Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tony Montana

Tony montana 2024-2025 sezonu kür günlüğü

Önerilen İletiler

Tony Montana    541

Yardırmaya devam dostlar.

Ufaktan bulka başladık 1 hafta bitecek. Makrolar şu şekilde ;

• 6 yumurta
  • 600-700gr tavuk
  • 200gr pirinç
  • 25gr zeytinyağı

kuvvet hala artıyor, damarlanma da artıyor, idmanlar her zamanki gibi inanılmaz keyifli. Bu bulk tertemiz büyüyeceğiz inşallah eklemeyi unutmuşum, bulka geçmemizle birlikte kardiyolar 4 gün 30’ar dakika sadece idman sonrası olarak değişti 

IMG_0092.jpeg

• Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    541
AnarchyZone, 10 dakika önce yazdı:

yetiyor mu hocam şu an güncel kilonuza göre bulk için o karbonhidrat?

Hocam diyetin son haftası 100gr yiyor ve haftalık 300dk kardiyom vardı.

şu an kardiyo haftalık 120dk Karb da 100gr arttı. Karnım hala diyette gibi çok aç ama yağlanmamak adına ağırdan alıyorum. Yarın tartı günü bakalım kaç gr fazla çıkacağım.

bulka 76.5 başladım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    46
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Hocam diyetin son haftası 100gr yiyor ve haftalık 300dk kardiyom vardı.

şu an kardiyo haftalık 120dk Karb da 100gr arttı. Karnım hala diyette gibi çok aç ama yağlanmamak adına ağırdan alıyorum. Yarın tartı günü bakalım kaç gr fazla çıkacağım.

bulka 76.5 başladım

Anladım hocam şimdi baktım da cut iyi geçmiş. Bulkta iyi geçer inşallah. Başarılar diyorum. Takipteyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
AnarchyZone, 13 dakika önce yazdı:

Anladım hocam şimdi baktım da cut iyi geçmiş. Bulkta iyi geçer inşallah. Başarılar diyorum. Takipteyim

Çok teşekkür ederim 🙏🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
Tony Montana, 21.12.2024 - 00:36 yazdı:

Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Evvvet dostlar planlarda ufak bi değişiklik var, kürüme 8 haftalık (250mg / hafta) tren acetat eklemiş bulunmaktayım. Bulka yine devam ediyoruz ama bu sefer güçlü bi silahla. Sizden ricam bana Karb alımı konusunda tavsiye vermeniz, önerilere her zaman açığım. Güncel 300 Karb 800 tavuk 5-6 yumurta 20 zeytinyağı alıyorum fakat geçen hafta her gin ciddi şekilde cheat yaptığım için formum çok sulandı ve yağlandı.

Formum ektedir @rastlantisal @Diver @SERKO 

IMG_6915.jpeg 5BEFBCCC-F1C0-47BD-BDC0-626EAF2AB7F6.jpeg IMG_6930.jpeg

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176

Boyunu kilonu söyler misin? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Boyunu kilonu söyler misin? 

Boy 178

kilo geçen cumartesi sabah aç karna 81.5’idi fakat bu hafta biraz düşecektir diye tahmin ediyorum 

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960

Bacaklar gayet iyi treni 300 mg yap tren kürlerinde kaliteli karbo dan korkma acetat vurup 500-600 gr karbo alan yarışmacılar biliyorum ama yurt dışında burda genelde tren kürlerinde somali diyeti yapıyolar resmen hiç benlik değil 800 gr tavuk çok 500 gr yeterli 5-6 yumurta ve 20 gr zeytinyağı yerinde ve güzel..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541

Tamamdır hocam dikkate alacağım, peki tren kullanım süresi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce 8 hafta yerinde midir yoksa uzatmalı mıyım ? Dediğim gibi amacım çok güzel bi bulk geçirmek ve sonrasında kısa bi cruise’dan sonra defineye başlamak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960

Tamamdır hocam dikkate alacağım, peki tren kullanım süresi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce 8 hafta yerinde midir yoksa uzatmalı mıyım ? Dediğim gibi amacım çok güzel bi bulk geçirmek ve sonrasında kısa bi cruise’dan sonra defineye başlamak 

acetat 8-12 hafta arası olur formuna göre değerlendirirsin kürün uzunluğunu 

marka nedir trende ? ayrıca 4litre suyun altına düşme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
SERKO, 8 dakika önce yazdı:

acetat 8-12 hafta arası olur formuna göre değerlendirirsin kürün uzunluğunu 

marka nedir trende ? ayrıca 4litre suyun altına düşme 

Her şeyi Burak hocadan alıyorum yani noxy. Günlük 5-6lt su akıyor hocam valla çok seviyorum içmeyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Her şeyi Burak hocadan alıyorum yani noxy. Günlük 5-6lt su akıyor hocam valla çok seviyorum içmeyi.

noxy tren enant kullandım elimde arenis olmasa noxy alırdım a kalite marka hakkını verirsin sen onun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

noxy tren enant kullandım elimde arenis olmasa noxy alırdım a kalite marka hakkını verirsin sen onun 

Valla hocam buraya sürekli form atarım yine, bu sefer kürümün içeriği gerçekten çok dolu içim kıpır kıpır desem yeridir. İdman ve beslenmede de her zaman hakkını veririm. Bakalım bu bulk sonunda nasıl bi paket çıkaracağız 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
Tony Montana, 23 dakika önce yazdı:

Boy 178

kilo geçen cumartesi sabah aç karna 81.5’idi fakat bu hafta biraz düşecektir diye tahmin ediyorum 

600gr tavuk göğsü yeterli olur. 300 karb ile başlayıp haftalık forma göre karb artırabilirsin. @SERKO abim doğru söylüyor amaç bulk ise trenin hakkını yüksek karb verir. Benimde tren konum var bakabilirsin yüksek karb gittim çok güzel sonuç aldım. Seni de mermi yapacaktır😁

• Minnettarım 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960

Valla hocam buraya sürekli form atarım yine, bu sefer kürümün içeriği gerçekten çok dolu içim kıpır kıpır desem yeridir. İdman ve beslenmede de her zaman hakkını veririm. Bakalım bu bulk sonunda nasıl bi paket çıkaracağız 

acetat dahi olsa kaliteli karbo alırsan adelen dolu kuru ve bombeli olur ama yok ben definisyondayım karboyu kısarım dersen zargana gibi olursun hoş görünmez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541

Hocam ikinize de çok teşekkür ederim. O zaman doğru şekilde yüklemeye devam ediyorum 💪🏻

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Hocam ikinize de çok teşekkür ederim. O zaman doğru şekilde yüklemeye devam ediyorum 💪🏻

Sadece tren değil bütün anaboliklerde temiz beslenilmesi lazım. Bol yeşillik tüket ben yağı az aldığını düşünüyorum. Yumurtayı vs hepsini hesapla 70gr yağ yeterli olacaktır. Hemen hemen bütün steroidler lipid değerlerini bozar hayvansal yağlardan uzak dur. Tren kan yoğunluğunu artırabilir tansiyona dikkat et. Tren kullandığını aklından çıkarma🫡 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Sadece tren değil bütün anaboliklerde temiz beslenilmesi lazım. Bol yeşillik tüket ben yağı az aldığını düşünüyorum. Yumurtayı vs hepsini hesapla 70gr yağ yeterli olacaktır. Hemen hemen bütün steroidler lipid değerlerini bozar hayvansal yağlardan uzak dur. Tren kan yoğunluğunu artırabilir tansiyona dikkat et. Tren kullandığını aklından çıkarma🫡 

Yeşillik tüketimim de su gibi hocam yani bol bol yiyorum. Trenin mental hazırlığı gerçekten önemli kendimi hazır hissediyorum, umarım güzel bir bulk olur 🫡

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    162

salonda kıyafetini beğenmediğin adama bile tutulacaksın dikkatli olmakta fayda var, bilincinde olmalısın. 20gr yağı çiğ tüketiyorsundur umarım yemekleri pişirmek için değil. ayrıca yumurta sarısı yerine ceviz, avokado gibi bitkisel yağları ekleyebilirsin bana göre 40-50gr arası yağ yeterli olacaktır. karb konusunda ise bir öneri antrenman sonrası pirinç unu + bal + whey yap hem çok hızlı insülin salgılatır ve kana karışır hem de çok hızlı acıktırır.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
Tony Montana, 34 dakika önce yazdı:

Kullandıktan sonra İlk hafta yaşadığın yan etkilerden de bahsetmeyi unutma lütfen. Terleme öksürme vs vs 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
6arrows, 58 dakika önce yazdı:

salonda kıyafetini beğenmediğin adama bile tutulacaksın dikkatli olmakta fayda var, bilincinde olmalısın. 20gr yağı çiğ tüketiyorsundur umarım yemekleri pişirmek için değil. ayrıca yumurta sarısı yerine ceviz, avokado gibi bitkisel yağları ekleyebilirsin bana göre 40-50gr arası yağ yeterli olacaktır. karb konusunda ise bir öneri antrenman sonrası pirinç unu + bal + whey yap hem çok hızlı insülin salgılatır ve kana karışır hem de çok hızlı acıktırır.

Evet çiğ zeytinyağı tüketiyorum. Karb artınca zaten yağı da arttırmam gerekecek yoksa bende sindirim sorunu yapıyor. İdman sonrası öğün olarak dediğini de değerlendireceğim hocam 🙏🏻

Emin982, 50 dakika önce yazdı:

Kullandıktan sonra İlk hafta yaşadığın yan etkilerden de bahsetmeyi unutma lütfen. Terleme öksürme vs vs 

Tabii ki her şeyi yazacağım, daha 2 enjeksiyon yaptım herhangi bi öksürük vb yaşamadım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89

Tabii ki her şeyi yazacağım, daha 2 enjeksiyon yaptım herhangi bi öksürük vb yaşamadım.

Tony bende burak hocadan seninle aynı ürünleri temin ettim daha başlamadım ekstra olarak masteron var ilk etapta testo bolde masteron gidicem 12 hafta daha sonra masteron çıkıp trenle oxandrolone giricek duruma göre igf1 bide sormak istediğim forumda bolde ve masteron aynanda kullanılmaz diyenler var sen ne diyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
Emin982, 4 dakika önce yazdı:

Tony bende burak hocadan seninle aynı ürünleri temin ettim daha başlamadım ekstra olarak masteron var ilk etapta testo bolde masteron gidicem 12 hafta daha sonra masteron çıkıp trenle oxandrolone giricek duruma göre igf1 bide sormak istediğim forumda bolde ve masteron aynanda kullanılmaz diyenler var sen ne diyorsun

Bence kullanılır ama e2 sıfırlamamaya dikkat et, o yüzden masteron düşük doz gidebilirsin derim. Ama yine de bi konu aç benden daha deneyimli hocalarım da öneride bulunsunlar 🙏🏻

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541

Tren 3.gün pumpsız form 😅

işin şakası, hocalarım kafamı t3 kullanımı kurcalıyordu biraz size danışmak istedim

önerileriniz üzere 10 hafta 300mg tren yapacağım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Sizce tiroid baskılanması ne derece olur, bulkta t3 veya bitiron türevi ilaçlar almam gerekir mi

@Diver @SERKO @rastlantisal 

IMG_6936.jpeg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.