-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sahip olduğum butun pre workoutlar hk.
Oluşturan:
Icum5TimesADay, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: rapraprap
Saygıdeğer arkadaşlarım ant. önce sitrülin KULLANDIM HAYATIM DA İLK DEFA,bilmeyenler için Arjinin bir çeşidi işte basitçe
2. hareketin 2. settin de çok fazla PUMP oldu bu beni rahatsız etti örnek 40 kg kaldırırken 25 kg bile zor kaldırdım çünkü PUMP beni rahatsız etti hareketi yapmamı engelledi...
Böyle bir durum da karşılaşan var mı ? Sorun bende mi ?
-
Yazan: Darknessot
Merhaba arkadaşlar baya bir ara vermiştim pre workout kullanmayı c4 50x45 aldım bügün 1 ölçek kullanıyım dedim Pek etki göremedim kaşınma gibi kilo olarak 2,5kg fark yaratı eskiden 5,10 kilo fark yaratıyordu terleme kaşınma kalp hızı bende o zamanlarda c4 kullanmıştım neden acaba o etkileri şuan alamıyorum sadece aldığım etki biraz güç biliyorum kalp hızlanıyor terleme oluyor kaşınma 5kg fark olmuyor biliyorum sihirli değnek değil acaba supplement sahtemidir ? 2,3 ölçeğe çıkarsamı acaba ?
-