Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Bulk, hacim küründeyim ekstra eklemem veya çıkarmam gerekenler konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Tony Montana    209
h4runx, 15 dakika önce yazdı:

Merhaba, iyi günler. 500 testo, 500 bolde küründeyim. 2 yıldır fitness yapıyorum, daha önce only testo kullandım, 185 boyunda 84 kiloyum. Kısa zamanda bacak kaslarımı güçlendirmem gerekiyor, kürüme npp ekliyordum fakat tren acetat kullanmam tavsiye edildi, siz değerli hocalarımdan fikirlerinizi rica ediyorum. 

Ben tavsiye etmedim, sadece espri yapmıştım 😬. Plana sadık kalmanı öneririm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

h4runx    14
Tony Montana, 14 dakika önce yazdı:

Hocam bence kısa sürede forma gireceğim diye her şeyi kullanma. Hepsini beraber zaten kullanma. Testo bolde devam çok istiyorsan da npp eklersin bence. Tren toksik ilaç 

en getirisi olan ilaç tren değil mi hocam? amaca göre tren mantıklı geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, 6 dakika önce yazdı:

en getirisi olan ilaç tren değil mi hocam? amaca göre tren mantıklı geliyor 

En kısa sürede en çok etkiyi tren verir ama ne beklediğine bağlı yine. Kısa sürede birçok kan değerini de bozabilir. Bu arada form fotoğrafı atar mısın müsait olunca 

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, 10 dakika önce yazdı:

En kısa sürede en çok etkiyi tren verir ama ne beklediğine bağlı yine. Kısa sürede birçok kan değerini de bozabilir. Bu arada form fotoğrafı atar mısın müsait olunca 

o zaman npp yerine tren giriyorum hocam yanına da anavar. kullanacağım marka htp. tren küründe haftada bir dostinex diyorlar doğru mu 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, 23 dakika önce yazdı:

o zaman npp yerine tren giriyorum hocam yanına da anavar. kullanacağım marka htp. tren küründe haftada bir dostinex diyorlar doğru mu 

npp daha iyi güçlenmek için. Trenbolone kas koyma açısından diğer anaboliklerden o kadar da iyi değil asıl özelliği anti-katabolik olması. Ayrıca ben olsam npp yerine deca girerim 1 hafta geç açılır ama daha az enjeksiyon yaparsın ve de daha ekonomik. Anavarın tamamen gereksiz bir ilaç olduğunu düşünüyorum, veya belki iyidir de bize hep boş geliyo kendin bilirsin

tarihinde yanis tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
yanis, 1 dakika önce yazdı:

npp daha iyi güçlenmek için. Trenbolone kas koyma açısından diğer anaboliklerden o kadar da iyi değil asıl özelliği anti-katabolik olması. Ayrıca ben olsam npp yerine deca girerim 1 hafta geç açılır ama daha az enjeksiyon yaparsın ve de daha ekonomik

enjeksiyon önemli değil hocam, deca kaç mg önerirsin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
h4runx, 33 dakika önce yazdı:

Marka hakkında bilgim yok ama bana çok aceleci davranıyorsun gibime geliyor. Lütfen hırs uğruna sağlığından olma 🙏🏻. Dostinex ise test ile belli olur ama sık test yaptıramazsan 10 günde 1 veya haftada yarım öneriliyor genelde 

h4runx, 7 dakika önce yazdı:

Deca dick muhabbetini biliyorsun değil mi?

Tek kür yüzünden yıllarca ereksiyon olamayan çok insan var 

bence ilaçları iyice araştır hocam bazen riskler değmiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

O kısım sana bağlı ne kadar yan etki tolere edebilirsin, hedeflerin ne vs. Ama 200-300 mg başlangıç olarak sorun çıkarcağını düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14
h4runx, 23.11.2024 - 21:26 yazdı:

novagen marka hocam 

Hangi ilaçların bu marka çalışiyor mu kan verdin mi kaçınci haftadasin etki var mi ayni marka bendede var 2 3 haftaya test yaptıracagim bendede testo e boldenonu var burak hocadan mi aldin onlarida

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, 19.11.2024 - 13:32 yazdı:

@rastlantisal hocam testo bolde kürüne devam ediyorum fakat npp eklemek konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz? ilk kür sağlam hacim eklemek istiyorum 

Hocam aslında testo bolde fazlasıyla yetecektir vucüdu çok da yormaya gerek yok uzun süreli yapacaksın zaten npp ekleme konusunda ben deca dick den korktuğum için asla eklemem gerek de yok bence yağ oranın iyi durumda dianabole de gerek yok testo bolde git ilk 8 hafta istersen ox başlayabilirsin yada geceleri yatmadan mk677 al 1 kapsül 10mg civarı ben kendim bunu yapardım seni bilmem

Hocam zaten gördüğüm kadarıyla mct ürünlerini de güzel tercih etmişsiniz böbrek koruyucu eklemenizde fayda var diye düşünüyorum birde maddi durumunuz iyi olduğundan ilaç artırmayı düşünmeniz saçma hırslısın ama zarar olarak dönecektir profesyonel sporcular bile uzun süre testo rimo gidiyolar onların da erişimi var bütün ürünlere ama profesyonel yaklaşıyorlar lütfen npp deca kürüne bulasmayın ilk jürde npp kullanıp deca dick yaşayıp hayatı kararan cok insan var🤝

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ggaridesgafa, 29.11.2024 - 00:47 yazdı:

Hocam aslında testo bolde fazlasıyla yetecektir vucüdu çok da yormaya gerek yok uzun süreli yapacaksın zaten npp ekleme konusunda ben deca dick den korktuğum için asla eklemem gerek de yok bence yağ oranın iyi durumda dianabole de gerek yok testo bolde git ilk 8 hafta istersen ox başlayabilirsin yada geceleri yatmadan mk677 al 1 kapsül 10mg civarı ben kendim bunu yapardım seni bilmem

Hocam zaten gördüğüm kadarıyla mct ürünlerini de güzel tercih etmişsiniz böbrek koruyucu eklemenizde fayda var diye düşünüyorum birde maddi durumunuz iyi olduğundan ilaç artırmayı düşünmeniz saçma hırslısın ama zarar olarak dönecektir profesyonel sporcular bile uzun süre testo rimo gidiyolar onların da erişimi var bütün ürünlere ama profesyonel yaklaşıyorlar lütfen npp deca kürüne bulasmayın ilk jürde npp kullanıp deca dick yaşayıp hayatı kararan cok insan var🤝

Bu dick sorunun yaşayanlar kür içerisinde değerlerini kontrol ediyorlar mı acaba. Yani E2 ve prolaktin değerleri de çok önemli ve nor19 fazlasıyla bu değerleri artırıyor. Sebebi belki de bu olabilir yani bir profesyonel yardımı almadan kafalarına göre kür yapanlar için konuşuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.