Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Husoo4545

Erektil dinfoksiyon ve libido düşüşü yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Husoo4545    0

Hocalarım herkese merhabalar,

Daha önce bir sustanon boldenon kürü yapmıştım aradan bir kaç ay geçti ve sonra testo p tren a kürü yaptım 6. Haftada kürü bıraktım 2 haftada winstrol tablet kullandım bu değerler normal mi ne kullanmam gerekiyor? 

Not: Ciddi bir libido düşüşü ve ilişkiye girdikten sonra afedersiniz 2. De elektrik kesiyor 20 dk sonra kendine geliyor ama boşalma falan çok zor.

v3bvgb3.thumb.png.b2f53ef125426b573d2dbb310c37329c.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Armbreaker    10

Pct yaptınız mı ? Bir süre proviron kullanarak kendinizi gözlemleyebilirsiniz, iyi geleceğini düşünüyorum. Günlük 25/50 mg bir kutu kullanıp deneyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

E2 biraz düşürürsen faydası olur. 1/2 arimidex devamında da bir süre @Armbreaker dediği gibi proviron iyi gelecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
  1. Winstrol tableti yanında testo olmadan mı kullandın? Testo değerin kürdeki birine göre düşük.
  2. Trenden sonra düşüş yaşaman normal. Çünkü tren insan üstü seviyeye çıkarır libidoyu. Tren zamanını baz almayacaksın.
  3. 2. De elektrik kesiyor demişsin. İki ilişki arasındaki zaman ne kadar? 
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Husoo4545    0

Hocalarım toplu cevap veriyorum proviromum var hemen kullanmaya başlayacağım hayır PCt yapmadım bu sonuçları birisine gönderdim sıkıntımı söyledim yohombine ve zma kullanmamı önerdi testo ile birlikte kullandım hocam winstrolu ilişkiye giriyorum 1 bitiyor 15….20 dakika sonra devam edebiliyorum öyle toparlıyor kendini bir kaç kez cailis kullandım iyi geldi sonra birdaha faydası olmadı kürü bırakalı 1.5 ay oldu 

@Armbreaker pct yapmadım.

Armidex ne kadar süre kaç tablet kullanmam gerekiyor @rastlantisal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.