Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tony Montana

Yeni küre gireceğim, dozlar ve kür uzunluğu hakkında yardıma ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Tony Montana    158

Selamlar hocalarım, 1 Aralık gibi Bolde - Testo kürüne başlayacağım. Benim 2.kürüm olacak şu anda 8 hafta trt doz testo ile ilerledim 1 haftadır da 250 testo alıyorum. Bu kürü 5 ay gibi bi uzunlukta tutmak istiyorum sonrasında ise ya 1 ay küçük bi cruise yapıp ya da duruma göre hiç yapmadan tren - mast - prop gireceğim. Bu bulk için dozlar ve tavsiyelerinize açığım. Uzun ve sert bi süreç olacak gibi gözüküyor ama buna her zaman değer ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Selamlar hocalarım, 1 Aralık gibi Bolde - Testo kürüne başlayacağım. Benim 2.kürüm olacak şu anda 8 hafta trt doz testo ile ilerledim 1 haftadır da 250 testo alıyorum. Bu kürü 5 ay gibi bi uzunlukta tutmak istiyorum sonrasında ise ya 1 ay küçük bi cruise yapıp ya da duruma göre hiç yapmadan tren - mast - prop gireceğim. Bu bulk için dozlar ve tavsiyelerinize açığım. Uzun ve sert bi süreç olacak gibi gözüküyor ama buna her zaman değer ☺️

Boy, kilo ve yaş kaç idi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Boy, kilo ve yaş kaç idi?

Boy 178

kilo 79

yaş 21

Bu arada belirtmeyi unutmuşum, şu anda diyetteyim bi 4 haftam daha var. Muhtemelen küre başladığımda 2 hafta sıfır Karb yapıp bulka öyle başlayacağım. Aşağıya form fotolarımı ekledim

IMG_6405.jpeg IMG_6372.jpeg IMG_6377.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Peki tercihin neden boldenon yönünde? Karaciğeri, böbrekleri ve cildi fazlası ile yorabiliyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Peki tercihin neden boldenon yönünde? Karaciğeri, böbrekleri ve cildi fazlası ile yorabiliyor?

Hocam bi önceki kürümde rimo kullandım. Hem tedarik hem de etki bakımından fiyat performans ürünü değil maalesef. Bu sefer bolde denemeyi düşünüyorum o yüzden ama bi tavsiyeniz olursa açığım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Hocam bi önceki kürümde rimo kullandım. Hem tedarik hem de etki bakımından fiyat performans ürünü değil maalesef. Bu sefer bolde denemeyi düşünüyorum o yüzden ama bi tavsiyeniz olursa açığım

Ben yine rimabolon kullanman taraftarıyım. Boldenon getirine göre yan etkisi çok yüksek bir anabolik. 500 testo + 300 rimabolon ve testlere göre danabol/ox dozunu ayarlayıp olası eklentiler daha randımanlı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Ben yine rimabolon kullanman taraftarıyım. Boldenon getirine göre yan etkisi çok yüksek bir anabolik. 500 testo + 300 rimabolon ve testlere göre danabol/ox dozunu ayarlayıp olası eklentiler daha randımanlı olur.

Anladım hocam, eğer stok bulabilirsem yine düşüneceğim bunu

onun dışında dozlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce hep sabit mi kalmalı az başlayıp arttırmalı mıyım 

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
gönderildi (düzenlendi)

Anaboliğe bağlı. Direk 500 ile başlayabilirsin. Üstüne de çıkma ama.

Başka markaların rimabolonları da var. Onları da düşünebilirsin.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:

Anaboliğe bağlı. Direk 500 ile başlayabilirsin. Üstüne de çıkma ama.

Başka markaların rimabolonları da var. Onları da düşünebilirsin.

Anladım hocam, çok teşekkür ediyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

bolde trenden daha fazla yoruyor benim karaciğeri, 200 alt ast geziyorum bolde alınca, trende 100-50 arası garip😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    9
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

Hocam selam, ben de şu an 2. kürümdeyim, 500 test enanth. 300 bolde şeklinde ilerliyorum, 9. haftada falanım. İlk kürümde (15 hafta) 500 test enanth, 400 rimobolan kullanmıştım ve kür boyunca karaciğer enzimlerim 60 civarlarında geziyordu. Şu an boldenonla 50-60 arasında geziyor. Neden karaciğeri daha fazla yorabileceğini düşünüyorsunuz, cahilliğimden, sormak istedim.

Cildi fazla yorduğu konusunu kesinlikle tecrübe ettim ama, ilk kürde sivilce tek tük çıkarken şimdi solaryuma düzenli gitmezsem az sayıda fakat daha iri sivilceler çıkıyor.

İlaçlar Noxy bu arada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687

1 gramdan fazla  boldenon aldığım zamanlarda oldu ama çok boş bir ilaç ve çok fazla yan etki bence hiç kullanılmamalı, 200 mg primabolan bile daha etkilidir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
rauthos, 37 dakika önce yazdı:

Hocam selam, ben de şu an 2. kürümdeyim, 500 test enanth. 300 bolde şeklinde ilerliyorum, 9. haftada falanım. İlk kürümde (15 hafta) 500 test enanth, 400 rimobolan kullanmıştım ve kür boyunca karaciğer enzimlerim 60 civarlarında geziyordu. Şu an boldenonla 50-60 arasında geziyor. Neden karaciğeri daha fazla yorabileceğini düşünüyorsunuz, cahilliğimden, sormak istedim.

Cildi fazla yorduğu konusunu kesinlikle tecrübe ettim ama, ilk kürde sivilce tek tük çıkarken şimdi solaryuma düzenli gitmezsem az sayıda fakat daha iri sivilceler çıkıyor.

İlaçlar Noxy bu arada.

Cilt konusunda bana tavsiyede bulunabilir misiniz 

muhtemelen ben de aknelerle uğraşacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    9
Tony Montana, 6 saat önce yazdı:

Cilt konusunda bana tavsiyede bulunabilir misiniz 

muhtemelen ben de aknelerle uğraşacağım 

Hocam dediğim gibi yapılabilecek pek bir şey yok sanırım, düzenli solaryuma girince UV ışınlarının etkisiyle sanırım azalıyorlar baya ama sonrasında yine çıkıyorlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.