Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SAMOtrophin

Yükselen karaciğer değerine karşı alınabilecek önlemler nelerdir?

Önerilen İletiler

SAMOtrophin    30

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kür içerisinde yükselişe geçen karaciğer değerleri için en yapılabilir?

KÜR DETAYLARI:

• TESTOSTERON ENANTHATE
  • BOLDENON

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.701
  1. Nac600
  2. 4 hepa
  3. Devedikeni ekstresi
  4. enginar ekstresi veya suyu kullanabilirsin.
  5. Bol yeşillik ve bol su.
  6. Kingsize on cycle veya black guardian kullanabilirsin.
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    30

Hocam Nac600 kullanım şekli nedir?
daha önceki gönderilerinizde enginar ekstresi markası tavisyeniz vardı o marka neydi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.701
SAMOtrophin, Şimdi yazdı:

Hocam Nac600 kullanım şekli nedir?
daha önceki gönderilerinizde enginar ekstresi markası tavisyeniz vardı o marka neydi?

Nac600 efervesan bir bardak suya atıp erimesini bekleyip içiyorsun. Enginar suyu Mecitefendi. Enginar ekstresi eczanelerde olabiliyor.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    30
Diver, Şimdi yazdı:

Nac600 efervesan bir bardak suya atıp erimesini bekleyip içiyorsun. Enginar suyu Mecitefendi. Enginar ekstresi eczanelerde olabiliyor.

nac600 sabah akşam tok karına uygun mudur hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.701
SAMOtrophin, 7 dakika önce yazdı:

nac600 sabah akşam tok karına uygun mudur hocam?

Uygun dostum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    494
0xhex, 13 dakika önce yazdı:

NAC600 den ziyade liv 52 tavsiye ederim,2 sinide kullanan birisi olarak

bence de fakat tr üretimi basıp satanlar var piyasada ondan bi ara kullandım sonra riske girmemek için saldım ama nac600 le ikisi beraber yetiyo.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
SAMOtrophin, 23.09.2024 - 19:30 yazdı:

KÜR DETAYLARI:

• TESTOSTERON ENANTHATE
  • BOLDENON

Merhaba dostum genel bilinenin aksine ben herhangi bir takviyenin değerlerde yükselme görülmeden kullanılmasının boşuna para olduğunu düşünüyorum. Enjeksiyon steroidler karaciğerde faz1 metabolizmadan geçmediği için metillenmiş steroidler gibi ilaç toksikitesi yapmaz ve enzimleri yükseltse bile alkol kullanan insanlarda bile siroz gibi hastalıklar 20-30 sene ağır içicilerde genellikle görünür. Enjeksiyon küründeysen dikkat etmen gereken şey asıl tansiyondur. Sadece düzgün rafine karbonhidratı ve basit şekeri abartmasının diyet ve bu diyete uygun bir su ve antioksidan profili iyi olan meyve-sebzeleri eklersen zaten Supplementler ihtiyaç olmayacak. Koruyucular herhangi bir hastalıktan seni korumaz zaten genel olarak NAFLD gibi hastalıklar (non-alkolik yağlı karaciğer hastalığı) obez insanlarda yaygın olmakla vücut geliştiriciler arasında çok çok daha azdır genel ortalamadan. Teoride kullandığımız ilaçlar düşündüğümüz kadar toksik olsa ve karaciğer hasarına sebep olsa podyumdaki sporcuların sarılıktan gözlerinin sapsarı olması gerekmez mi ? Biz vücut geliştiricilerin kullandığı dozları 10 katını kullanıp binbir çeşit metillenmiş oral steroid kullanıp siroz ve ya fibrozis gibi kalıcı zarara sebep olmamış olması toksikitenin abartıldığını düşünmemi sağlamıştı. Kürdeysen ve diyetin, hidrasyonuj, mineral alımın normalse ailende herhangi bir karaciğer hasarı geçmişi yoksa ve ya kendi özgeçmişinde karaciğer hastalığı yoksa karaciğer konusunda en azından enjeksiyon steroid küründe kafanı yormamanı öneririm. Karaciğerde hasara sebep olan stresin kronikleşmesidir. Bahsettiğimiz kadar toksik olsa kullandığımız ilaçlar literatürde steroid sebepli siroz ve ya fibrozis gibi hastalıkları çok daha sık görmemiz gerekirdi ama hayır. Alkol kullananlar kronik bir şekilde uzun süre boyunca karaciğeri strese soktuğu için bu gibi hastalıklara sebep olur. Biz yıl boyu “aşırı” dozda oral steroide aranmadığımız müddetçe siroz gibi kalıcı hasarların oluşması karaciğer gibi bir organda çok zordur.

Az önce yazdığım şey yanlış anlaşılmasın bünyeler değişiktir ve genel kanıya göre konuştum bu dediklerim kontrol edilmesine gerek yok anlamına gelmez. Kür sürecinde düzenli olarak tahlil yapılması şarttır düzenli tahlil tarihlerine kadar sonucu görene kadar endişe etmeye gerek yoktur (AŞIRI kullanmıyorsanız eğer metil tren gibi steroidleri ya da absürt miktarda yüksek dozajlarda superdrol ve anapolon gibi ilaçları uzun sürelerde kullanmıyorsanız) sonuçlardan da endişe etmeniz gerekmeyecek.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    32
heisenbergg, 28.09.2024 - 21:20 yazdı:

Merhaba dostum genel bilinenin aksine ben herhangi bir takviyenin değerlerde yükselme görülmeden kullanılmasının boşuna para olduğunu düşünüyorum. Enjeksiyon steroidler karaciğerde faz1 metabolizmadan geçmediği için metillenmiş steroidler gibi ilaç toksikitesi yapmaz ve enzimleri yükseltse bile alkol kullanan insanlarda bile siroz gibi hastalıklar 20-30 sene ağır içicilerde genellikle görünür. Enjeksiyon küründeysen dikkat etmen gereken şey asıl tansiyondur. Sadece düzgün rafine karbonhidratı ve basit şekeri abartmasının diyet ve bu diyete uygun bir su ve antioksidan profili iyi olan meyve-sebzeleri eklersen zaten Supplementler ihtiyaç olmayacak. Koruyucular herhangi bir hastalıktan seni korumaz zaten genel olarak NAFLD gibi hastalıklar (non-alkolik yağlı karaciğer hastalığı) obez insanlarda yaygın olmakla vücut geliştiriciler arasında çok çok daha azdır genel ortalamadan. Teoride kullandığımız ilaçlar düşündüğümüz kadar toksik olsa ve karaciğer hasarına sebep olsa podyumdaki sporcuların sarılıktan gözlerinin sapsarı olması gerekmez mi ? Biz vücut geliştiricilerin kullandığı dozları 10 katını kullanıp binbir çeşit metillenmiş oral steroid kullanıp siroz ve ya fibrozis gibi kalıcı zarara sebep olmamış olması toksikitenin abartıldığını düşünmemi sağlamıştı. Kürdeysen ve diyetin, hidrasyonuj, mineral alımın normalse ailende herhangi bir karaciğer hasarı geçmişi yoksa ve ya kendi özgeçmişinde karaciğer hastalığı yoksa karaciğer konusunda en azından enjeksiyon steroid küründe kafanı yormamanı öneririm. Karaciğerde hasara sebep olan stresin kronikleşmesidir. Bahsettiğimiz kadar toksik olsa kullandığımız ilaçlar literatürde steroid sebepli siroz ve ya fibrozis gibi hastalıkları çok daha sık görmemiz gerekirdi ama hayır. Alkol kullananlar kronik bir şekilde uzun süre boyunca karaciğeri strese soktuğu için bu gibi hastalıklara sebep olur. Biz yıl boyu “aşırı” dozda oral steroide aranmadığımız müddetçe siroz gibi kalıcı hasarların oluşması karaciğer gibi bir organda çok zordur.

Az önce yazdığım şey yanlış anlaşılmasın bünyeler değişiktir ve genel kanıya göre konuştum bu dediklerim kontrol edilmesine gerek yok anlamına gelmez. Kür sürecinde düzenli olarak tahlil yapılması şarttır düzenli tahlil tarihlerine kadar sonucu görene kadar endişe etmeye gerek yoktur (AŞIRI kullanmıyorsanız eğer metil tren gibi steroidleri ya da absürt miktarda yüksek dozajlarda superdrol ve anapolon gibi ilaçları uzun sürelerde kullanmıyorsanız) sonuçlardan da endişe etmeniz gerekmeyecek.

Hocam konuyu sonradan hortlatıyorum ama cevabınızı çok merak ediyorum geçmişte karaciğer hasarı geçirmiş birisi steroid kullanabilir mi ?

İlla kullanacaksa nasıl kullanmalı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
abduenes0, 1 saat önce yazdı:

Hocam konuyu sonradan hortlatıyorum ama cevabınızı çok merak ediyorum geçmişte karaciğer hasarı geçirmiş birisi steroid kullanabilir mi ?

İlla kullanacaksa nasıl kullanmalı ? 

Karaciğer hasarından kastınız nedir ? Nasıl bir hasarsan bahsediyoruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    4
SAMOtrophin, 23.09.2024 - 19:30 yazdı:

KÜR DETAYLARI:

• TESTOSTERON ENANTHATE
  • BOLDENON

Ursactive kullanılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    32
heisenbergg, 01.11.2024 - 18:19 yazdı:

Karaciğer hasarından kastınız nedir ? Nasıl bir hasarsan bahsediyoruz

toksik hepatit tablosu oluşmuş ve sarılık geçirmiş

abduenes0, 6 saat önce yazdı:

toksik hepatit tablosu oluşmuş ve sarılık geçirmiş

Hocam toksik hepatit sonrası böbrek ve karaciğerde ultrason tertemiz çıktı hiçbir fonksiyon bozukluğu yok hiçbir anormal durum yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: CaqtainKaan
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce verdiğim testte alt değerim 62 iken bugün verdiğim testte alt değerim 76 ve herhangi bir tablet kullanmıyorum iran testo 250mg ve 200 rimo acaba neden böyle yükseliyor tüm koruyucularımı alıyorum nactır blackguardiandır falan ama hala yükseliyor bana önerebileceğiniz herhangi birşey varmı?KULLANDIĞIM VİTAMİN VE KORUYUCULAR ;
      -multivitamin
      -nac600
      -saw palmetto
      -b complex
      -d3
      -ester c 
      -blackguardian
      -alphaking
      -biotin
      -folik asit
      Şimdiden teşekkürler

• Yazan: Bahadirerengib
      Merhabalar,
      Hemen hemen 1 aydır oral Testo+dianabol kürü uyguluyorum. Dozumu 12 saate bölüp iki seferde 10+10mg toplam 20mg olacak şekilde dianabol kullanıyorum. Tırnaklarımda sararma fark ettim, sigara kaynaklı olduğunu düşünüp kan tahlilini de her ihtimale karşı oldum. Dün testlerimde alt 255 ast 75 çıktı ve acil dahiliyeye görünmem gerektiği söylendi.
      Bugün uyandım ve gözlerimde çok hafif sararma var. Korkmalı mıyım? Tabi ki dahiliyeye görüneceğim ama beni şuan neler bekliyor? Oral kullandığım için anında kestim dianabolü.
    • Yazan: Draqul Org
      Sarm kürü öncesi karaciğerimi nasıl temizleyebilirim? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.