-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
750 mg testosteron kullanıyorum ve saçlarımda dökülme söz konusu bu oranı 250mg düşürsem sorun çözülür mü?
Oluşturan:
mertkara, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Fenforall
Merhabalar,
Kür esnasında saç dökülmesini korumak için reçeteniz var mı acaba ?
Aklımda :
ayda 1 prp haftada 1 veya 2 haftada 1 konazol şampuan günlük biberiye suyu Gibi tarifiniz varsa paylaşır mısınız?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüm biteli ortalama 3 ay oldu ve son 2-3 haftadır saçlarım dökülüyor. İncelme olduğunu fark ediyorum saçlarımda ve DHT hormonundan şüpheleniyorum.
SORULARIM:
Kür de olmasam dahi DHT hormonlarım yüksek seyredebilir mi ? Bunun için ne tür önlemler alabilirim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Knvo
Saçım çok açıldı ve henüz 23 yaşındayım. 8.5 haftadır deca testo yapıyorum 250 deca 500 testo olacak şekilde. 10 hafta yapmayı planlıyordum fakat şuan kafama çok takıldı bu durum. 10 haftaya tamamlasam dökülme daha da artar mı? Bırakınca saçlar kendini az da olsa toplar mı?
-
Yazan: KaderdenBekir
Kürümde çok aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bundan dolayı kürüme DHT baskılayıcı propecia eklemeyi planlıyorum.
Sorularım:
DHT yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü? Saç dökülmesi için öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Knvo
6 haftadır testo deca kürü yapıyorum. İlk 2 hafta anapolonda kullandım. Fakat bugün farkettim saçım çok dökülüyor hatta saçımın iki yerinde azda olsa açılma var. Ne yapmalıyım?
-