Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

mahmutbzks

Only testosteron ilk kürüm olacak mct ve pct konusunda bilgisizim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

mahmutbzks    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİR KAÇ ÖZELLİĞİM:

  • 18 Yaşındayım
  • 60 kiloyum.
  • 3 senedir spor yapıyorum.
  • Powerlifting sporcusuyum.

Artık kilolarım artmamaya başladı bir süredir o yüzden only testo girmeye karar verdim!

Siparişi de verdim haftalık 250 testosteron kullanacağım kür içi mct ve kür sonu pct için araştırdım biraz sanırım döngünün devam etmesi için kür bitiminde klomen kullanmamız gerekiyormuş bunu ortalama ne kadar süre ve dozajı ne şekilde olacak diye merak etmiştim tabi kan testlerine göre yorumlamanız daha doğru olur fakat ortalama ne kadar sürede yerine geliyor diye sormak istemiştim ve bu testosteron bitiminde beni derslerimde kötü etkiler mi acaba?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SERKO    1.082

18 yaşındasın doğal olarak da zaten yükselir testosteron seviyen, bir kaç yıl daha bulaşma bence bu işlere.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
SERKO, 10 dakika önce yazdı:

18 yaşındasın doğal olarak da zaten yükselir testosteron seviyen, bir kaç yıl daha bulaşma bence bu işlere.

artik kilolarim artmiyor profesyonel yarismaciyim hem power hem bilekgüreşi ve artik u23 oldugumdan kullanmam gerekiyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
mahmutbzks, 2 dakika önce yazdı:

artik kilolarim artmiyor profesyonel yarismaciyim hem power hem bilekgüreşi ve artik u23 oldugumdan kullanmam gerekiyor

Bu yarışmalarda profesyonel olmak için biraz erken gibi bence dostum. Kürde iken kan testlerini ihmale etme. Kür bitiminde de kan değerlerine göre pct yapılır ezbere klomen veya diğerlerini kullanma. Hocalar yardımcı olurlar sana kan değerlerine göre.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Bu yarışmalarda profesyonel olmak için biraz erken gibi bence dostum. Kürde iken kan testlerini ihmale etme. Kür bitiminde de kan değerlerine göre pct yapılır ezbere klomen veya diğerlerini kullanma. Hocalar yardımcı olurlar sana kan değerlerine göre.

profesyonel bilekguresi milli takim sporcusuyum aslında dostum erken ne alaka cozemedim tabi kan testlerine göre ama sonucta baskilanicak ya klomen kullanmak gerekiyor ortalama süreyi merak etmistim

Tegoo, 3 saat önce yazdı:

Derslerini ve piskolojini etkiler hormonlarınla oynaman 

odaklanma konusunda falanmı eger agresiflik duygusallik falan onlardan bahsediyorsan sorun yok o konuda

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    39

Birçok senaryo var E2 kaynaklı ; duygusallık ,agresiflik, libido veya ereksiyonda problem olabilir yani dolaylı yoldan piskoloji ve mentalite etkileniyor .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    60

Gerçekten gerekli ise hocan önerir zaten sen temiz kalmaya özen göstermen lazım  ağrı kesici gibi değil bu şeyler iciyosun ağrı geçiyor belki ama anında hayatını etkiler düzeyde yan etkiler yaşamaya başlıyorsun ereksiyon libido psikoloji bağımlılık vs farklı hedefleri olanlar için bunlar  forumda bitkisel kür konusu var onu aktara yaptırmaya kalksan sana diyecek bu yaşta buna ne ihtiyacın olabilir? Anladinmi

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
rıza333, 2 saat önce yazdı:

Gerçekten gerekli ise hocan önerir zaten sen temiz kalmaya özen göstermen lazım  ağrı kesici gibi değil bu şeyler iciyosun ağrı geçiyor belki ama anında hayatını etkiler düzeyde yan etkiler yaşamaya başlıyorsun ereksiyon libido psikoloji bağımlılık vs farklı hedefleri olanlar için bunlar  forumda bitkisel kür konusu var onu aktara yaptırmaya kalksan sana diyecek bu yaşta buna ne ihtiyacın olabilir? Anladinmi

sandiginiz gibi 6ay vucut yapip olmuyo ya testo giricem seklinde degilim avrupada ülkemizide temsil ediyorum u23 sikletinde ilaçlı olmayan 1 kisi bile yok bende mecbur bu sene u23 oldum antrenorum zaten girmemi söylüyor ben ne soruyorum siz ne cevapliyorsunuz cözemedim gercekten milli sporcuyum ben kullanmayacamda kim kullanicak anlamadim ilacsiz pro card alamayacagin gibi ilacsiz güç sporlarinda biywre kadar ilerleyebiliyorsun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    39

Küründe başarılar dostum , küre girmeden hormon testlerini yaptır ki naturel değerlerini bil ona göre pct yaparsın 👍🏻

Sorunun cevabını veriyim dostum PCT ile hormonlarını 4-6 hafta arası toparlarsın fakat olası problemler libido vs 1 seneye kadar sürüyor haberin olsun. 60 kilo powerliftercı olarak bizi avrupada gururlandır dostum 👊🏻

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Lts97
      Selamlar, haziran ayından beri testo seviyem 200-280 arasında geziyor. 2024 ağustos'ta podyum yapmıştım. Sonrasında bir süre dinlenip lh fsh açılıp referansa yakın değerlere gelince tekrar başladım. 15 ay kür kullanımım oldu. Testo,bolde dönemsel npp/tren enant türevleri ve gh kullanımım oldu. Mart başında bedelli askerlik için ilaçı kestim. Nisan ortasında hcg kullanımım oldu. Ağustos 17 ve ekim 12 tahlillerde öncesinde 10 gün klomen kullandım 3 hafta bekleyip test verdim. Son tahlilde klomenin prolaktini yükselttiğini farkettim. 2 haftadır yarım tablet dostinex alıyorum. @berkay16
      İdmanlarda ağırlık düşüşü %20'civarı oldu. Kür bitimi 108 kg'idim şuan 103 kg'yim. Libido ve erekte problemi yaşamıyorum. İdman stili ve beslenme aynı şekilde devam ediyorum. İdmanlarda hacimi düşürdüm biraz.
      Bu ekseni nasıl toparlayabilirim? @Rma @GHOST @Fuhrer @hectordoyle
      15.06.2026:
      Total Testosteron: 209.41 ng/dL Prolaktin: 9.16 µg/L LH: 2.60 U/L FSH: 1.53 U/L Estradiol (E2): < 15 ng/L 13.07.2026:
      Total Testosteron: 199.21 ng/dL Prolaktin: 13.31 µg/L LH: 1.74 U/L FSH: 1.80 U/L Estradiol (E2): 15.2 ng/L 17.08.2026:
      Total Testosteron: 280.11 ng/dL Prolaktin: 14.64 µg/L LH: 1.96 U/L FSH: 2.64 U/L Estradiol (E2): < 15 ng/L Serbest Testosteron: 15.6 pg/mL 04.09.2026:
      Total Testosteron: 221.39 ng/dL Prolaktin: 11.15 µg/L LH: 2.36 U/L FSH: 2.08 U/L Estradiol (E2): 31.8 ng/L 12.10.2026:
      Total Testosteron: 261.31 ng/dL Prolaktin: 18.39 µg/L LH: 1.96 U/L FSH: 2.35 U/L Estradiol (E2): 17.9 ng/L Progesteron: 0.84 µg/L Tekrar küre başlamayı düşünüyorum toparladıktan sonra.
    • Yazan: Rx7
      Bir arkadaşım bugün devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmış ama doktora aas kullandığını söylememiş. İsteksizlik var demiş. Doktorda bu testleri yapmış. Ereksiyonda ya da sertlikte sıkıntı olmadığını söylüyor. Ne yapmalı ? Pct gerekli mi? Enson geçen hafta kullanmış.  @Rma @berkay16
      Kullandıkları 
      500testo enantath
      400masteron enantah
      200 trenmiş. 

    • Yazan: Delapuente
      Herkese merhaba
      En son kürümü 2024’te tamamlamış ve pct ile süreci sonlandırmıştım. Ardından yaşadığım omuz ve bel sakatlıklarından ötürü neredeyse 2 yıl boyunca verimli idman yapamadım. Haliyle kürlere ve süreçlere de uzak kaldım. Bu sürede baya bir değişiklik de olmuş gördüğüm kadarıyla. 
       
      Eylül başından itibaren idman/öğün düzenimi tekrar sağlayabildim ve haliyle bünye tekrar o gümbür gümbür periyotları istiyor. Lakin yaş artık 37 olduğu için daha temkinli hareket etmek zorundayım. Mevcutta 183 boy, 99 kg olarak açıkçası geçmişte de en verim aldığım kür olan Sustanon-Rimobolan gitmeyi düşünüyorum fakat bilgileri tazelemek ve yeniliklerden haberdar olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var sürecimi başlatmak ve ilerletmek adına. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp