Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Testosterone flaknonunu nerede ve nasıl muhafaza edebilirim?

Önerilen İletiler

Draqul Org    59

Merhabalar nasılsınız?

Testesteron flakonunu nasıl muhafaza edebilirim? Testesteron aldım fakat Flakon olduğu için nasıl saklayacağımı bilmiyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusuftzr    6

Merhaba oda sıcaklığında nem ve güneş almayan bi ortamda saklayabilirsin onun dışında çok bozulacak bisi değildir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
Yusuftzr, 9 saat önce yazdı:

Merhaba oda sıcaklığında nem ve güneş almayan bi ortamda saklayabilirsin onun dışında çok bozulacak bisi değildir

Üstünü bir şey ile kapatmama gerek var mı? Delik oluyor ya iğneyi soktuğumuz için bilmediğimden dolayi sordum neye güldüğünü anliyamadim. Açıklamak zorunda değilsin ama açıklıyabilirdin gülmek yerine.

• ahahaha 1
  • Şaşkın 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    14
Draqul Org, 2 saat önce yazdı:

@Fuhrer
bilmediğimden dolayi sordum neye güldüğünü anliyamadim. Açıklamak zorunda değilsin ama açıklıyabilirdin gülmek yerine.

"Delik oluyor ya iğneyi soktuğumuz için" cümlen komiğime geldi bro, arkadaşa üstü kauçuk ile kapalı olan flakonun sanki bir folyo ile kapatılmış gibi bahsetmnden dolayı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
Draqul Org, 6 saat önce yazdı:

@Fuhrer
bilmediğimden dolayi sordum neye güldüğünü anliyamadim. Açıklamak zorunda değilsin ama açıklıyabilirdin gülmek yerine.

Dostum bu ilaç konularında bu kadar takıntı yapma ileride yanına başka bir şey daha eklediğinde kendini daha da çok yıpratmış olursun o delik kapanıyor zaten ters çevirsen bir şey akmaz veya bir şey girmez içine ilacı çekmeden önce kaç ml çekiceksen o kadar hava basmayıda unutma direk çekersen flakon ilacı geri çeker iğneden.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
ardas, 6 saat önce yazdı:

Dostum bu ilaç konularında bu kadar takıntı yapma ileride yanına başka bir şey daha eklediğinde kendini daha da çok yıpratmış olursun o delik kapanıyor zaten ters çevirsen bir şey akmaz veya bir şey girmez içine ilacı çekmeden önce kaç ml çekiceksen o kadar hava basmayıda unutma direk çekersen flakon ilacı geri çeker iğneden.

Hocam başka bir sorumda olcaktı. Kusura bakma bilmediğimden soruyorum sürekli iğneyi soktuğum ilk yerden mi sokmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org, 9 dakika önce yazdı:

Hocam başka bir sorumda olcaktı. Kusura bakma bilmediğimden soruyorum sürekli iğneyi soktuğum ilk yerden mi sokmalıyım?

kral bunlar en temel şeyler bunları öğrenmeden niye giriştin bu işlere herhangi bir sorun yaşadığında nasıl bir aksiyon alacaksın merak ediyorum çok tedirgin bir yapın var sanırım. istediğin yerden sokabilirsin tabi ki iğneyi😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
trendifferent, 17 dakika önce yazdı:

kral bunlar en temel şeyler bunları öğrenmeden niye giriştin bu işlere herhangi bir sorun yaşadığında nasıl bir aksiyon alacaksın merak ediyorum çok tedirgin bir yapın var sanırım. istediğin yerden sokabilirsin tabi ki iğneyi😀

İlk kez enjeksiyon kür olacağı için içimde tabi bir stres var. Daha önce hiç enjeksiyon yapan birini görmedim pek bir bilgim yok o yüzden. Teşekkürler cevabın için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org, 5 dakika önce yazdı:

İlk kez enjeksiyon kür olacağı için içimde tabi bir stres var. Daha önce hiç enjeksiyon yapan birini görmedim pek bir bilgim yok o yüzden. Teşekkürler cevabın için.

ytde biraz araştırırsan çok detaylı enjeksiyon tekniklerini uygulamalı gösteren hocalar var onların hepsini birkaç kez izlemeden enjeksiyon yapma

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
Draqul Org, 35 dakika önce yazdı:

hayır illa öncekiyle aynı yere sokmana gerek yok enjeksiyon yapmadan önce de iğne ucunu değiştir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
trendifferent, 32 dakika önce yazdı:

ytde biraz araştırırsan çok detaylı enjeksiyon tekniklerini uygulamalı gösteren hocalar var onların hepsini birkaç kez izlemeden enjeksiyon yapma

Kesinlikle yapcam. Teşekkürler.

ardas, 31 dakika önce yazdı:

hayır illa öncekiyle aynı yere sokmana gerek yok enjeksiyon yapmadan önce de iğne ucunu değiştir.

Tamamdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Halo0619
      Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?
      Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.
      Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: onur41_38
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

• Yazan: hikmetb
      İnternette gezinirken bildiğim kadarıyla sahibi türk olan be...ux pharmanın oral testo ürününü gördüm. İçinde Testosteron Undekonoat olduğunu iddia ediyor ürün ve bu madde vücutta testoya dönüşüyormuş. Böyle birşey varmı var ise sağlık açısından enjeksiyon ile arasındaki fark ne bilen biri varsa dönerse sevinirim.
    • Yazan: enes2525
      herkese iyi forumlar 
      yaş : 22  boy :190 kilo : 90  ilk kürümü yapmak istiyorum. yapacağım ilk kür de  hangi ilaçları kullanacağım hakkında kararsızım. 
      bazı hocalar rimobolan tek başına kullanılabilir diyor bazı insanlar kullanılmaz diyor örnek olarak 
      haftada
      200mg rimobolan 
      250mg testosteron enantathe yada sustanon
      kürünü 6-8 hafta süreçle yapılırsa etkileri ne olur 
      kilom gayet yerinde fazla kilo almak istemiyorum sadece gerçekten bilgili yada kullanmış kişiler yorum yaparsa iyi olur herkes iyi forumlar iyi günler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.