-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Takviye vitamin kullanımında ekstra eklemem gereken ürünler var mı?
Oluşturan:
makro1178, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: muhammedb1907
Merhabalar arkadaşlar,
Definasyon Kürüne Başlayacağım:
testosteron cypionat Mastedrol drostanolone propionate supedrol Kullanacağım Bu ilaçlar için Hangi Vitaminleri Ve koruyucuları Almam Gerekiyor Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sorularım:
Kür sonundan pct sürecine kadar (ilaçlar vücuttan çıkana kadar) ki aralıkta da koruyucu kullanımlarına devam etmeli miyim ? Zararı veya faydaları ne olur ? Veya bu 3 haftalık süreci nasıl değerlendirmeliyim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: huseyinatas7
liv52 omega 3 milk thistle
3 aylık testo tren kürü kullanımı nasıl olmalı ilk kürüm lütfen ilk kürde tren olur mu demeyin kafaya koydum aldım ürünleri
bu vitaminleri nasıl kullanacagım
-
Yazan: Fkehlibar
Merhabalar,
günlük hangi vitamin ne kadar tüketilmelidir.
kürdeyim hasta oldum bağışıklığım düştü biraz araştırayım dedim örneğin kimi 4000 mg c vitamini demiş kimi 6000 mg.
şimdiden teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için.
-
Yazan: gurkanaykas
merhabalar arkadaşım farklı bir salonda spora başladı pek görüşemiyoruz. bugün yan yana gelebilme fırsatımız oldu ve hocası bu ürünü kırarak içeceğini söylemiş bu konular hakkında pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim. (reçetede kasa enjekte edilmelidir yazıyor) bi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler😁
-