Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mstf1235

Test sonuçları ve problemler (dht bloker)

Önerilen İletiler

mstf1235    14

Merhaba, yaklaşık 2-2,5 yıl önce aknetrent isimli ilacı kullandım ve kullanmaya başladıktan sonra korona oldum. Daha sonrasında ereksiyon kalitem hiçbir zaman eski düzenine dönmedi. Güncel olarak test yaptırdım ve görünen herhangi bir anormallik yok. Yalnızca doktor DHT ve Free Testosteron testini eklememiş söylememe rağmen.

Mevcut durumda Total testosteron üst sınıra cok yakın. Sonuçları olmadan emin olamamakla birlikte testosteron dht ye dönüşemiyor ya da free testosteron seviyem düşük. Fiziksel olarak problem olduğunu düşünmüyorum çünkü zaman zaman ereksiyon kalitem çok iyi oluyor zaman zaman da takviyelerle ilişkiye giriyorum. Sabah ereksiyonları eskiye nazaran çok çok az (ayda max 5-6 gün. eskiden neredeyse her gün.

Değerli öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. En kısa zamanda da dht ve free testo testlerini de yaptırıp ekleyeceğim çünkü iş artık karmakarışık bir hal almaya başladı. Test sonuçlarını PDF olarak ekliyorum.

MedicanaTestSonucu_061120241935.pdf

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Metmeto    7

Dostum selam. Progesteronun referans dışı olmasından dolayı DHT konusundaki düşüncende haklı olabilirsin. Çünkü birbiri ile ters ilişkili çalışan iki hormon. 
eğer test sonuçları bu şekilde çıkarsa; sert ve düzenli idmanlar, sağlıklı beslenme, forumda bulunan bitkisel kür ve proviron bir nebze etki edebilir. Kalıcı çözümler için tabi ki doktor kontrolünde gitmeni tavsiye ederim. Umarım çözülür en kısa sürede.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    62

ağırlık kaldırıyor musun ? Iyi uyuyor musun ? 

Eğer sorunların dht ile alakalıysa dhtye dönüşümü birincisi ağırlık kaldırmak, ikincisi de dhtyi daha çok dönüşüm için daha ağır ama daha az tekrar da ağırlık kaldırmak etkili olacaktır. Sorunun dht ile alakalı olup olmadığını görmek için dht ve 5ar aktivitesini arttıran takviyeleri deneyebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.689

Dostum günde bir adet proviron başlamanı öneririm. Progesteronu düşürmede etkisi yüksek. Etkilerini gözlemleyip buraya yazarsın etkili olmazsa günde ikiye çıkabilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
Metmeto, 46 dakika önce yazdı:

Dostum selam. Progesteronun referans dışı olmasından dolayı DHT konusundaki düşüncende haklı olabilirsin. Çünkü birbiri ile ters ilişkili çalışan iki hormon. 
eğer test sonuçları bu şekilde çıkarsa; sert ve düzenli idmanlar, sağlıklı beslenme, forumda bulunan bitkisel kür ve proviron bir nebze etki edebilir. Kalıcı çözümler için tabi ki doktor kontrolünde gitmeni tavsiye ederim. Umarım çözülür en kısa sürede.

selam. daha önceden progesteronum 0.5 leri gördüğünde ereksiyonum rezaletti. bu seviyelerde yine şükrediyor insan. kağıt üstünde çok büyük bir fark olmasa da progesteronun ufak düşüşü her türlü beni daha iyi hissettiriyor.

Unrest, 41 dakika önce yazdı:

ağırlık kaldırıyor musun ? Iyi uyuyor musun ? 

Eğer sorunların dht ile alakalıysa dhtye dönüşümü birincisi ağırlık kaldırmak, ikincisi de dhtyi daha çok dönüşüm için daha ağır ama daha az tekrar da ağırlık kaldırmak etkili olacaktır. Sorunun dht ile alakalı olup olmadığını görmek için dht ve 5ar aktivitesini arttıran takviyeleri deneyebilirsin. 

dht ve 5ar için önerdiğin takviye var mı ya da marka olarak tercih etmem gereken?. spor yapamıyorum fakat uyku düzenim iyidir beslenmem vs. ortalama üstünde yani sağlıksız beslenmem

Diver, 23 dakika önce yazdı:

Dostum günde bir adet proviron başlamanı öneririm. Progesteronu düşürmede etkisi yüksek. Etkilerini gözlemleyip buraya yazarsın etkili olmazsa günde ikiye çıkabilirsin.

provironu deneyeceğim teşekkür ederim sanırım zor bulunuyormuş ama gezicem eczaneleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.689
mstf1235, 12 saat önce yazdı:

provironu deneyeceğim teşekkür ederim sanırım zor bulunuyormuş ama gezicem eczaneleri

Proviron bulamazsan düşük doz masteron, Oxandrolone veya rimobolan kullanabilirsin dostum geçmiş olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
Diver, 3 saat önce yazdı:

Proviron bulamazsan düşük doz masteron, Oxandrolone veya rimobolan kullanabilirsin dostum geçmiş olsun.

hocam bu söylediklerinizi nereden temin edebilirim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
mstf1235, 22 dakika önce yazdı:

Provironu bulmak o kadar zor değil dostum 5-6 eczane gezdikten sonra rahatça bulunabiliyor olduğum yerde bulamamaktan şikayet edenede pek rastlamadım önce bir sor istersen bu konuda oxandrolone veya rimo ya göre çok daha işe yarar bu durumda, Ox al desem burda loving hoca harici satıcı öneremiyoruz yasak hocada ki ox'da biraz pahalı gelebilir sana durumun varsa yine 2. planda kalsın aklında ama oda üretimini baskıalyacaktır almayı bıraktığında yine problem yaşayacaksın. en makul çözüm Proviron kesinlikle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.689
mstf1235, 6 saat önce yazdı:

Sol alttaki WhatsApp simgesine tıklayıp Burak hocayı arayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    26

eğer proviron aldığında libidon yerine geliyorsa dediğin gibi total testo free testoya dönüşemiyor (SHBG değerini biraz yüksek bana gore). ama proviron aldığında herhangi bir şey değişmiyor serbest testonda sorun olduğunu düşünmüyorum. antreman öncesi 2 adet proviron alıp bi kaç gün deneyebilirsin,.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
0xhex, 12 saat önce yazdı:

eğer proviron aldığında libidon yerine geliyorsa dediğin gibi total testo free testoya dönüşemiyor (SHBG değerini biraz yüksek bana gore). ama proviron aldığında herhangi bir şey değişmiyor serbest testonda sorun olduğunu düşünmüyorum. antreman öncesi 2 adet proviron alıp bi kaç gün deneyebilirsin,.

libidosal problem yaşamıyorum hocam hiç düşmedi. dht bloker kullananlarda total testo yüksek dht ve free düşük oluyormuş fareler üzerinde denenmiş. medicana gibi bi hastanede adam en önemli 2 testi eklememiş şaka gibi. en azından diğer verilerimiz var diyelim. proviron alıp günde 2 adet gözlemleme yapıcam bakalım hocam. kreatinin de öneriyorlar dht için ama takviye olarak ne kullanabilirim dht ve free için bilmediğimden sizlere danışmak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.