Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tony Montana

Tony montana 2024-2025 sezonu kür günlüğü

Önerilen İletiler

Diver    2.174

Ezbere kullanma herkeste baskılamıyor çünkü. Tiroidler bozmaya gelmez. Kan tahlili yaptır duruma göre kullanırsın. Form on numara kür sonunu merak ediyorum 😁

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    540
Diver, Şimdi yazdı:

Ezbere kullanma herkeste baskılamıyor çünkü. Tiroidler bozmaya gelmez. Kan tahlili yaptır duruma göre kullanırsın. Form on numara kür sonunu merak ediyorum 😁

Benim de aklımdan öyle geçiyordu hocam, peki kaçınca haftada test yaptırmam mantıklı olur sizce ?

Çok teşekkür ederim bu arada, kür sonunu inanın iple çekiyorum 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Benim de aklımdan öyle geçiyordu hocam, peki kaçınca haftada test yaptırmam mantıklı olur sizce ?

Çok teşekkür ederim bu arada, kür sonunu inanın iple çekiyorum 😁

Net bir hafta vermek doğru olmaz zaten halsizlik vs yapacak anlarsın sıkıntı olduğunu. min 4 hafta sonra baktırabilirsin. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Net bir hafta vermek doğru olmaz zaten halsizlik vs yapacak anlarsın sıkıntı olduğunu. min 4 hafta sonra baktırabilirsin. 

Anladım hocam 🙏

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158

formun temiz güzel bir karb alımı ile güzel sonuç alcak gibisin inşallah. antrenman hacmini yüksek tutma bence bulkta sert yap iyi dinlen

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
6arrows, 21 dakika önce yazdı:

formun temiz güzel bir karb alımı ile güzel sonuç alcak gibisin inşallah. antrenman hacmini yüksek tutma bence bulkta sert yap iyi dinlen

Çok sağ ol hocam, evet dediğin gibi az ama çok sert setler yapıyorum, üstümde gerçekten işe yarıyor. Sadece kollarım geriden geliyor biraz belki genetiktir, onları da halledeceğim inşallah 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    959

mesela bende tren kürlerinde tirodler hiç baskılanmıyor 3.hafta test verip durum gözlemlenebilir peşin konuşamayız 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540

Atsam mı atmasam mı çok karasız kaldım ve yolluyorum 😅

2. Haftaya girdik. 
sıfır yan etki sanırım ya şanslıyım ya da henüz erken :) 

fiziksel olarak daha dolu hissediyorum trenden sonra

IMG_0268.thumb.jpeg.78c13700ce50d3e1c482e2bfc2eb2e43.jpeg

• Beğen 4
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.969

Şu alt yapı ile dolarsan harika olacak. Bilek ve trapezleri es geçme. Gazan mübarek olsun :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Şu alt yapı ile dolarsan harika olacak. Bilek ve trapezleri es geçme. Gazan mübarek olsun :) 

Çok teşekkür ederim hocam. 
bilek ve trapezi de ekleyeceğim idmanlarıma 👌

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84

Hiç mi olmadı yan etki dozlamı alakalı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, 8 dakika önce yazdı:

Hiç mi olmadı yan etki dozlamı alakalı acaba

300mg acetat alıyorum aslında doz çok da düşik değil. Her gün enjeksiyon yapıyorum 0.42ml bu da yan etkileri baya törpülüyordur diye tahmin ediyorum. Onun dışında başka ciddi bi yan etki görmedim daha ne boldeden ne trenden 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

300mg acetat alıyorum aslında doz çok da düşik değil. Her gün enjeksiyon yapıyorum 0.42ml bu da yan etkileri baya törpülüyordur diye tahmin ediyorum. Onun dışında başka ciddi bi yan etki görmedim daha ne boldeden ne trenden 

Yan etki olmak zorunda değil :) bazı arkadaşlar ilacın doluluğunu yan etkiye göre yargılıyor ama doğru değil. 4 hafta sonra yine yan etki yoksa şanslısın demektir👌🏻

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Bolde kaçıncı aydasın doz neydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Diver, 12 dakika önce yazdı:

Yan etki olmak zorunda değil :) bazı arkadaşlar ilacın doluluğunu yan etkiye göre yargılıyor ama doğru değil. 4 hafta sonra yine yan etki yoksa şanslısın demektir👌🏻

Katılıyorum, milyon tane genetik var. Kimse aynı değil. Umarım şanslı kısımdayımdır da sakince geçer süreç 😅

Emin982, 11 dakika önce yazdı:

Bolde kaçıncı aydasın doz neydi

6.hafta 400 bolde

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
Tony Montana, Şimdi yazdı:

6.hafta 400 bolde

Yakından takipteyim sekizinci hafta tekrar güncellemeni bekliyorum 👊🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Yakından takipteyim sekizinci hafta tekrar güncellemeni bekliyorum 👊🏻

Tabii ki hocam, teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
Tony Montana, 13.01.2025 - 17:01 yazdı:

Tabii ki hocam, teşekkür ederim 

Dostum trenden hareket var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, 52 dakika önce yazdı:

Dostum trenden hareket var mı

Henüz bi yan etki yok dostum ama idmanlarda pump olduğum zaman derim yırtılacak gibi oluyor 😅 belki trendendir 

Tony Montana, 32 dakika önce yazdı:

Henüz bi yan etki yok dostum ama idmanlarda pump olduğum zaman derim yırtılacak gibi oluyor 😅 belki trendendir 

Pardon bir de yazmayı unutmuşum. Ara ara meme uçlarımda hassasiyet oluyor muhtemelen prolaktin yüzünden. Önümüzdeki pazartesi dostinex yutacağım geçmezse e2 yüzündendir ama ben prolaktin diye tahmin ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
Tony Montana, 10 dakika önce yazdı:

Geçen diver hocam illa yan etki olmasına gerek yok dedi ama bir kahve içince ya da pre workoutu bile hissederken steroidlerin babasını hissetmemek bana garip geldi senin ester birde acetat olmasına rağmen. Kafam karıştı aynısından temin ettiğim için.daha başlamadım. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Geçen diver hocam illa yan etki olmasına gerek yok dedi ama bir kahve içince ya da pre workoutu bile hissederken steroidlerin babasını hissetmemek bana garip geldi senin ester birde acetat olmasına rağmen. Kafam karıştı aynısından temin ettiğim için.daha başlamadım. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.

Hocam bence daha biraz erken. 3.haftalardan sonrasını bekliyorum ben de. Sonuçta ilaçlar kısa ester olsa bile kümülatif çalışan şeyler vücutta biraz vakit geçirmesi gerekiyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
Emin982, 25 dakika önce yazdı:

Dostum yan etkisi ayrı bir şey ilacın göstereceği etki farklı. Trende karbonhidrat alırsın ateş basar şıpır şıpır terletir. Ağır diyet yaparsın insanlıktan çıkarır(bulkta bu kadar zorlamıyor). Trenbolon histamin salınımını tetikleyebilir bronşları daraltabilir. Prostaglandin salınımı yapabilir yine aynı şekilde damarları genişletip bronşları daraltabilir bu da nefes darlığı gibi hissettirir. Bunlar kişiden kişiye değişir kimisi tecrübesizdir bunları anlamaz trenin heyecanından farketmez. Kimisinde bu yan etkiler çok hafiftir farkına bile varmaz. Psikolojik etkileri ise çoğunlukla sakin birisini Hulka çeviriyor...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Dostum yan etkisi ayrı bir şey ilacın göstereceği etki farklı. Trende karbonhidrat alırsın ateş basar şıpır şıpır terletir. Ağır diyet yaparsın insanlıktan çıkarır(bulkta bu kadar zorlamıyor). Trenbolon histamin salınımını tetikleyebilir bronşları daraltabilir. Prostaglandin salınımı yapabilir yine aynı şekilde damarları genişletip bronşları daraltabilir bu da nefes darlığı gibi hissettirir. Bunlar kişiden kişiye değişir kimisi tecrübesizdir bunları anlamaz trenin heyecanından farketmez. Kimisinde bu yan etkiler çok hafiftir farkına bile varmaz. Psikolojik etkileri ise çoğunlukla sakin birisini Hulka çeviriyor...

Abi umarım bana kafayı yedirtmez 😅

genel olarak kendime çok iyi hakim olan birisiyim ama göreceğiz 

hocam bir de bu yüksek Karb tükettikten sonra ateş basmasını tahminen ne zaman yaşamaya başlarım

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Abi umarım bana kafayı yedirtmez 😅

genel olarak kendime çok iyi hakim olan birisiyim ama göreceğiz 

hocam bir de bu yüksek Karb tükettikten sonra ateş basmasını tahminen ne zaman yaşamaya başlarım

Yine göreceli bir durum 😄 Ben enanthate kullandım 4. haftadan sonra terlemeye başladım diye hatırlıyorum. Sende kaç hafta olur bilemem. Gece terlemesi daha kötüydü. Birgün tuvalete kalktım öyle bir terlemişimki geldiğimde hanım yatağa mı işedin dedi 🤣

• ahahaha 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, 15.01.2025 - 12:15 yazdı:

Dostum senin için yazıyorum 😅

az önce tren enjeksiyon yaptıktan sonra boğazımda önce yanma sonra ciddi bi tıkanma oldu ardından da kısa bi öksürdüm. Üstünden 15dk geçmesine rağmen nefes aldığımda o tıkanıklığı hala hissediyorum. Kardiyo kapasitemde de düşüş var set aralarından sonra daha zor toparlanmaya başladım gibime geliyor nabız olarak. Bir de su tüketimim aynı olmasına rağmen idrarımda sararma başladı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.