-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Takviye vitamin kullanımında ekstra eklemem gereken ürünler var mı?
Oluşturan:
makro1178, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Nuri3560
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Rad-140 mk667 küründe hangi vitamin takviyesi alınmalı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: aliturapp
İyi günler,
Naturel bir bireyin düzenli olarak kullanması gereken vitamin ve supplementler nelerdir? Şuana kadar sadece kreatin ve arginine kullandım. Bir soru olarak da ameliyat olduğumdan dolayı 2 hafta daha ağır kilo çalışma yapamayacağım normalde definasyona girecektim fakat ameliyat sürecinde çok kilo verdim tekrardan bir bulk yapacağım 2 hafta boyunca yuksek tekrar düşük Ağırlık ile antrenmanlara başlayabilir miyim?
Teşekkür ederim.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Haftaya pazartesi only testo kürüme başlıyorum.
Güncel olarak kullandığım takviyeler:
Magnezyum çinko vitamin d ashwagandha vitamin c cod liver & fish oil omega3 & fish oil Ek olarak kür içinde eklemek istediğim ürünleri fotoğraf ve içeriği ile yükleyeceğim. Çıkartmam gereken veya eklemem gereken bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ayriyeten bir sorumda olacak:
Östrojenin yükseldiğini nasıl anlayabilirim?
-
Yazan: Sinan06
Merhaba hayırlı günler herkese
Testo enantat , boldenon, trinabol , tren enantath ve masteron kürü için günlük
●Milk thistle 200 mg 4 tablet
●Enginar extratı 820 mg 1 tablet
●Omega 3 2000 mg 1 tablet
●Magnezyum koplex 125 mg 1 tablet
●D3,k2 1000 uı 1 tablet
●C vitamini 1000 mg 1 tablet
●Selenium 100 mcg 2 tablet
●Saw palmetto 1 tablet
●B copleks 1 tablet
● Multi vitamin 1 tablet
vitaminleri ve koruyucuları kullanmayı düşünüyorum, fazla veya eksik birşey var mı acaba
-
Yazan: astagtaum
Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…
-