Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

jitsumen    0

Hocam merhaba natural olarak spora devam ediyorum yaklaşık 1-1.5 senedir. Yarışma gibi bir düşüncem yok bu yüzden anabolik almak gibi bir niyetim de yok. Bir süre önce testosteron seviyemi görmek için kan vermiştim. Total testo seviyem 498ng/dL çıkmıştı. Doktor da normal seviyede olduğunu söylemişti. Anabolikte istemediğinden bu bitkisel kürü kullanmam yararlı olur mu? Genelde PCT yapmak için kullananlar var pek soran olmamış benim gibi. Rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz bu konuda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mawsqa    23
jitsumen, 2 saat önce yazdı:

Hocam merhaba natural olarak spora devam ediyorum yaklaşık 1-1.5 senedir. Yarışma gibi bir düşüncem yok bu yüzden anabolik almak gibi bir niyetim de yok. Bir süre önce testosteron seviyemi görmek için kan vermiştim. Total testo seviyem 498ng/dL çıkmıştı. Doktor da normal seviyede olduğunu söylemişti. Anabolikte istemediğinden bu bitkisel kürü kullanmam yararlı olur mu? Genelde PCT yapmak için kullananlar var pek soran olmamış benim gibi. Rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz bu konuda?

Kullanabilirsiniz yararı olacaktır. Ben SARMS kullandım 1 hafta sonra trafik kazası sonucu bıraktım ve 1 ay sonra tahlil verdim testom 283'e kadar gerilemişti, herhangi bir film izlerken ağlamaya başlıyordum. Östrojen yüksek değildi ama testo östrojene kıyasla düşüktü baya. Onun dışında aşırı halsizlik ve yorgunluk vardı. 14 gün klomenle beraber bu tarifi uyguladım açıkçası tarifin etkisini klomeni bıraktıktan sonra bile hissettim. Meni miktarındaki artıştan olsun libidodan olsun. Mart ayı gibi kavanozum bitince tahlil vericem.

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1

Hocam bu tarifi öğlen yemekten sonra 1 kaşık şeklinde kullansak problem olur mu? Yatmadan önce almak şart mı?

Hocam bu tarifi öğlen yemekten sonra 1 kaşık şeklinde kullansak problem olur mu? Yatmadan önce almak şart mı? 

Bu kürü 6 hafta kullandıktan sonra bıraktığımızda spor ve beslenmemiz düzenli ise testosteron eski haline mi döner?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
unalx    0
mawsqa, 29/12/2024 - 01:06 yazdı:

Kullanabilirsiniz yararı olacaktır. Ben SARMS kullandım 1 hafta sonra trafik kazası sonucu bıraktım ve 1 ay sonra tahlil verdim testom 283'e kadar gerilemişti, herhangi bir film izlerken ağlamaya başlıyordum. Östrojen yüksek değildi ama testo östrojene kıyasla düşüktü baya. Onun dışında aşırı halsizlik ve yorgunluk vardı. 14 gün klomenle beraber bu tarifi uyguladım açıkçası tarifin etkisini klomeni bıraktıktan sonra bile hissettim. Meni miktarındaki artıştan olsun libidodan olsun. Mart ayı gibi kavanozum bitince tahlil vericem.

Hocam film izlerken ağlamaya başlamak vs. gerçekten düşük testestoron belirtisi mi oluyor? Ayrıca testestoronumu hastanede hangı bölümde ölçtürebilirim? Endokrinoloji bölümü yok ama üroloji bölümü var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
unalx, 4 saat önce yazdı:

Hocam film izlerken ağlamaya başlamak vs. gerçekten düşük testestoron belirtisi mi oluyor? Ayrıca testestoronumu hastanede hangı bölümde ölçtürebilirim? Endokrinoloji bölümü yok ama üroloji bölümü var.

Üroloji de olcturebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
mamo, 7 saat önce yazdı:

Bu kürü 6 hafta kullandıktan sonra bıraktığımızda spor ve beslenmemiz düzenli ise testosteron eski haline mi döner?

akşam yatmadan önce alıcaksın yada sabah aç karnına erken saatlerde 6.haftadan sonra pick yapar bitkisel kür ve eski haline yavaş yavaş döneceksin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
unalx, 20 saat önce yazdı:

Hocam tam olarak şöyle yani mesela bir arkadaşının izlediği filmde ağlancak bi sahne yokken durduk yere gözüm doluyordu. Mesela arkadaşım bi dizi izliyordu hatta birden fazla arkadaşım izlemişler bende sonradan izlemeye başladım ağlanacak bi yanda yok ama gözlerim doluyor sorguluyorum neden doluyor yani bi anda gözlerim dolmaya başlıyordu. İşin aslını işte tahlillerden öğrendim. Yani filmde ağlamak filme göre değişir ama bence bi testosterone tahlili her erkek için şart.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
mawsqa, 37 dakika önce yazdı:

Hocam tam olarak şöyle yani mesela bir arkadaşının izlediği filmde ağlancak bi sahne yokken durduk yere gözüm doluyordu. Mesela arkadaşım bi dizi izliyordu hatta birden fazla arkadaşım izlemişler bende sonradan izlemeye başladım ağlanacak bi yanda yok ama gözlerim doluyor sorguluyorum neden doluyor yani bi anda gözlerim dolmaya başlıyordu. İşin aslını işte tahlillerden öğrendim. Yani filmde ağlamak filme göre değişir ama bence bi testosterone tahlili her erkek için şart.

Hocam total testosteronunuz kaç çıktı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    23
mamo, 30.12.2024 - 23:56 yazdı:

Hocam total testosteronunuz kaç çıktı?

Daha vermedim hocam. 90 günde bir verebiliyorum dahiliye öyle demişti. Mart ayını bekliyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
SERKO, 30.12.2024 - 08:55 yazdı:

akşam yatmadan önce alıcaksın yada sabah aç karnına erken saatlerde 6.haftadan sonra pick yapar bitkisel kür ve eski haline yavaş yavaş döneceksin

Hocam bende alkolle damıtılmış propolis var tadı ve etkisi bayaa ağır bizzat kendi imalatımız.. Bu propolisi sizce kaç gram kullanmam yeterli olur? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
mamo, 2 dakika önce yazdı:

Hocam bende alkolle damıtılmış propolis var tadı ve etkisi bayaa ağır bizzat kendi imalatımız.. Bu propolisi sizce kaç gram kullanmam yeterli olur? 

10 gram yeterli olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
SERKO, 58 dakika önce yazdı:

10 gram yeterli olur

Hocam propolisin görevi nedir bu karışımda? Eğer çok işlevli bir maddeyse bir şekilde temin edeceğim ama değilse dediğin gibi koymadan hazırlayacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
emirucar, 15 saat önce yazdı:

Hocam propolisin görevi nedir bu karışımda? Eğer çok işlevli bir maddeyse bir şekilde temin edeceğim ama değilse dediğin gibi koymadan hazırlayacağım.

Sperm sayısını arttırmada direk etkilidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
SERKO, 30.12.2024 - 08:55 yazdı:

Hocam tarifi birebir oluşturdum. Ne eksik ne fazla fakat bayaa katı oldu ve kokusu-tadı rezalet. Bir yemek kaşığı attım ve direkt kustum. Bunu yemenin/içmenin bir taktiği falan var mı? Bunu nasıl tüketeceğiz bu şekilde 😂😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forrestt    5

Arkadaşlar tarifi aktara hazırlatıyorum. 4500tl fiyat verdi. Normal mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    35
Forrestt, 4 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar tarifi aktara hazırlatıyorum. 4500tl fiyat verdi. Normal mi? 

Cok fazla en fazla 1500 tutar bence internetten falan malzemeleri al kendin karıştır ben kendim karıstırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forrestt    5
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Cok fazla en fazla 1500 tutar bence internetten falan malzemeleri al kendin karıştır ben kendim karıstırdım

İnternetten almadan aktarda hazirlatilarak ödedim. Bu iş için soruyorum. Aktarla ilk defa çalıyorum. Kaziklayip kaziklamadigini merak ediyorum. O sebeple bu yönde tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Size de ayrıca teşekkür ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3

@SERKO Hocam benim siparişler sonunda geldi bugün macunu hazırladım, yalnız büyük kavanoz olmasına rağmen pulbiber ve ceviz tozu için yer kalmadı içinde ağzına kadar doldu. Kıvamı da kavanozu ters çevirsem dahi neredeyse dökülmeyecek kadar katı. Böyle mi olması lazım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    35

Baya bi kazılanmıssın açıkcası yaptırdıysan da yapcak bişey yok bundan sonra kendin ayarla cok basit herseyın tozu nette mevcut kavanoza karıstır koy 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forrestt    5
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Baya bi kazılanmıssın açıkcası yaptırdıysan da yapcak bişey yok bundan sonra kendin ayarla cok basit herseyın tozu nette mevcut kavanoza karıstır koy 

Teşekkür ederim kardeşim. Peki sen aktara gidip hazırlattın 1500tl verdin de ondan mı bana baya bi kaziklanmissin diyorsun? Arkadaşlar sorum çok basit. Aktarda bunu hazırlayıp kavanozla bana verecekler. Bunu daha önce yakın zamanda yaptıran var mı varsa kaça yaptırdı? İnternetten 1500tl ye mal edip kendi karıştırıp yapan arkadaşlar kaziklanmissin yazmak için cevap vermesin lütfen. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
Forrestt, 11 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim kardeşim. Peki sen aktara gidip hazırlattın 1500tl verdin de ondan mı bana baya bi kaziklanmissin diyorsun? Arkadaşlar sorum çok basit. Aktarda bunu hazırlayıp kavanozla bana verecekler. Bunu daha önce yakın zamanda yaptıran var mı varsa kaça yaptırdı? İnternetten 1500tl ye mal edip kendi karıştırıp yapan arkadaşlar kaziklanmissin yazmak için cevap vermesin lütfen. 

Üstad ben aktara yaptırmıştım 2000 vermiştim ama ful kolpa sıkmış hem gramajları yarım koymuş hem de içindeki malzemeler buradakilerden farklı. Artık kendim yapıyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forrestt    5
emirucar, 4 dakika önce yazdı:

Üstad ben aktara yaptırmıştım 2000 vermiştim ama ful kolpa sıkmış hem gramajları yarım koymuş hem de içindeki malzemeler buradakilerden farklı. Artık kendim yapıyorum.

Benim tanıdığım biri değil. Ama güven verdi konuşması. Sende yapabilirsin istersen dedi. Ben yaparsam tam ölçü kullanırım her ürünün orjinal olur kafan rahat eder şeklinde konuştu. Listedeki iki ürün baya pahalıymış. Sürekli yaptığımız iş diye ekledi. Sen tahlilini yaptır söylenen zamanda bu kür tutmamış olursa geri getir dedi. Çok iyi karışım olduğundan bahsetti. Bende verdim parayı yaptırıyorum. Bilmediğim işler dostum 4500tl iyi para. Yanılmak istemedim. Gerçekten aşırı fiyat ödediysem de artık yapacak bir şey yok yeter ki sağlık olsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
Forrestt, 4 dakika önce yazdı:

Benim tanıdığım biri değil. Ama güven verdi konuşması. Sende yapabilirsin istersen dedi. Ben yaparsam tam ölçü kullanırım her ürünün orjinal olur kafan rahat eder şeklinde konuştu. Listedeki iki ürün baya pahalıymış. Sürekli yaptığımız iş diye ekledi. Sen tahlilini yaptır söylenen zamanda bu kür tutmamış olursa geri getir dedi. Çok iyi karışım olduğundan bahsetti. Bende verdim parayı yaptırıyorum. Bilmediğim işler dostum 4500tl iyi para. Yanılmak istemedim. Gerçekten aşırı fiyat ödediysem de artık yapacak bir şey yok yeter ki sağlık olsun. 

Güven vermiş, bence iyi etmişsin boşver. Hakkaten çalışmazsa olmadı geri götürürsün dediği gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
Forrestt, Bir saat önce yazdı:

Aktarda hazırlattım 1500 civarı tuttu ama gramlara çok dikkat etmiyorlar ya eksik yada fazla koydu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
emirucar, 1 saat önce yazdı:

@SERKO Hocam benim siparişler sonunda geldi bugün macunu hazırladım, yalnız büyük kavanoz olmasına rağmen pulbiber ve ceviz tozu için yer kalmadı içinde ağzına kadar doldu. Kıvamı da kavanozu ters çevirsem dahi neredeyse dökülmeyecek kadar katı. Böyle mi olması lazım?

Hocam kıvamı benimkide aynı şekilde. Tüketmeyi denediniz mi? Aşırı kötü tadı var buna bir taktik bulmak lazım böyle gitmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.