Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ceman

Definasyon küründeyim bu küre deca veya tren eklemeli miyim?

Önerilen İletiler

ceman    2

Herkese selamlar,

Yaklaşık 1 buçuk aydır define kürdeyim ilaçların yarısını sipariş etmiştim şimdi diğer yarsını sipariş edeceğim ama kürü etkili kılmak için bir şeyler eklemek istiyorum koç deca veya trenden bahsetti ama etkilerinin güçlü olduğunu bildiğim için ilk kürden sıcak bakmadım oda npp önerdi ben de sizinle de danışmak istedim durumu düşünceleriniz nelerdir. @ardas

Güncel kullandığım ilaçlar haftalık :

• propionate 300 mg
  • masteron 300 mg
  • 3 tab winstrol 

e1.thumb.jpg.d8572906525a9f6857737098316b2858.jpg e2r.thumb.jpg.8c3ddeea9edab19b682251e55f5f6fd4.jpg r2345r.thumb.jpg.19b0fcb1853f9be777a685e1beb76f7e.jpg

Koçu dinlersem npp ekleyeceğiz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :) iyi forumlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    497

npp ve trene şu aşamada gerek yok tren eklenicekse yağ oranının biraz daha düşmesi lazım bu sefer trenle 8 haftada yağ oranını 12 ye düşürsen kan değerlerini çok bozarsa kesmek zorunda kalıcaksın ve ilerlemen zor olucak ondan bu şekilde ilerleyip 15 e gelince eklemen daha mantıklı treni. npp yide hiç denemedim açıkçacı definasyonda bende su tutuyor yüzde filan ondan tercih etmem. (ilaçların markasınıda paylaşır mısın )

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    2
onlytrenbolone, 47 dakika önce yazdı:

sana bu hacimde deca tren yazan adam cebindeki paranın peşinde umurunda değil senin hayllerin haberin olsun hacı abi :)

zaten yazmadı onlara nispeten npp önerdi kendisi de ağır olduğunu belirtti zaten 

ardas, 48 dakika önce yazdı:

npp ve trene şu aşamada gerek yok tren eklenicekse yağ oranının biraz daha düşmesi lazım bu sefer trenle 8 haftada yağ oranını 12 ye düşürsen kan değerlerini çok bozarsa kesmek zorunda kalıcaksın ve ilerlemen zor olucak ondan bu şekilde ilerleyip 15 e gelince eklemen daha mantıklı treni. npp yide hiç denemedim açıkçacı definasyonda bende su tutuyor yüzde filan ondan tercih etmem. (ilaçların markasınıda paylaşır mısın )

marka magnus pharma eklenilen fotolar kür öncesi üstünden 1 buçuk ay geçti kas hacmi olarak üstüne eklediğimi yağ olarak düştüğümü gözlemledim zaten. 2 şer kutu pripoanat ve masteron ve 1 kutu winstrol bitirdikten sonra gelen 1 er kutu masteron ve pripoanat kalacak onlara ek  üzerine npp düşünüyorum çünkü kürüm hafif zaten  bu açıdan bakarsanız daha doğru olur hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    146
ceman, 19 dakika önce yazdı:

zaten yazmadı onlara nispeten npp önerdi kendisi de ağır olduğunu belirtti zaten 

marka magnus pharma eklenilen fotolar kür öncesi üstünden 1 buçuk ay geçti kas hacmi olarak üstüne eklediğimi yağ olarak düştüğümü gözlemledim zaten. 2 şer kutu pripoanat ve masteron ve 1 kutu winstrol bitirdikten sonra gelen 1 er kutu masteron ve pripoanat kalacak onlara ek  üzerine npp düşünüyorum çünkü kürüm hafif zaten  bu açıdan bakarsanız daha doğru olur hocam 

kürün hafif olduğunu nereden çıkardın üzgünüm ama bu halde küre bile girmen çok çok yanlış bu halinde masteron ve test prop ile kendini yetersiz  hissediyorsan npp yi boşver

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    2
metropol, 1 saat önce yazdı:

kürün hafif olduğunu nereden çıkardın üzgünüm ama bu halde küre bile girmen çok çok yanlış bu halinde masteron ve test prop ile kendini yetersiz  hissediyorsan npp yi boşver

Kür gayet güzel.ilerliyor açıkçası definasyon kürü zaten amaç yağ oranını azaltmak,  ilaçların da çok ağır olduğunu dozajlarin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum o nedenle sadece bunlara ek npp eklemeyi düşünüyorum onu merak ettim veya öneriniz var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.708
ceman, 12 dakika önce yazdı:

Kür gayet güzel.ilerliyor açıkçası definasyon kürü zaten amaç yağ oranını azaltmak,  ilaçların da çok ağır olduğunu dozajlarin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum o nedenle sadece bunlara ek npp eklemeyi düşünüyorum onu merak ettim veya öneriniz var mı 

Winstrole ve nppye gerek yok dostum. Sağlam diyete ve idmana devam et kan tahlili ile östrojeni kontrol altında tut başka bir şeye gerek yok. Çok istiyorsan Fragment, sr9009 veya yohimbine uyar. Eğimli yürüyüş min 30 dk kardiyo her gün olmalı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14

Bu kütlede yohimbe ve termojenik yağ yakici ile cardio ve diyet yapsan daha iyiymiş daha sonra kür düşünürmüşsun ardindan bi bulk kürü sonra define kürü yapardın yanliş zamani seçmişsin ama baslamişsin şuanki kür ideal zaten kütle yok fazla hic npp tren girme bulk kürune sakla onlari illa gireceksen..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431

NPP, deca ve tren gibi güçlü etkiler olmadan daha hafif bir hacim kazandırabilir, bu yüzden propionate ve masteron kürüne eklemek mantıklı olabilir. Eklem sağlığına da destek olur, ancak su tutma yapabileceği için düşük dozla başlaman ve vücudunun tepkisini gözlemlemen önemli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.