Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mert74

Mk677 içinde dianabol olup olmadığını nasıl anlarız?

Önerilen İletiler

Mert74    0

Mk677 almistim ama internette gordugume gore sahtelerinin icine dianabol koyuyolarmis ve endiselenmeye basladim. Belirtileri soylesem mk mi yoksa dianabol etkisi mi oldugunu soyleyebilirmisiniz

İlk iki hafta birsey hissetmedim 3. Ve 4.hafta güç artisim oldu benchde 85 le set atarken 90 ile atmaya basladim shoulder pressde 65 den 70 e ciktim ve guncel olarak 4 haftada 2 kilo falan aldim bu normal mk nin etkisi midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6arrows    80

danabol aromatize olur östrojen ve prolaktini arttırır. kan testi ile anlayabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Mert74, 30 dakika önce yazdı:

Mk677 almistim ama internette gordugume gore sahtelerinin icine dianabol koyuyolarmis ve endiselenmeye basladim. Belirtileri soylesem mk mi yoksa dianabol etkisi mi oldugunu soyleyebilirmisiniz

İlk iki hafta birsey hissetmedim 3. Ve 4.hafta güç artisim oldu benchde 85 le set atarken 90 ile atmaya basladim shoulder pressde 65 den 70 e ciktim ve guncel olarak 4 haftada 2 kilo falan aldim bu normal mk nin etkisi midir?

4 haftada dianabol dana gibi yapar yüzünü her yerin su tutar öyle 5-10 kg değil daha bi fazla güç arttırır. eğer iştahında artış varsa aldıktan max 1 saat sonra yemek yiyecek kadar acıkıyorsan hammadde doğrudur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    22
Mert74, 19 dakika önce yazdı:

kullandığın ürünün markasını görsellerini konuya eklersen çok daha rahat fikir verebiliriz sizin için de sorun olmazsa 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
shX648, 4 dakika önce yazdı:

kullandığın ürünün markasını görsellerini konuya eklersen çok daha rahat fikir verebiliriz sizin için de sorun olmazsa 

Hocam cok bilinmeyen marka bi instagram fenomeninden almistim ama paylasayim 

IMG_20241005_145227.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    22
Mert74, 3 dakika önce yazdı:

Hocam cok bilinmeyen marka bi instagram fenomeninden almistim ama paylasayim 

IMG_20241005_145227.jpg

kan testi vermişmiydin sanki bayağı merdiven altı duruyor bide instagram fenomeninden aldım diyorsun yani çok güvenilir gelmedi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
shX648, 8 dakika önce yazdı:

kan testi vermişmiydin sanki bayağı merdiven altı duruyor bide instagram fenomeninden aldım diyorsun yani çok güvenilir gelmedi 

En yakin zamanda vericem hocam cok arada kaldim baya arastirdim dianabolun cok daha fazla etki verdigi soyleniyor mk da ise uzun vadede etki ettigi soyleniyor o yuzden anlayamadim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    22
Mert74, Şimdi yazdı:

En yakin zamanda vericem hocam cok arada kaldim baya arastirdim dianabolun cok daha fazla etki verdigi soyleniyor mk da ise uzun vadede etki ettigi soyleniyor o yuzden anlayamadim

yani dbol yokdur da en kötü boş kapsüldür ki böylesi daha iyidir diye düşünüyorum senin açından parandan oldun en azından sağlığından olmamış olursun 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
shX648, 1 dakika önce yazdı:

yani dbol yokdur da en kötü boş kapsüldür ki böylesi daha iyidir diye düşünüyorum senin açından parandan oldun en azından sağlığından olmamış olursun 😅

Hocam peki sen ne dusunuyorsun yani bilgin varsa soylermisin dbol olsaydi ne kadar surede ne kadar fazla etki tarzi seyler almis olurdum dbol hakkinda pek bilgim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
gönderildi (düzenlendi)
mustafaskh, 4 dakika önce yazdı:

Bence plesbo etkisi olmuş gibi sana 

Bu da buyuk ihtimal hocam cunku ben zaten 6 aydir falan 85 bench ile calisiyordum. Zaten 90 la caliscak seviyeye gelmistim belkdie bilmiyorum bu mk dan sonra gectim 90 a o yuzden bi garipsedim bi de ustune ödem sorunum yoktu geçen gun cheat yaptim 3 dürüm yedim ödem oldu bi tık o yuzden endişe basti

tarihinde Mert74 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    6

Dostum ürünü kaça aldın? İştahın arttı mı, arttıysa ne zaman hissetmeye başladın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

Dostum ürünü kaça aldın? İştahın arttı mı, arttıysa ne zaman hissetmeye başladın? 

2 aylik aldim 2600 tl di. İştah olarak his olarak birsey hissetmedim fakat yeme konusunda fazla yiyebiliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    6
Mert74, 1 dakika önce yazdı:

2 aylik aldim 2600 tl di. İştah olarak his olarak birsey hissetmedim fakat yeme konusunda fazla yiyebiliyorum

2 aylık 2600 rakamı mk için biraz ucuza kaçıyor gibi. İlacın içinde dbol olsaydı 4 haftada 2kgden çok daha fazla su tutardın net bir şekilde. Muhtemelen kapsüllerin içi boş veya az miktarda mk bulunduruyordur. Yine de kesin sonuca ulaşmak istiyorsan kan testi vermen gerekiyor. Dbol olsa da 4 haftada hormonlarına ciddi hasar vereceğini sanmıyorum. Duruma göre ufak bir pct yapılır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert74    0
the_escobar, 5 dakika önce yazdı:

2 aylık 2600 rakamı mk için biraz ucuza kaçıyor gibi. İlacın içinde dbol olsaydı 4 haftada 2kgden çok daha fazla su tutardın net bir şekilde. Muhtemelen kapsüllerin içi boş veya az miktarda mk bulunduruyordur. Yine de kesin sonuca ulaşmak istiyorsan kan testi vermen gerekiyor. Dbol olsa da 4 haftada hormonlarına ciddi hasar vereceğini sanmıyorum. Duruma göre ufak bir pct yapılır.

Anladim hocam bende dbol olduguna cok ihtimal vermiyorum ama yinede endisemi gidereyim dedim. Zaten ilk 3 hafta kiloda cok bi degisim falan yoktu 4.haftada antremanlara cok gidemedim bide o hafta cheat yaptiktan 2 gun sonra falan tartiya ciktim bi tık ödem oluştu diye tahmin ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    75
Mert74, 18 dakika önce yazdı:

Anladim hocam bende dbol olduguna cok ihtimal vermiyorum ama yinede endisemi gidereyim dedim. Zaten ilk 3 hafta kiloda cok bi degisim falan yoktu 4.haftada antremanlara cok gidemedim bide o hafta cheat yaptiktan 2 gun sonra falan tartiya ciktim bi tık ödem oluştu diye tahmin ediyorum.

Sıkma canını muhtemelen boştur. Şuan psikolojik olarak yemekten ağzın yansa mknın içindeki dbolden oldu gibi bir psikolojiye bürünmemek en iyisi. 

İçinde dbol olsa bile bu kadar kısa süreli kullanımda pek bir zarar vermez içini rahat tut.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.