Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

batmanflash

Anksiyete, depresyon gibi sorunlar yaşamış birine yağ yakımı adına ne tür ürünler önerirsiniz?

Önerilen İletiler

heisenbergg    81
batmanflash, 3 saat önce yazdı:

Ah ! Bu iyi. Nihayet bir şeyi belirleyebildim. 😂😂 Peki testosteron undekanoat kullanırken androjen aktivitörüne ihtiyacım olacak mı ? Fsh ve Lh sıfırlanıyor mu ?

Diğer uzun yazın sonra gelmiş. Hocam bana bir yardım et ya. Şimdi diğerlerini de steroidler gibi araştırmaya soksam 1 ay spora başlayamam. 😂 Ben kaslı kocaman değil, fit ama kasları da belirgin, güzel bir vücut istiyorum. Plaj vücudu gibi. Sixpackleri fışkırmasa da olur. Zaten sevmiyorum aşırı çıkıntılı kaslı olmayı. Bana yağ yakıcı ve kas belirtici bir sistem ayarlayabilir misin ? Bütçem kesinlikle yok. 😂 El verdiği kadar bir şeyler yapmaya çalışacağız.

Androjen aktivatör ne demek hocam ? Öyle bir şey yok. Testosteron undekonant kadar gereksiz bir ilaç yok biz vücut geliştirmeciler için Enanthate kullanmanı öneririm çünkü undekonant çok uzun bir esterdir ve PCT yapmakta bu uzun estere paralel olarak çok zordur… Testosteron ve anavar işini fazlasınile görür yanına güzelce bir diyet ile yanına peptid eklersen de tadından yenmez igf-1 gibi hem kas kütlesini artırmaya hem de yağ oranını düşürmeye yardımcı olur. 300 mg testosteron günlük 30 mg anavar ve günlük 100-150 mcg igf-1 güzel kür olur. Daha sert bir görüntü istersen igf-1 yerine haftalık 200mg masteron ekleyerek östrojenik yan etkileri minimuma indirebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

batmanflash    2
heisenbergg, 16 dakika önce yazdı:

Androjen aktivatör ne demek hocam ? Öyle bir şey yok. Testosteron undekonant kadar gereksiz bir ilaç yok biz vücut geliştirmeciler için Enanthate kullanmanı öneririm çünkü undekonant çok uzun bir esterdir ve PCT yapmakta bu uzun estere paralel olarak çok zordur… Testosteron ve anavar işini fazlasınile görür yanına güzelce bir diyet ile yanına peptid eklersen de tadından yenmez igf-1 gibi hem kas kütlesini artırmaya hem de yağ oranını düşürmeye yardımcı olur. 300 mg testosteron günlük 30 mg anavar ve günlük 100-150 mcg igf-1 güzel kür olur. Daha sert bir görüntü istersen igf-1 yerine haftalık 200mg masteron ekleyerek östrojenik yan etkileri minimuma indirebilirsin.

Pregnyl'den bahsetmek istedim. Ben Testosteron Undekanoat'ı vücutta uzun kalıyor, en iyisi diye seçmiştim. Demek ki yapanlara danışmak gerekiyormuş. 😂 Yardımların için çok minnettarım. Trenbolone, Deca Duraboline gibi ileri seviye steroidlere ihtiyaç yok öyleyse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2

Bazı ruhsal sorunlarımdan dolayı spor yapamıyorum. Vücudumun elverdiği tek şey, haftada 2 veya 3 kere koşu bandında koşabilmek. Diyet yaparken bu sporu da beraberinde yapacağım. Ancak ruhsal çöküntü gelmeden hedefime ulaşmalıyım. Bu programa başladığımda, hangi Sarm'ı, steroidi, hormonu kullanmalıyım ? Aylardır bunu düşünmekten yoruldum. Çünkü hata yapmak istemiyorum. Sağlığım sınırlı ve tek seferde denizi geçmek zorundayım. Bana yardımcı olabilecek dost var mı ? Ek olarak kaslarımın görüntüsünde biraz da olsa değişiklik görmek istiyorum. Programıma Testosteron ve steroid, Sarm eklediğim takdirde kas/protein verimi artacağından görüntümde bir değişiklik olur mu ?

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    11

Ağırlık kaldırmadan vücudun da bi değişim göremezsin kesinlikle ilk önce spora başlaman lazım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68

Israrla ağırlık kaldırıp indirmeden kaslanmak istiyorsun. Kaslarına hasar vermeden nasıl doku oluşmasını bekliyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
rastlantisal, 55 dakika önce yazdı:

Bu düşündüğün şey seni daha da aşağıya çekecek bir iş. Bozuk psikoloji ile kesinlikle kürlere girilmez. 

Bunun için ayrı bir konu açıyorum ama ikidir aynı konuya taşınıyor.

uslu4335, 59 dakika önce yazdı:

Ağırlık kaldırmadan vücudun da bi değişim göremezsin kesinlikle ilk önce spora başlaman lazım.

Bir arkadaş, sporsuz testosteron kullanırsam kaslarımda değişiklik olur mu soruma kesinlikle olur, testosteron protein verimini 1,8-2,2 arttırır demişti. Bunun hakkında yorumun nedir ?

rastlantisal, 55 dakika önce yazdı:

Bu düşündüğün şey seni daha da aşağıya çekecek bir iş. Bozuk psikoloji ile kesinlikle kürlere girilmez. 

Bozuk psikolojiyle spora değil hiçbir şeye giremiyorum. Geriye intihar kalıyor. Uzun zamandır evdeyim. Korkular, intihar düşünceleri sürekli enerjimi tüketiyor. Birkaç aydır iyi olduğum şu süreyi değerlendirmek istiyorum. Bozuk psikolojiyi düzelterek gir demek istiyorsun sanırım. Lakin hastalıklar kronik. Yok olması gibi bir şey söz konusu değil. Yalnızca kontrol altına alınması mümkün. Onda da sadece depresyonda başarılı olabildik.

mustafaskh, 36 dakika önce yazdı:

Israrla ağırlık kaldırıp indirmeden kaslanmak istiyorsun. Kaslarına hasar vermeden nasıl doku oluşmasını bekliyorsun.

Kaslanmak değil de, kaslarımın 1-2 tık daha sertleşmesini istiyorum diyelim. Aslında mezomorf vücut tipine sahibim. Ve bu 1 yıl spor yapmıştır diye yorumlar alıyordum. Bu beni çok mutlu ediyor. Ancak imkanlar el verdiği kadar daha çok kaslanmak mantıklı bir girişim olacaktır. Bunun içinse deneyimleri olanlardan referans almak şart.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.363
batmanflash, 5 dakika önce yazdı:

Bozuk psikolojiyle spora değil hiçbir şeye giremiyorum. Geriye in*** kalıyor. Uzun zamandır evdeyim. Korkular, intihar düşünceleri sürekli enerjimi tüketiyor. Birkaç aydır iyi olduğum şu süreyi değerlendirmek istiyorum. Bozuk psikolojiyi düzelterek gir demek istiyorsun sanırım. Lakin hastalıklar kronik. Yok olması gibi bir şey söz konusu değil. Yalnızca kontrol altına alınması mümkün. Onda da sadece depresyonda başarılı olabildik.

Arkadaşlar geçmişte de benzeri psikolojide kişiler aramıza katıldı ve defalarca sizi uyardım!  Bu psikolojide kişilerin yeri deneyimli psikolog ofisleri burası değil! Burada bu alt bilince sahip kişilere yardımcı olacağınızı sanıyorken aslında kendilerine çok daha ciddi zararlar vermelerine sebep olabilirsiniz! Zaten hormonal ve psikolojik olarak diplerde olan kişilere hormon konusunda önerimler de bulunmak bir bombanın pimini çekip kişinin avuçlarına bırakmaktan farksız!

@batmanflash forum kuralları gereği platform iç huzurunu bozacak, in** vb gibi söylemlerle risk unsuru oluşturduğunuz için

KALICI SÜREYLE UZAKLAŞTIRILDINIZ!

KONU KİLİT!

• Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.