Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

trenbolonavcısı

Cruise döneminde reseptörleri nasıl açabiliriz?

Önerilen İletiler

Merhaba değerli hocalarım arkadaşlarım,

Bir konu hakkında tam bilgi bulamadım profesyonel vg'lerimiz blast and cruise dönemi yapıyor ve uzun yıllar aktif testosteron alıyor dışardan fakat anlamadığım bir durum bi zamandan sonra reseptörlerin tepki vermemesi bu durumda ne yapıyorlar cruise döneminde reseptörleri nasıl açabiliriz veya reseptörler tıkanıyor mu uzun yıllar boyunca testosteron nasıl kullanılır bilgili hocalarım yorumlarınızı bekliyorum😊

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    1.610

Dostum cruise yapmanın amaçlarından biri de reseptörleri ve vücudu dinlendirmektir. Uzun süre yüksek doz testosteron kullanıldığında reseptörler doygunluğa ulaşır ve testosterona daha az tepki gösterir. Düşük doz testosteron kullanıldığında reseptörler düşük doza adapte olur tekrar doz yükseltildiğinde daha iyi yanıt alınır. Reseptör tıkanması diye bir şey yoktur :) Herkesin cruise dozu farklıdır. Ben 250 mg ile dinleniyorum. Seninki farklı olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    642

Androjen reseptörlerinin de kanda belirli bir yarılanma ömrü mevcut. Bu boşta duran, yani androjene bağlı olmayan androjen reseptörleri ile kullanılan anabolik ve androjenik ilaçlar bir araya gelip vücuttaki genel androjen reseptör azaltmasını engeller ve yeni androjen reseptörleri üretmede katkıda bulunur. Androjene bağlı reseptörlerin yarılanma ömrü, androjene bağlı olmayan reseptörlerden daha uzun olduğu için bu şekilde döngü halinde belli miktarda yeni androjen reseptörleri üretilir ve yarılanma ömürleri kadar etkinlik gösterir. Bu döngü böyle devam eder.

Burdaki mekanizmadan da anlaşılacağı gibi reseptörlerin tıkanması veya tepki vermemesi gibi bir durum söz konusu değil. Kas kazanımında yavaşlama durumu olduğunda vücuttaki diğer kas gelişimine veya engellenmesine katkıda bulunan hormonlardan dolayı gerçekleşir. (kortizol, myostatin, estradiol, igf-1 vs.) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×