaçlarım bitti ve hiç tanımadığım bi satıcı buldum sadece humax zphc ve nessie satışı yapıyormuş fiyat listelerin ve fotoğraflarını atıyorum kendim araştırdığımda fotodaki ürünler doğru orjinal duruyor ancak daha tecrübeli forum kullanıcılarından fotoğrafları inceleyip fiyatları hakkında yorumları paylaşırsa çok seviniz şimdiden hepinize teşekkürler

not: testo bolde masteron almam lazım tercihiniz hangi marka olur?

GP5WICMh.jpegaXn55GEo.jpegZHtetfYi.jpegtpA1gXV2.jpegrItw301N.jpeg6rRFLX6M.jpegGPMSIq9y.jpeg9QtPo6x2.jpegrGw2xUOt.jpegw4fG5w8E.jpegKafdbxV8.jpeg7yI9ApYa.jpegkAzUDUVL.jpegnSvkXbVZ.jpeg

Sanırım 2.el aracı satıcı fiyatları 10-20$ arası pahalı ürün başına benim aldıgım kişiye göre

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp