Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mcanmeco

16 hafta uzunluğunda yeni bir küre gireceğim! fikirlerinize ihtiyacım var.

Önerilen İletiler

mcanmeco    314

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

14 haftalık :

• Deca
  • Testo.
  • Dianabol

Kürü yapıcam, ilaçları Burak hocadan noxy alıcam, uzun zamandır spor ile alakamı kesmiştim ve ilaçları nasıl kombin edeceğimi unuttum sayılır, hafızamı tazelemek istiyorum  Toplamda 15 hafta kür olucak, sonrasında minimal dozlarda Testo alıp TRT devam edicem. 

Sizlere sormak istediklerim, Dianabol günde kaç adet alıcam saat veya öğün fark edermi, küre Proviron, Tamoxifen ekliycem Provironu 5. Haftadan sonra hergün günde 1 tablet alıcam, Tamoxifen ise haftada 3. Haftadan itibaren haftada 2, 3 tablet kadar almayı düşünüyorum, E2 Ve prolaktin testlerim aylık olarak yapıcam duruma göre dostinex ve arimidex alırım.

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

1. Hafta 500 Testo,Dianabol 
  2. Hafta 500 Testo,Dianabol 
  3. Hafta 500 Testo,400 Deca, Dianabol
  4. Hafta 500 Testo,400 Deca, Dianabol 
  5. Hafta 500 Testo,400 Deca, Dianabol 
  6. Hafta 500 Testo,400 Deca, Dianabol
  7. Hafta 500 Testo,400 Deca
  8. Hafta 500 Testo,400 Deca
  9. Hafta 500 Testo,400 Deca
  10. Hafta 500 Testo,400 Deca
  11. Hafta 500 Testo,400 Deca
  12. Hafta 500 Testo,400 Deca
  13. Hafta 500 Testo 
  14. Hafta 500 Testo 
  15. Hafta 500 Testo 
  16. Hafta TRT devam edicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hwidka1    41

küre başlar başlamaz decayada başlabence zaten diayı kick start olarak kullanıyorsun decayı sonradan eklemen mantıksız deca açılasıya kadar dianabol işini görücek

ve amacın su tutmaksa bulk ise provironun su atıcı kurutucu özelliği var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314

Dia yı kick start amacı ile alıyorum doğru ama 1.5 yıldan fazla oldu ilaç almayalı, Deca açılana kadar vücudumda testoyu hissetmek istiyorum, Deca açılıncaya kadar diayı bırakmış olurum, amacım su tutmak değil Deca ile büyümek istiyorum genetik olarak çok su tutan birisi değilim, Proviron libidoyu korumak için kullanıcam decanın değişken ruh halleri var farklı Kafalara sokabiliyor, kimisinde Dick problemi bile oluyor, bu konuyu daha önce okudum ama Proviron geniş kapsamlı bir ilaç küre zararı var yada yok kişiden kişiye değişir.

Sence dia yı günde kaç mg almayıyım antrenman öncesi yada gün içinde,, senin görüşün nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    41

30 mg yeterli olucaktır

ben şahsen antrenmana gitmeden 40 50 dk öncesi atıyordum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.697

Merhaba dostum. Öncelikle spora yeni başladıysan en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim. Kondisyon ve beslenme oturduktan sonra başla. 500 Testo yanında 400 deca dick proplemi yaşatabilir. Yanına dht türevi ilaç eklemeni öneririm. Proviron zayıf kalabilir. Kilonu bilmiyorum ama 20,30 mg danabol başlangıç için yeterli. 3-6 saat yarılanma ömrü var antrenman öncesi min 3 saat önce içmelisin. Trtye ise önce 250 sonra 125 yaparsan daha sağlıklı olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    314
Diver, 11 dakika önce yazdı:

Merhaba dostum. Öncelikle spora yeni başladıysan en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim. Kondisyon ve beslenme oturduktan sonra başla. 500 Testo yanında 400 deca dick proplemi yaşatabilir. Yanına dht türevi ilaç eklemeni öneririm. Proviron zayıf kalabilir. Kilonu bilmiyorum ama 20,30 mg danabol başlangıç için yeterli. 3-6 saat yarılanma ömrü var antrenman öncesi min 3 saat önce içmelisin. Trtye ise önce 250 sonra 125 yaparsan daha sağlıklı olur. 

Spora yeni başlamadım 12 yıldır dönem dönem antrenman yapıyorum, ortalama 1 yıldır ağırlık idmanı yapmadım dövüş sporları ile ilgilendim ve genelde beden ağırlığı ile çalıştım..

Dht için rimobolan alabilirim peki haftalık kaç mg kullanmamı önerirsin, geçtiğimiz yıl yaptığım Deca kürünü bu şekilde kombinlemiştim ümit hocam da sağolasın çizelge yapmıştı, fakat gerçekten unuttum spordan değilde ilaçtan çok uzaklaştım 1 yıldır,, rimo harici bir ilaç daha vardı eczane ürünü olmayan ismini unuttum oda olabilir aslında dht için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.697
mcanmeco, Şimdi yazdı:

Spora yeni başlamadım 12 yıldır dönem dönem antrenman yapıyorum, ortalama 1 yıldır ağırlık idmanı yapmadım dövüş sporları ile ilgilendim ve genelde beden ağırlığı ile çalıştım..

Dht için rimobolan alabilirim peki haftalık kaç mg kullanmamı önerirsin, geçtiğimiz yıl yaptığım Deca kürünü bu şekilde kombinlemiştim ümit hocam da sağolasın çizelge yapmıştı, fakat gerçekten unuttum spordan değilde ilaçtan çok uzaklaştım 1 yıldır,, rimo harici bir ilaç daha vardı eczane ürünü olmayan ismini unuttum oda olabilir aslında dht için 

Uzun zamandır yaptığını tahmin ediyorum son dönemde aktif değilsen diye öneride bulundum:)

400,500 rimo iyi olacaktır. Masteron yada boldenon olabilir. Boldenon önermem. Masteron ile hissiyata göre ayarlarsın. 300 mg masteron iyi olur diye düşünüyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.