Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AnarchyZone

Kürümün 4. hafta kan testi sonuçlarına göre ilaçlarım çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

AnarchyZone    10

Testi verdiğim hastane total çıkmaz serbest testo ölçüyoruz dedi. Testo bolde oxan kullanıyorum haftalık 2ml oxan 30mg.

672b9047ccb90_Ekrangrnts2024-11-06144747.png.ada0a8e657faac46d78a8e9927d41ada.png 672b9032cfd79_Ekrangrnts2024-11-06144551.png.92cd6366352314f991fb7ae64174b189.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653

Bu testlere bakarak testosteronun çalıştığını söyleyebiliriz. Diğerleri için henüz erken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Bu testlere bakarak testosteronun çalıştığını söyleyebiliriz. Diğerleri için henüz erken.

Ne kadar süre sonra vermem mantıklı abi peki? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
AnarchyZone, 1 dakika önce yazdı:

Ne kadar süre sonra vermem mantıklı abi peki? 

Boldenon işin içinde ise ancak 16. haftada kan değerlerine göre tahminde bulunabiliriz. O sıralar DHT testi de yaptırırsan yine bizim için anlamlı bir şeyler çıkabilir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
rastlantisal, 11 dakika önce yazdı:

Boldenon işin içinde ise ancak 16. haftada kan değerlerine göre tahminde bulunabiliriz. O sıralar DHT testi de yaptırırsan yine bizim için anlamlı bir şeyler çıkabilir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95

Boldenone’nin çalıştığını söylemek için yakın tarihte yaptığın hemogram testlerini atabilir misin ? RBC ve HGB üzerinde anlamlı bir artış varmı ona bakmamız gerekiyor. Boldenon ne kadar oldukça uzun estere sahip olsa bile kana girdiği anda çalışır ve hemogram değerlerinde artış sağlar 1 ay bu etkileri görmek için kimi insanlarda yeterlidir ben şahsen RBC değerim 5.1 iken 2 hafta sonra 5.8’e çıkmıştı HGB de 16.9’a çıkmıştı 15’ten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
heisenbergg, 3 saat önce yazdı:

Boldenone’nin çalıştığını söylemek için yakın tarihte yaptığın hemogram testlerini atabilir misin ? RBC ve HGB üzerinde anlamlı bir artış varmı ona bakmamız gerekiyor. Boldenon ne kadar oldukça uzun estere sahip olsa bile kana girdiği anda çalışır ve hemogram değerlerinde artış sağlar 1 ay bu etkileri görmek için kimi insanlarda yeterlidir ben şahsen RBC değerim 5.1 iken 2 hafta sonra 5.8’e çıkmıştı HGB de 16.9’a çıkmıştı 15’ten.

Küre girmeden önce yaptırdığım kan testi hocam

670a33348cf5f_Tahlil1.jpg.0cc50303d756f620c5206f28d28112a1.jpg.65a653117ce897dbd29d103e2311cce9.jpg 670a33349dee6_Tahlil2.jpg.d07d9d67da7cdf9afd22e0269cf02b26.jpg.5c1a9933b1b0cc6ee025817ecab095fd.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95

Merhaba hocam HGB ve RBC’de anlamlı bir artış var Hemogram testleri yanıltıcı olabilir ilacın çalışıp çalışmadığı konusunda çünkü dalgalanma yapabilir lakin kullandığınız ilacın markasını vs orijinalliğini bilmediğimden kesin bir yorum yapamam ama bu test sonuçları “çalışıyor” demek olabilir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
heisenbergg, 43 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam HGB ve RBC’de anlamlı bir artış var Hemogram testleri yanıltıcı olabilir ilacın çalışıp çalışmadığı konusunda çünkü dalgalanma yapabilir lakin kullandığınız ilacın markasını vs orijinalliğini bilmediğimden kesin bir yorum yapamam ama bu test sonuçları “çalışıyor” demek olabilir.

Overdose kullanıyorum hocam ama direk üretici abimden alıyorum kendisi yakından tanıdığım biri. Ödem problemi de yaşamadım hiç.

20241012_111234.thumb.jpg.7e2f74be1e1d66f8c679fd456294df94.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    43
AnarchyZone, 38 dakika önce yazdı:

Overdose kullanıyorum hocam ama direk üretici abimden alıyorum kendisi yakından tanıdığım biri. Ödem problemi de yaşamadım hiç.

bu ne dostum 1ml de kaç mg var şimdi :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
Hwidka1, 15 dakika önce yazdı:

bu ne dostum 1ml de kaç mg var şimdi :D 

Bolde 200 Testo 250 sanırım 😅😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    43
AnarchyZone, 2 dakika önce yazdı:

Bolde 200 Testo 250 sanırım 😅😅

kaç mg enjeksiyon yaptığını bilmemek işin en garip kısmı tabii :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    10
Hwidka1, 7 dakika önce yazdı:

kaç mg enjeksiyon yaptığını bilmemek işin en garip kısmı tabii :) 

Haftalık 2ml Testo 2ml Bolde yapıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.