Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mhmt38

Steroidlerin psikolojik yan etkileri konusunda ne yapabilirim?

Önerilen İletiler

Mhmt38    305

İyi günler değerli forum üyeleri. Bir çoğunuz beni tanıyorsunuz eski bir üyeyim. Kürlerimde birçok konuda bilgi alışverişi yaptık. Bir problemimden bahsetmek istiyorum. Kür serüvenlerime başlamadan önce  anskiyete bozukluğuna bağlı uyku sorunum vardı. Antidepresan kullanımımla steroidlerle tanışmam aynı zamana denk geliyor. Uyku problemi hariç sosyal ilişkilerimde çok bir problemim yoktu.

Antidepresan kullanımım önceleri bir kaç ilaç ve yüksek doz iken şu an sadece 25 mg seroquel şeklinde devam ediyor. Son decs kürümün 11-12 haftasında acayip bir korku duygusu peyda oldu bende. Kür bitti. Güzel bir pct yaptık. Cinsellik,güç vs anlamında hiçbir problemim yok. Ama şu an resmen sosyal anskiyete sahibi oldum.

Zamanla geçer dedim hafiflese de geçmiyor. Biri yanımda aniden bağırsa anormal tepkiler veririm. Aniden bir soru sorulsa mallaşıyorum resmen. Ne yapsam acaba?

Bir tavsiye ve öneriniz var mıdır? @rastlantisal @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    32

Madem konu açıldı anksiyete bir çok kişide olan bir şey sanırım bende dahil bunun için kendini rahatlattığın bir taktiğin var mı ya da anksiyetenin o an geldiğini nasıl anlıyorsun beni bilgilendirirsen sevinirim 🤗

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    305
Emin982, 24 dakika önce yazdı:

Madem konu açıldı anksiyete bir çok kişide olan bir şey sanırım bende dahil bunun için kendini rahatlattığın bir taktiğin var mı ya da anksiyetenin o an geldiğini nasıl anlıyorsun beni bilgilendirirsen sevinirim 🤗

Bende gece uyumaya çalışırken çarpıntı şeklinde geliyor. Ve haliyle uykum kaçıyor. Yaz ayarlarında çözüm basit. Camı aç yanına yat😂 oksijen rahatlatıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
gönderildi (düzenlendi)

Dostlar Total testo, E2 ve prolaktin testi lütfen. Küre bağlı psikolojik sorunların temeli bunlardır. Eski konularda tek tek yazmıştım. Bunlar yüksekse veya düşükse ne yaşarsınız diye.

Uyku sorunu için MK677 tek geçerim. Vampir olsan seni gene uyutur.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    305
metinav, 4 saat önce yazdı:

Panik atak ve endişe hali hormonel bir alt yapıya sahip bence.Temel faktör de adrenalin... Tabiki doktor değiliz, ben bir süre dideral kullanmanı öneririm, en azından nabız ve adrenalin blokajı anlamında...Gece yatmadan yarım tablet deneyebilirsin...Kafein kullanımını azaltabilirsin...Rhodiola gibi seratonini dengeleyebilen bitkisel extrelerden yararlanabilirsin...Sosyalleşme ve konuşma isteğini arttırdığını düşündüğüm nootropil ve fosfotidilserin takviyesi de alınabilir...

Bu durumun kürle bağlantısı olduğunu pek düşünmüyorum.Clen efedrin yohimbin nikotin vb. maddeler panik atağı arttıran ortaya çıkaran uyarıcı etkilere sahipler.Kürden bağımsız olarak da kullanan bir çok insanda ortaya çıkarabilir dozla orantılı olarak...Kronik hale dönüşmediği sürece atlatılabilir, diğer türlü daha zor olur...

Hocam dideralde kullanıyorum maalesef. Eklemeyi unutmuşum. Diğer yazdığınız takviyeleri de kullanacağım. Teşekkür ederim. O kürde çok acayip şeyler yaşadım psikolojik olarak. Birde üzerine deprem oldu. İyice azdı panik atağım galiba. Adrenalin olayını daha önce de konuşmuştuk hocam sizinle. Sinirlenince başım dönüyor. Bunu çocukken yaşıyordum. Şimdi nüksetti. Nörolojik bir problemim de yok şükür. Muayene olmuştum bir kaç sefer. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    305

@metinav hocam merhaba! Yaşadığım korku,paranoyanın sebebi östrojen. Kür sonrası ara ara yoklayan jino ağrısı sebebiyle elimde tamox. kalmaması sebebiyle arimidex içtim. Bahsettiğim bütün problemler geçti şükür. Merak ettiğim bir konu var hocam. Testlerde zaten e2 seviyem düşük çıkıyor. Roidlerle tanışmadan önce aşırı zayıftım(61 kg 1.83 boy) Özellikle deca-anapolon yardımıyla max 86 kiloya kadar çıktım. Siz dahil bir çok insanın e2 seviyelerini asla göremiyorum zaten genetik olarak. Sorum şu hocam. Kilo almanın tek yolu östrojen midir? Sabit bir e2 seviyesiyle insülin vb takviyelerle kilo alınabilir mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
Mhmt38, 22 saat önce yazdı:

@metinav hocam merhaba! Yaşadığım korku,paranoyanın sebebi östrojen. Kür sonrası ara ara yoklayan jino ağrısı sebebiyle elimde tamox. kalmaması sebebiyle arimidex içtim. Bahsettiğim bütün problemler geçti şükür. Merak ettiğim bir konu var hocam. Testlerde zaten e2 seviyem düşük çıkıyor. Roidlerle tanışmadan önce aşırı zayıftım(61 kg 1.83 boy) Özellikle deca-anapolon yardımıyla max 86 kiloya kadar çıktım. Siz dahil bir çok insanın e2 seviyelerini asla göremiyorum zaten genetik olarak. Sorum şu hocam. Kilo almanın tek yolu östrojen midir? Sabit bir e2 seviyesiyle insülin vb takviyelerle kilo alınabilir mi? 

Sorularının cevabı bence evet...Kilo artışı için e2 ve insülin mekanizması çok önemli...Forumda bu konuyu çok dile getirdik geçmişte...

Östrojen seratonin üretimine de dolaylı yoldan müdahale ediyor, o nedenle yüksekliği ve eksikliği psikolojiyi değiştiriyor...

Pct yaptığım dönemde klomen ve tamoksifen kullanırken bunalıma giriyorum, öfke krizleri yaşıyorum.İçim sıkılıyor, darlanıyorum...Bunlar hep östrojen kaynaklı yan etkiler...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.