Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

batmanflash

Anksiyete, depresyon gibi sorunlar yaşamış birine yağ yakımı adına ne tür ürünler önerirsiniz?

Önerilen İletiler

batmanflash    2

Merhabalar,

Uzun bir süre sporsuz ve depresyonla geçen yılların ardından, bulduğum biraz enerjiyle fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Bunun için daha önce 1 ay sporsuz diyet yaptım. 14 kilo verdim. 2.ayda ise 2 kilo geri alınca moralim düştü ve bıraktım. Sporun hayatımda olmaması, bazal metabolizma hızının yavaşlaması gibi pek çok etken bu sonucu doğurdu. Ben de metabolizmamı hızlandırmamın yollarını öğrendim ve sporu da hayatıma katarak yeniden bu yola çıkmaya karar verdim. Ancak... Bilmem gereken bazı şeyler var. Bu konuda epey araştırma yaptım, lakin birebir kimseyle konuşmadım.

• Boyum: 180 cm
  • Kilom: 114 kg

Ben öncelikle bu dev görüntümden kurtulmak istiyorum. Bunun için yeme içmeye dikkat edip spor yapmam gerektiğini de biliyorum. Amacım, kas kaybını en aza indirerek yağlarımdan kurtulmak. Ben Hulk olmak istemiyorum. Aşırı güçlü olmak da. Ortalamanın biraz üzerinde güçlüyüm ve bu benim için yeterli. Benim yağ yakımını hızlandırmak ve hızlı kas kütlesi edinerek kas kaybımı en aza indirebilecek bir steroid, bir kür tavsiye edebilecek olanlar var mı ? 70-83 kilo arasında olmak istiyorum fakat 70'e kadar inip sonuçlarına bakarak tatmin olmak istiyorum. Aşağıdaki fotoğraflardaki gibi olmak için neler yapmalıyım ?

Kassız fotoğrafla sixpackli fotoğrafın arasında olsam yeterli. Hayatım boyunca ya da çok uzun süre boyunca spora devam edip edemeyeceğimi bilmiyorum. Ağır ruhsal rahatsızlıklarım var, ve geri gelmeden hedefime ulaşmak istiyorum. Anksiyeteden ötürü sürekli yatar haldeyim. Oturunca bacaklarım sallanıyor, huzursuzluk basıyor.

Anksiyetemi arttırmayacak bir şekilde bu işi yapmalıyım.

Her türlü önerinizi bekliyorum.

images-4.jpeg images-3.jpeg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aliturapp    3

Psikolojik problemlerin varsa streoid kürü yerine sarms kürü düşünebilirsin. Streoidler vücud üzerinde etkili olduğu kadar psikoloji üzerinde de çok etkili. Tecrübeli arkadaşlar sarms kürü hakkında bilgi verebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68

Senin güzel bir koça ihtiyacın var, zamanla o karar verir. MutasyonAcedemy var oraya bakın istersen, çünkü beslenme nasıl olur antrenman nasıl yapılır hakkında pek bilgili değilsin gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
aliturapp, 1 saat önce yazdı:

Psikolojik problemlerin varsa streoid kürü yerine sarms kürü düşünebilirsin. Streoidler vücud üzerinde etkili olduğu kadar psikoloji üzerinde de çok etkili. Tecrübeli arkadaşlar sarms kürü hakkında bilgi verebilir.

SARM'ı hiç duymamıştım. Biraz baktım şimdi. Zararsız gibi görünüyor. Ben zaten antidepresan kullanıyorum. O açıdan depresyonu nerdeyse tamamen yok ettim. Diğerleri sürüyor. Ben birkaç gün araştırma yaptım, ve şu sonuçları buldum... Tehlikeli olanları eleyerek okuduğum makaleleri karşılaştırdım böyle bir tablo çıktı.

Testosteron Undekanoat (En Zararsız)

Güçlü Androjen

Orta Anabolik

• - Yüksek Karaciğer Enzimleri (Düşük İhtimal)
  • - Akne (Orta İhtimal)
  • - Ses Kalınlaşması (Düşük İhtimal)
  • - Hipertrigliseridemi (Düşük İhtimal)
  • - Virilizasyon (Düşük - Orta İhtimal)
  • + Doğal ve Özdeştir
  • + İyi Ruh Hali
  • + İyi Zihinsel Durum
  • + En Uzun Yarılanma Ömrü
  • + Vücutta En Uzun Kalan
  • + Kemik Yoğunluğu Artışı
  • + Cinsel İstek
  • + Bel Çevresi İncelme
  • + Vücut Kitle İndeksi İyileşimi
  • + Açlık Kan Şekerini Düşüşü
  • + HbA1c Seviyelerini Düşüşü
  • + Lipit Profilleri İyileşimi

Stanozolol (Zararsız)

Vücutta 24 Saat Kalır

• + ABD Gıda ve İlaç Dairesi Onaylı
  • + Dayanıklılık
  • + Yağ Yakımı
  • + Dht
  • + Östrojene Dönüşmez
  • + Su Atıcıdır
  • + Anabolik Steroidlerin Gücünü Arttırır
  • + Metabolizma Hızlandırır
  • - Can Yakar
  • - Ateş Çıkarabilir

Dhea (Hormon Öncüsü) (En Zararsız)

• + Testosteronu arttırır
  • + En hafif hormondur
  • + Kadınlarda cinsel isteği arttırır
  • + Obeziteyi azaltır
  • + Bağışıklığı arttırır
  • + Kalp hastalığı riskini azaltır
  • + Kanser riskini azaltır
  • + Antidepresan etkilidir

Oksandrolon (Zararsız)

Zayıf Androjenik

Güçlü Anabolik

• + Kaslara su toplayarak şişirir
  • + %50 ye yakın güç artışı
  • + Damar belirmesi
  • + Kalıcı kas
  • + Yağ yakımı
  • + Kas artışı
  • + Toksik etkisi çok düşük

Nandrolon Undekanoat

• + En Etkili Steroiddir
  • + Tendonları Güçlendirir

Metiltestosteron

• + Cinsel İstek
  • - Jinekomasti yapabilir

Metalanon Enantat

Orta Anabolik

Zayıf Androjenik

• + Karaciğer hasarı yapmaz

Primobolan

• + Jinekomasti yapmaz
  • + Prolaktin arttırmaz
  • + Östrojene dönüşmez
  • + Dhtye dönüşmez
  • + Zayıf yan etkiler

Siz ne düşünüyorsunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    3

Kullandığın antidepresan ilaçlarını yazarsan tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir. Bunyene de bağlı streoid küründeyken antidepresan kullanan arkadaslarda var bazılarına bir yan etki yapmazken bazılarına yapabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
aliturapp, 8 dakika önce yazdı:

Kullandığın antidepresan ilaçlarını yazarsan tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir. Bunyene de bağlı streoid küründeyken antidepresan kullanan arkadaslarda var bazılarına bir yan etki yapmazken bazılarına yapabiliyor.

SSRI grubundan Fluoksetin 80 mg.

Antikonvülsan olarak Lamortijin 100 mg.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    71

Yatarak bu hale gelmenin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Mide ameliyatı + yağ aldırmanı öneririm.

Üstünede dümenden biraz spor+ karın adeleni çalıştırıp daha belirgin karın kaslarına sahip olursun.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Tarık34, 46 dakika önce yazdı:

Yatarak bu hale gelmenin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Mide ameliyatı + yağ aldırmanı öneririm.

Üstünede dümenden biraz spor+ karın adeleni çalıştırıp daha belirgin karın kaslarına sahip olursun.

Başlı başına yatar halde olduğum için olduğu söylenemez. Ben 84 kiloydum. Spor, dumbbell bilmem. Aşağıdaki gibiydim. Sonra Olanzapin kullanmak durumunda kaldım. İnanılmaz bir iştah açışı yaptı. 2 çift lavaşlı dürüm keserken 3.sü kesmemeye başladı. O aralar hızla kilo aldım. 87 oldum. Sonra bir de terk edilme durumu olunca... Yiyeceklere sığındım. 1 ayda 28 kilo kadar aldım. İlaçtan bahsedip derhal Sodyum Valproat'a dönüştürdük. Kilo alımı sabit gibiydi ama ayda 2,3 kilo geliyordu. En son 3 haneli rakamları gördüm. Şu an ise 114'üm. O zamanki halime göre 1/3 daha az yesem de kilom böyle kaldı. Mide ameliyatı tamamıyla midenin %80'inin alınmasından ibaret. Malesef bu ameliyat sonrası dilediğim gibi yemek yiyemem. Yemek beni hayata bağlayan tek şey. Diğer her şey terk edip gitse de, onlar hiç terk etmiyor. Daha sonra depresyonum tetiklenir ve bunalıma girerim. Liposuction'a gelince... Bu olayı hala düşünüyorum. Lakin iç organlar da yağlanmış. Doktor miden burada diyerek sert bir çıkıntıyı sıktı. Yine de Liposuction'un faydalı olacağını biliyorum elbette. Bir sonraki konum da bununla ilgili olacaktı. Ben şu halde Liposuction yaptırsam göbeğim nerdeyse düze yakın olacak. Lakin şu var. Ben bunu yaptırdıktan sonra, yağsız halde olup (70 kg gibi) o göbeğe geri çıkabilmem için yine 44 kilo almam mı gerekecek ? Yani 158 kiloya çıktığımda 114 gibi mi görünmüş olacağım ? Bir de Liposuction'un yağ hücreleri sayısını da azalttığı ve yağlanma olmayacağı söyleniyor. Bu doğru mu ? Yoksa az miktarda mı alırım ? 

1487338035245.jpg.728f48e37020dabe96b3da293aa536bd.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    71

Yağ aldırdığınızda vücudunuzun kütlesi azalıyor. Yani görünümünüzle birlikte tartıya yansıyan kilonuzda azalacak . Tuvalete cıkmak gibi düşünün içinizden kütle gidiyor.:D

Olay basit günlük yaktığınız kalorinin üstünde alırsanız kilo alırsınız yani mide ameliyatı olmadan yağ aldırırsanız ve diyet yapmazsanız eski kilonuza/ görünümüze geri dönersiniz.

Yemek bağamlılığınızı aşmak için "Roma İmparatoru Gibi Düşünmek" kitabını öneririm. Baş kısımlarını atlayabilirsiniz biraz işin hikayesi.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Tarık34, 14 dakika önce yazdı:

Yağ aldırdığınızda vücudunuzun kütlesi azalıyor. Yani görünümünüzle birlikte tartıya yansıyan kilonuzda azalacak . Tuvalete cıkmak gibi düşünün içinizden kütle gidiyor.:D

Olay basit günlük yaktığınız kalorinin üstünde alırsanız kilo alırsınız yani mide ameliyatı olmadan yağ aldırırsanız ve diyet yapmazsanız eski kilonuza/ görünümüze geri dönersiniz.

Yemek bağamlılığınızı aşmak için "Roma İmparatoru Gibi Düşünmek" kitabını öneririm. Baş kısımlarını atlayabilirsiniz biraz işin hikayesi.

Teşekkür ederim. Yemeğe saldırganlık babında bağımlılığımı aştım. Ama hayatımın tabi ki en temel ögelerinden biri. Mide ameliyatı yerine mide balonu daha kafama yatıyor. Ancak zaten diyet yaptığımda çok az yiyorum. Dolayısıyla balonun midemde durmasının da bir anlamı olmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    71

Kafanızın ciddi manada karışık olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir karar vermeden ilaç/ ameliyat vb. içinizin soğumasını (en az bir kaç ay) bekleyin.

Size önerim bu dönemde olabildiğince ilaç mevzularından uzak durup özellikle sizin paranızı almak için ağzının suyu akan tedarikçilerden uzak durmanız.

(İlaçlar mucize değil) Yanlızca disiplini sağladığınızda(diyet, spor... ), belli bir spor geçmişini geride bıraktığınızda, hedefinize ulaşmayı hızlandırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Tarık34, 34 dakika önce yazdı:

Kafanızın ciddi manada karışık olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir karar vermeden ilaç/ ameliyat vb. içinizin soğumasını (en az bir kaç ay) bekleyin.

Size önerim bu dönemde olabildiğince ilaç mevzularından uzak durup özellikle sizin paranızı almak için ağzının suyu akan tedarikçilerden uzak durmanız.

(İlaçlar mucize değil) Yanlızca disiplini sağladığınızda(diyet, spor... ), belli bir spor geçmişini geride bıraktığınızda, hedefinize ulaşmayı hızlandırır.

Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Emin olun bu sakin halim. 😂 Okb atakları tutunca başıma olmadık işler açıyorum. Şu an kontrol altında spor mevzum. Ben de sporu ömür boyu yapabilir miyim ? 1 yıl yapabilir miyim ? Hedeflerim için bu emeğe değer mi ? Diye sorguluyorum hep. Aslında size şunu söylemeliyim. Uçuk kaçık kaslar falan istemiyorum. Düz vücutlu biri ya da az daha çıkıntılı olayım yeterli. Bunun için belki de küre bile ihtiyacın yoktur diyebilirsiniz. Anksiyete gibi bir belanın yaşadığını biliyorum. İşte kürü bu yüzden düşünüyorum. Amacım hızlıca istediğim vücuda ulaşarak, geri kalan hayatımda haftada 1 kere spor yaparak kontrolü sağlamak. İyi bir rehber olabilecek varsa çok makbule geçecek. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    71

Bende ciddi miktarda kilolu bir durumdan 2-3 yılda biraz düzene girebildim. Yeri geldi yeme krizleri, sporu aksatmalar, psikolojik çöküşler, tecrübesizlik...

Ama çokta olmasada bi nebze başarılı olmamda en büyük etki bozduktan sonra devam etmem oldu. Kilit nokta devamlılık 1-2 hafta spora mı gitmedin olabilir, zaman varsa o an yoksa yeni güne uyandığında ilk işin spora gitmek. Diyeti mi bozdun olabilir o andan itibaren eski düzenine dön...

Bu mantıkta hatalarla, doğrularla güncel kilom 70-74 arası değişiyor. Sana önerim sadece devamlılık. Tabiki bir koç ile çalışman benim gibi deneme yanılma, ordan burdan yarım bilgilerle bişey yapmaktan çok daha hızlı sonuca ulaştırır. ( hiçbirşey yapmamaktansa bişeyler deneyip yanılmak daha iyidir )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Tarık34, 9 saat önce yazdı:

Bende ciddi miktarda kilolu bir durumdan 2-3 yılda biraz düzene girebildim. Yeri geldi yeme krizleri, sporu aksatmalar, psikolojik çöküşler, tecrübesizlik...

Ama çokta olmasada bi nebze başarılı olmamda en büyük etki bozduktan sonra devam etmem oldu. Kilit nokta devamlılık 1-2 hafta spora mı gitmedin olabilir, zaman varsa o an yoksa yeni güne uyandığında ilk işin spora gitmek. Diyeti mi bozdun olabilir o andan itibaren eski düzenine dön...

Bu mantıkta hatalarla, doğrularla güncel kilom 70-74 arası değişiyor. Sana önerim sadece devamlılık. Tabiki bir koç ile çalışman benim gibi deneme yanılma, ordan burdan yarım bilgilerle bişey yapmaktan çok daha hızlı sonuca ulaştırır. ( hiçbirşey yapmamaktansa bişeyler deneyip yanılmak daha iyidir )

Kesinlikle haklısın. Bu yola çıkarsam eğer dediğin gibi halim el vermese de, bir süre sonra yeniden spora ve diyete devam edeceğim. Ben şimdi dopamin etkisiyle değil, sabit ve realist bir kafayla düşünüyorum. Ömür boyu spor yapamam. Birkaç sene de yapamam. Ama, 6 ay bu işi sıkı sıkıya kovalamayı başarırsam, istediğim vücuda ulaşırsam sonra haftada 1 kere sporla bu kompozisyonu sabitleme fikrindeyim. Büyük ihtimalle haftada 1 yaptığımda, bir kaç ay sonra vücut az da olsa salmaya başlayacak. Ondan sonra yeniden şöyle 1,2 ay asılıp sonra haftada 1'e dönmeyi planlıyorum. Böyle oldukça böyle yapmak gibi. Her halukarda ben protein tozu ile diyet ve spora başlayacağım. Steroidler olsun olmasın. Yalnızca bu süreci verimli kılmak isitiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2

Her erkek, elbette testosteron seviyesi, growth ve saire yüksek olsun ister. Bu hormonu doğal olarak arttırmanın hem maliyeti hem de zaman kaybı çok fazla. Ben yalnızca dhea ile testosteron alsam, ne gibi değişiklikler olur ? Testosteronun proteini kasa çevirme oranını arttırdığı biliniyor. Ben spor yapmasam, ama bu hormonu yine alsam, az da olsa kaslarımda ya da gücümde değişme olur mu ? Anatomimde before ve aftere göre neler yaşanır ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68

Kendini 114kg görmekten mutsuzsun, hedeflerine daha hızlı ulaşmak için steroid kullanmak istiyorsun. Ama spor da yapmak istemiyorsun, kendini değiştirmek istiyorsan ağırlık indirip kaldırıp düzgünce beslenmekten başka şansın yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
mustafaskh, 7 dakika önce yazdı:

Kendini 114kg görmekten mutsuzsun, hedeflerine daha hızlı ulaşmak için steroid kullanmak istiyorsun. Ama spor da yapmak istemiyorsun, kendini değiştirmek istiyorsan ağırlık indirip kaldırıp düzgünce beslenmekten başka şansın yok.

Bunu biliyorum. Lakin spor yapmak istememekten ziyade ruh halimin değişme ihtimali çok yüksek olduğu için, sağlığım buna elvermeyebilir. Köye sınırlı gelen elektrik gibi düşün. Bir süre sonra gidecek. Ne kadar şarj edilirse o kadar iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68
batmanflash, 16 dakika önce yazdı:

Bunu biliyorum. Lakin spor yapmak istememekten ziyade ruh halimin değişme ihtimali çok yüksek olduğu için, sağlığım buna elvermeyebilir. Köye sınırlı gelen elektrik gibi düşün. Bir süre sonra gidecek. Ne kadar şarj edilirse o kadar iyi.

zaten motivasyon bir zaman sonra bitiyor devreye disiplin giriyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
mustafaskh, Bir saat önce yazdı:

zaten motivasyon bir zaman sonra bitiyor devreye disiplin giriyor 

Evet... Bu durumda uzun vadede gerçekleştiremeyeceğim açık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    81

Selam dostum, bende de anksiyete, majör depresyon, paranoya başlangıcı ve kov teşhisi konuldu 3 sene önce paxera 60 mg ve seroquel 300 mg kullanıyorum steroid kullanırken herhangi bir problem çekmedim tam aksine muazzam avantajını gördüm agresyon aşırı ağır bir kür yapmama rağmen, hormonal dengesizlik olmasına rağmen (prolaktin ve östrojenden oynamalar) aşırı minimal ya da 0 oldu halotestin bile öfke hali yapmadı kısaca öyle diyeyim…

şu anda haftalık 1g deca 300 npp 400 tren enanthate 250 tren acetate 1gr boldenone 600 testo 300 masteron 250 mg enj dianabol

günlük 100 mcg igf-1 750 mcg Metribolone (oral tren), 25mg mk677 pre workout olarak 100 mg anapolon ve bazen 20mg halotestin atıyorum…

tren ve benzeri agresif anaboliklerden tek aldığım yan etki tahammülsüzlük, sivilce ve gece terlemesi oldu başka herhangi bir yan etki görmedim tam aksine eskiye nazaran modumu ve özgüvenimi deli gibi artırdı yaşıyor gibi hissettirdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
heisenbergg, 24 dakika önce yazdı:

Selam dostum, bende de anksiyete, majör depresyon, paranoya başlangıcı ve kov teşhisi konuldu 3 sene önce paxera 60 mg ve seroquel 300 mg kullanıyorum steroid kullanırken herhangi bir problem çekmedim tam aksine muazzam avantajını gördüm agresyon aşırı ağır bir kür yapmama rağmen, hormonal dengesizlik olmasına rağmen (prolaktin ve östrojenden oynamalar) aşırı minimal ya da 0 oldu halotestin bile öfke hali yapmadı kısaca öyle diyeyim…

şu anda haftalık 1g deca 300 npp 400 tren enanthate 250 tren acetate 1gr boldenone 600 testo 300 masteron 250 mg enj dianabol

günlük 100 mcg igf-1 750 mcg Metribolone (oral tren), 25mg mk677 pre workout olarak 100 mg anapolon ve bazen 20mg halotestin atıyorum…

tren ve benzeri agresif anaboliklerden tek aldığım yan etki tahammülsüzlük, sivilce ve gece terlemesi oldu başka herhangi bir yan etki görmedim tam aksine eskiye nazaran modumu ve özgüvenimi deli gibi artırdı yaşıyor gibi hissettirdi

Brom sen resmen laboratuvarda geliştirilmişsin. 😂😂 O kadar şeyi alıp da sağlıklı olman çok hoş. 1g haftalık fazla değil mi ? Ben birkaç haftadan fazla spor yapamıyorum. Lakin koşu bandına binebilirim sanırım. Spor yapmayan biri olarak, protein alımımı kgx0,8 e yükseltmem, kasları besleyeceğinden, doğal olarak kas kütlemde bir artış ve-veya görsel olarak kaslarımda az da olsa oynama olur mu ? Yine spor yapmayan biri olarak denediğin kürleri denesem yahut yalnızca testosteron alsam, görünümümde veya ruh halimde olumlu bir değişiklik olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    0
batmanflash, 10 dakika önce yazdı:

Brom sen resmen laboratuvarda geliştirilmişsin. 😂😂 O kadar şeyi alıp da sağlıklı olman çok hoş. 1g haftalık fazla değil mi ? Ben birkaç haftadan fazla spor yapamıyorum. Lakin koşu bandına binebilirim sanırım. Spor yapmayan biri olarak, protein alımımı kgx0,8 e yükseltmem, kasları besleyeceğinden, doğal olarak kas kütlemde bir artış ve-veya görsel olarak kaslarımda az da olsa oynama olur mu ? Yine spor yapmayan biri olarak denediğin kürleri denesem yahut yalnızca testosteron alsam, görünümümde veya ruh halimde olumlu bir değişiklik olur mu ?

steroit kullanip kgx2gr protein alimi saglikli kh yag tuketen ve saglam antrenman yapan insanlar bile steroiti birakinca azalma oluyorsa sen kullanip biraktiginda ne olur kendin dusun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
67impala, 28 dakika önce yazdı:

steroit kullanip kgx2gr protein alimi saglikli kh yag tuketen ve saglam antrenman yapan insanlar bile steroiti birakinca azalma oluyorsa sen kullanip biraktiginda ne olur kendin dusun

Steroidsiz testo + 0,8xkg etkili olur mu ?

Libidomu arttırıp, kas görünümümde %20-25 bandında bir değişiklik istiyorum. Doğal olarak yağ yakmam da lazım.

Bunun için protein tozunu 0,8xkg + testosteron undekanoat + myostatin almak faydalı olur mu ? @heisenbergg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    81
batmanflash, 53 dakika önce yazdı:

Steroidsiz testo + 0,8xkg etkili olur mu ?

Libidomu arttırıp, kas görünümümde %20-25 bandında bir değişiklik istiyorum. Doğal olarak yağ yakmam da lazım.

Bunun için protein tozunu 0,8xkg + testosteron undekanoat + myostatin almak faydalı olur mu ? @heisenbergg

Protein sentezi artırır sadece testosteron bile 1.6-2.2 katı alman hem yağ oranını daha hızlı düşürür hem daha güzel bir görüntü sağlar. Testosteron undekonant çok absürd bir seçenek enanthate kullanabilirsin ve follistatin (myostatib inhibütörü) yağ yakmak için efektif değil İgf-1 gibi bir opsiyon varken üstelik. Testosteron enanthate- anavar -igf1 çok daha iyi bir kombin olur üstüne bütçem var diyorsan masteron ekleyip hem östrojenik yan etkileri önlemeye yardımcı olur hem daha stabil östrojen seviyesi ile su tutumunu minimal hale getirir.

batmanflash, Bir saat önce yazdı:

Kesinlikle testosteron bile etki gösterir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
heisenbergg, 59 dakika önce yazdı:

Protein sentezi artırır sadece testosteron bile 1.6-2.2 katı alman hem yağ oranını daha hızlı düşürür hem daha güzel bir görüntü sağlar. Testosteron undekonant çok absürd bir seçenek enanthate kullanabilirsin ve follistatin (myostatib inhibütörü) yağ yakmak için efektif değil İgf-1 gibi bir opsiyon varken üstelik. Testosteron enanthate- anavar -igf1 çok daha iyi bir kombin olur üstüne bütçem var diyorsan masteron ekleyip hem östrojenik yan etkileri önlemeye yardımcı olur hem daha stabil östrojen seviyesi ile su tutumunu minimal hale getirir.

Kesinlikle testosteron bile etki gösterir.

Ah ! Bu iyi. Nihayet bir şeyi belirleyebildim. 😂😂 Peki testosteron undekanoat kullanırken androjen aktivitörüne ihtiyacım olacak mı ? Fsh ve Lh sıfırlanıyor mu ?

Diğer uzun yazın sonra gelmiş. Hocam bana bir yardım et ya. Şimdi diğerlerini de steroidler gibi araştırmaya soksam 1 ay spora başlayamam. 😂 Ben kaslı kocaman değil, fit ama kasları da belirgin, güzel bir vücut istiyorum. Plaj vücudu gibi. Sixpackleri fışkırmasa da olur. Zaten sevmiyorum aşırı çıkıntılı kaslı olmayı. Bana yağ yakıcı ve kas belirtici bir sistem ayarlayabilir misin ? Bütçem kesinlikle yok. 😂 El verdiği kadar bir şeyler yapmaya çalışacağız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.