Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Risetopower

Definasyon Küründe T3 Kullanımı ve PCT

Önerilen İletiler

Risetopower    11

Merhabalar,

12 hafta sürecek olan Testosteron Propionate+Masteron kürünün 8. haftasındayım.Önümdeki 4 hafta boyuncakürüme Tiromel (T3) eklemeyi düşünüyorum.Tavsiye eden oldu ama Clenbuterol kullanmayacağım.T3 ile alakalı deneyim sahibi olan kardeşlerimin bu konuda bilgi paylaşmasını rica ediyorum.kür sonunda neler olur T3 normale döner mi? Bu konuda sorun yaşayan varsa ne gibi sorunlarla karşılaştı ve çözüm olarak neler yaptı çözüm bulabildi mi gibi.Bilgi paylaşımı olursa en azından benim gibi bunu kafaya koymuş kişilerin hata yapma olasılıklarını en aza indirgemiş olursunuz. saygılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


corey    41

Daha önce t3 ü küre ekleyip 2 aylık süre dilimlerinde 8 kg a kadar yağ yaktığını iddia eden insanlara yönelik bir çok video izledim, araştırdım ancak bir şey anlayamadım dersem doğru söylemiş olurum. edindiğim bilgilere göre kabaca; clen ile yağları kana gönderip, t3 ile de yağ yakımını gerçekleştiriyorlar. ancak kürde olmayan birinin bunları yapması kas kaybından başka bir şey getirmiyor; benim bilgim eminim senden daha azdır Türk forumlarda bu konu ile ilgili bilgili kimselere rastlamadım. bu konuda biraz cahil kalmışlar sanırım :D belki bu forumda bilgili adamlar çıkar bakalım.. ben de bu başlığın takipçisi olacağım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Risetopower    11

Geçen arkadaşıma bu konuyu anlattım o da ürün tedarik ettiği kişiye sormuş aldığı cevap bilimsellikten uzak tek düze bir cevap olmuş.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6

Tiroid hormonunun fazla olması terleme , sinirli olmak , çabuk acıkma gibi nedenlere sebep olur ki gözle görülür bir etki görmek istiyorsan yüksek dozajlarda her gün alman gerekir fakat üzün süreli kullanımlarda Hipotiroid , ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin. Tiroid hormonuna baktırdın mı ?

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6

Ayrıca büyüme geriliği çeken çocukların çoğunda tiroid hormonu eksikliği de görülüyormuş vede tiroid hormonunun kemikleri sertleştirdiği de kesindir kanıt isteyenler google den baksın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6

Bende Levotiron var şimdi reçetesine baktım 50 mg ile başlanıp maksimum dozun 200 mg olması gerektiği ve 3 aydan fazla kullanılmaması gerektiği yazıyor.

 

İlk 2 hafta kesinlikle 50 mg üstü çıkılmayacağı diğer haftalara doğruda dozun arttırılarak kullanılması gerektiği yazıyor. İlk 2 hafta 50 mg diğer 2 hafta 100 mg kullanabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Risetopower    11

Hocam levotiron T4 hormonu ben Tiromel yani T3 kürüne gireceğim.T4 vücut tarafından %80 oranında üretiliyor bunun %20 is T3 e dönüştürülüyormuş ve T3 metabolizma hızının artışında ve dolayısıyla yağ yakımında etkili bir hormonmuş.O yüzden en çok rağbet gören T4 değil de T3 oluyormuş

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
FreQueency    2

Kardeşim bende trioid hastasıyım. Günde 300mcg levetron kullanıyorum hormon dengemi korumak için.

Trioid hormonları sakat hormonlar, bücut kendi trioid bezini yabancılayıp kanser gibi görüyor ve trioid bezini yoketmesi için vücut antikor üretiyor.

Bunun sonunda ömür boyu ilaca bağlı kalıyorsun.

 

Soruna gelecek olursak, günde 300mg t4, 100mg t3 kullanan birisi olarak söylüyorum, ilk ay 5, 2. Ay 3 kilo kaybım oldu.

Fakat bu ilaçlar kür içindede kür dışındada vucüdun ürettiğinden fazla alındığında kemik ve kas erimesi yapıyor.

 

Riskleri göze alabiliyorsan dene...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Risetopower    11

Hocam ben çok riske girer mi girmez mi bilmem ama en fazla 50 mgc t3 e kadar çıkıp sonra da rampa aşağı yaparak 12,5 mgc ile kürden çıkmayı düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×