Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

Pct sonrası yeni küre ne zaman başlanabilir?

Önerilen İletiler

mamibolone    55

Arkadaşlar merhaba, pct sürecim biteli 15 gün oluyor son 4-5 gündür eski halime tamamen döndüm her anlamda. Yeni bir kür hazırlığım olacak. Pct sonrası yeni küre ne zaman girilmeli aradan ne kadar geçmesi daha sağlıklı olur ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.679
mamibolone, 16 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba, pct sürecim biteli 15 gün oluyor son 4-5 gündür eski halime tamamen döndüm her anlamda. Yeni bir kür hazırlığım olacak. Pct sonrası yeni küre ne zaman girilmeli aradan ne kadar geçmesi daha sağlıklı olur ? 

Dostum hangi ilacı kaç hafta kullandın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
Diver, 6 dakika önce yazdı:

Dostum hangi ilacı kaç hafta kullandın?

12 hafta only testo e. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.679
mamibolone, 2 dakika önce yazdı:

12 hafta only testo e. 

Yeni küre şimdi de başlayabilirsin önünde engel olacak bir şey yok. Pct yapmaya karar vermişsin sağlığın için en az 2/3 ay dinlenmek mantıklı olur. 

Sık sık pct yapmaktansa uzun kür yapılmasını daha sağlıklı buluyorum. Her pct de vücut ilaçlara alışıyor doz artırmak gerekiyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
`Tesron    34
mamibolone, 30 dakika önce yazdı:

Merhaba, Pct yapıcaksan direk küre girmek pek mantıklı olmaz. Neden pct ile hormonlarını eski haline getirip tekrardan ilaçla bozasın ki.

Keşke uzunca devam etseydin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
Diver, 6 saat önce yazdı:

Yeni küre şimdi de başlayabilirsin önünde engel olacak bir şey yok. Pct yapmaya karar vermişsin sağlığın için en az 2/3 ay dinlenmek mantıklı olur. 

Sık sık pct yapmaktansa uzun kür yapılmasını daha sağlıklı buluyorum. Her pct de vücut ilaçlara alışıyor doz artırmak gerekiyor.

Evet hocam önümdeki kür uzun olacak en az 18-20 hafta aralığında düşünüyorum

`Tesron , 6 saat önce yazdı:

Merhaba, Pct yapıcaksan direk küre girmek pek mantıklı olmaz. Neden pct ile hormonlarını eski haline getirip tekrardan ilaçla bozasın ki.

Keşke uzunca devam etseydin.

İlk kürümdü acemilik oldu hormonlarımı eski haline getirdim pct ile yeni küre de önümdeki 1-2 ay içinde başlamayı düşünüyorum

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

İlk kürümdü acemilik oldu hormonlarımı eski haline getirdim pct ile yeni küre de önümdeki 1-2 ay içinde başlamayı düşünüyorum

Hocam kusuruma bakmayın soruyorum da PCT sonrası bu kadar hızlı şekilde küre tekrar girmek istiyorsunuz neden PCT yapmak istediniz ? Keşke TRT doz testo ile devam edip yeni küre girmeyi planlasaydınız bu kadar kısa ara ile PCT sonrası küre girmektense daha makul bit fikir gibi geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    73

iyi de sen zaten yarışçam diyordun pct yapmanın mantığı  ne ? senin direk TRT düşük doz testo ile 2 ay falan devam edip yeni küre girmen gerekiyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gazomika    5

kanka 12 haftalık küründe ne gibi bir gelişim oldu ağırlıkların vs ne kadar arttı veya görünüşde bişey değişti mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
ahmet377, 40 dakika önce yazdı:

iyi de sen zaten yarışçam diyordun pct yapmanın mantığı  ne ? senin direk TRT düşük doz testo ile 2 ay falan devam edip yeni küre girmen gerekiyordu 

Evet yarışmaya henüz yeni karar verdim yarışmaya daha 11 ay var 8-9 ay yeterli olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Hocam kusuruma bakmayın soruyorum da PCT sonrası bu kadar hızlı şekilde küre tekrar girmek istiyorsunuz neden PCT yapmak istediniz ? Keşke TRT doz testo ile devam edip yeni küre girmeyi planlasaydınız bu kadar kısa ara ile PCT sonrası küre girmektense daha makul bit fikir gibi geldi 

Evet zaten yapılması gereken bu ama bu şekilde oldu. Küre hemen girmeyeceğim zaten sadece konu açtım ve bilgi aldım. Diğer dediklerinizi biliyorum zaten ve katılıyorum da. Küre de 2 ay civarı bir sürede girmeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
gazomika, 10 dakika önce yazdı:

kanka 12 haftalık küründe ne gibi bir gelişim oldu ağırlıkların vs ne kadar arttı veya görünüşde bişey değişti mi

Tabiki ağırlıklarım tatmin edici ölçüde arttı. Görünüş de ister istemez değişiyor. Daha sert ve sürekli pumplı hissediyorsun. Enerjisel olarak en üst seviyelerde tutuyor vücudu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.