Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mawsqa

Rad140 + mk677 kür günlüğüm (beslenme, ilaç)

Önerilen İletiler

mawsqa    9

Herkese selamlar pazartesi günü yani yarın MK677-RAD140 kürüne giriş yapıyorum, 1 ay MK677 kullandım şimdi yanına RAD140 ekleyip 1 ay kullanıcam sonraki bir ay ise MK'yi tamamen kesip son olarak ostarine rad140 ile son ayımı tamamliyicam. Elimde şuan 6.5 kg bigjoy gainer var süreçte bu gaineri bitirmeye de çalışcam. 

Supplementler:Gainer, omega3, creatine, detoksfit, black guardian, magnezyum kompleks, çinko pikolinat, kingsize irondreams, d3k2, ocean Multivitamin-mineral(hediye geldi)

6 Ekim-27 Ekim 20 MG MK677 kullandım.

28 Ekim-28 Kasım'a kadar 10 mg RAD 20 mg MK677 kullanıcam.

28 Kasım'dan 28 Aralık'a kadar 20 mg Mk2866 10 mg RAD140 ile devam edicem.

Bu süreçte beslenmem günlük 6 7 parçaya şu besinleri bölücem:

300 gram tavuk, 150 gram yulaf, 200 gram gainer, 400 ml tam yağlı süt, 75 Gr şekersiz fıstık ezmesi, 400 Gr tam buğday makarnası, 2 elma, 3 muz, 2 kivi, 60 Gr zeytinyağı.

Bunların bir kısmını shake yapıp gün içinde aralarda icicem çünkü çalışma hayatımda beslenmeye pek zaman kalmıyor ancak böyle tam istediğimi yapabiliyorum.

Ölçüler:

Boy: 174 cm

Bel: 74 cm

Kol: 35 cm

Omuz:115 cm

KG:66

Formumu bıraktım aşağıya.

IMG_20241027_201703.jpg IMG_20241027_201555.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ufukbelli.06    110

Formun gayet güzel sarmsların markası nedir? 

400 gr makarna yerine 500 gr pirinç kreması da kullanabilirsin hızlı sindirimi var yanında taşıyabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9
ufukbelli.06, 5 dakika önce yazdı:

Formun gayet güzel sarmsların markası nedir? 

400 gr makarna yerine 500 gr pirinç kreması da kullanabilirsin hızlı sindirimi var yanında taşıyabilirsin. 

Noxy kullanıcam hocam. Pirinç kremasından artık midem bulandı hocam geçen ay her gün 750 gr tüketiyordum sonlara doğru bağırsak sistemimi bozunca komple pirinç ununu kestim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    966

Başarılar takipteyim. Mk677 tecrüben nasıldı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9
SPECTRE, 20 dakika önce yazdı:

Başarılar takipteyim. Mk677 tecrüben nasıldı?

Hocam 62 KG başladım şuan 66.5 kg'deyim. Güç konusunda hibir e sırt hareketlerinde ağırlığım arttı. Form bu arada en kapalı formumu çekmiş olabilirim spor öncesi karbonhidratın düşük olduğu bir gündü biraz rahatsızdım herhalde 3 gün önce falan çekmiş olmam lazım.

Onun dışında açlık konusunda net bir şey söyleyemem sürekli aç bir insandım zaten fakat MK'dan sonra tek oturuşta yediğim yemek miktarını çok daha fazla arttırabiliyorum normalde tek seferde atıyorum 200 pirinç 200 tavuk yiyorsam MK sayesinde tek oturuşta 350 350 yiyebilirim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    966

Tamam güzel. Oldukça zayıfsın şuan 75 80 arasında gezmen lazım. Sarmlar güzel ilaclar noxy zaten steroidleri kadar iyidir sarm ve peptidleride 3 4 haftalar ve sonrası en güzel zamanları ilaçların. Karb çok arttir yağsız kuru birisin 4000 4500 kal altına dusme gerisi serrt idmanlarla çözülür. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9
SPECTRE, 3 dakika önce yazdı:

Tamam güzel. Oldukça zayıfsın şuan 75 80 arasında gezmen lazım. Sarmlar güzel ilaclar noxy zaten steroidleri kadar iyidir sarm ve peptidleride 3 4 haftalar ve sonrası en güzel zamanları ilaçların. Karb çok arttir yağsız kuru birisin 4000 4500 kal altına dusme gerisi serrt idmanlarla çözülür. 

Bende öyle düşündüm hocam saydıklarım hemen hemen 4300 kcala tekabül ediyor 550 Gr karb var duruma göre tavuğu kısıp yulafı arttırabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    6

Dostum planlaman güzel görünüyor spectre hocamın dediği gibi 3. haftadan itibaren rad gösterir kendisini. Benim gözümde dozaj 10mg değilde 20mg daha mantıklı olurdu, tabi yine sen bilirsin. Onun dışında kürün umarım güzel geçer bizede arada formunu paylaşırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9
gönderildi (düzenlendi)
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

Dostum planlaman güzel görünüyor spectre hocamın dediği gibi 3. haftadan itibaren rad gösterir kendisini. Benim gözümde dozaj 10mg değilde 20mg daha mantıklı olurdu, tabi yine sen bilirsin. Onun dışında kürün umarım güzel geçer bizede arada formunu paylaşırsın.

Bütçeyi fazla zorluyor hocam RAD'ı 20 yaparsak. Onun dışında son ay MK677'yi çıkarmayabilirim yani son ay ekstra olarak MK2866 ekleyip 3 sarms ile son ayı geçirebilirim. Büyüme hormonunun etkileri biraz daha uzun vadede ortaya çıkıyor ondan kaynaklı çıkarmak pek istemiyorum.

Bir de yan etki pek yaşamak istemiyorum ondan dolayı en ideal dozajlarda ilerlemeye çalışıyorum çünkü bu genel anlamda yaptığım ilk kür ve sorunsuz şekilde atlatırsam martın ilk haftaları tekrar daha etkili bir kür yapıp ilerleyebilirim.

tarihinde mawsqa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    6
mawsqa, 5 saat önce yazdı:

Bütçeyi fazla zorluyor hocam RAD'ı 20 yaparsak. Onun dışında son ay MK677'yi çıkarmayabilirim yani son ay ekstra olarak MK2866 ekleyip 3 sarms ile son ayı geçirebilirim. Büyüme hormonunun etkileri biraz daha uzun vadede ortaya çıkıyor ondan kaynaklı çıkarmak pek istemiyorum.

Bir de yan etki pek yaşamak istemiyorum ondan dolayı en ideal dozajlarda ilerlemeye çalışıyorum çünkü bu genel anlamda yaptığım ilk kür ve sorunsuz şekilde atlatırsam martın ilk haftaları tekrar daha etkili bir kür yapıp ilerleyebilirim.

Dediğin gibi Noxy sarmsları tuzlu. Daha önce rad'ın yanına 2866 ekleyene rastlamamıştım. Ekstra olarak ne getirisi olacak merak ediyorum doğrusu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9

Bende aynı şekilde düşünüyorum o yüzden Kasım 28 Aralık 28 arası MK677 mk2866 ve rad140 üçlüsünü yapicam 

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9

2. Günden feedback veriyorum, 

Bugün kol omuz günüydü ve her setten sonra adelem şişiyor gibi yani resmen balon gibi şişiyor set atarken derim yirtilacak gibi oluyorum ve bunu ilk defa böyle yaşıyorum.

Onun dışında süreç devam ediyor bugün 29 ekim kaynaklı biraz beslenmede pürüzler oldu 3400 kalorinin üstüne çıkamadım hepsini de 3 öğünde yiyebildim normalde 6 öğün yapıyordum.

Önemli olan sürecin devamlılığı moral bozmaya gerek yok tam gaz devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    9
Nuri3560, 14 saat önce yazdı:

Son durum nedir? 

kolumu kırdığım için maalesef erteledim. 2 ay sonra bomba bir paketle tekrar başlıyıcaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.