Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Yükselmeyen e-2 konusunda ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

metinav    5.005
Yusufdemir1995, 15 saat önce yazdı:

Metin hocam estrofem alacağım karar verdim. Nasıl kullanmalıyım sizce tam olarak? Günde kaç tablet ve ne kadar süre kullanıp bırakmalıyım ?

Bu ilaç kadınlar için hrt amaçlı üretilmiş ve östrojeni yerine koymak amaçlı kullanılmaktadır.Erkekler için doz yüksektir, 2-3 günde bir alınabilir yada tablet bölünerek günlük dozlar alınabilir...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusufdemir1995    221
metinav, Bir saat önce yazdı:

Bu ilaç kadınlar için hrt amaçlı üretilmiş ve östrojeni yerine koymak amaçlı kullanılmaktadır.Erkekler için doz yüksektir, 2-3 günde bir alınabilir yada tablet bölünerek günlük dozlar alınabilir...

Dediginiz gibi uygulayacağım hocam. Son olarak e-2 yükseldiğinde illaki büyüme söz konusu olur dimi su tutacağı için vücut irileşirim sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
Titpep, 21.09.2024 - 00:22 yazdı:

Bir de bu paraları gebotropine yada peptidlere gömmek çok daha mantıklı bence onlarla bile dediğin seviyelere ulaşmak yıllar alacak önce bunu kabullen. Vücuda yeni kas lifleri ürettirmek cidden çok zor sabır gerektiriyor.bir de bir kürü bitirmeden bu ilaçlar boş diyip bırakıyorsun. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Kürdeyken sadece beslenmeve idmanlarına odaklar ilaçların doluluğunu boşluğunu düşünme ve boş bile olsa o ilaçlarla kürünü bitir yarıda bırakma sağlık sorunun olmadıkça. Bak bu konuda bu forumda en iyi örnek @Vural2 adam yerli markalarla düşük dozlarla deli gibi büyüyo tabiki bunda en önemli faktör genetik ancak adam mesajlarından anladığımız kadarıyla gerçek bir pro gibi idman atıyo ve besleniyor. Onu örnek almanı tavsiye ederim. Seni büyütecek olan şey senin iraden ve disiplinin ilaçlar değil. İlaçların varlık nedeni büyümenin önündeki engelleri kaldırması.

Est hocam teşekkür ederim kıymetli yorumun için.Hocamın da dediği gibi güvenilir bir kaynak bulduktan sonrası irade disiplin 👌

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.005
Yusufdemir1995, 9 saat önce yazdı:

Dediginiz gibi uygulayacağım hocam. Son olarak e-2 yükseldiğinde illaki büyüme söz konusu olur dimi su tutacağı için vücut irileşirim sanırım

Evet tabiki hacimsel genişleme olur su tutumuna bağlı...

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jambekov    6
metinav, 21.09.2024 - 10:51 yazdı:

Shbg proteinini arttır.Aromataz enzimini yükselt, düşüren şeyler kullanma...Onun dışında dışarıdan aldığın besinlerin içerisinde yoğun bitkisel östrojen sterolleri olsun...Östrojene rakip progesteron ve baskılayan dht hormonunu olabildiğince düşük tut...

Sentetik olarak arkadaşların öneride bulunduğu gibi e2 üzerinden çalışan tablet anabolikleri tek tek yada birlikte uygun dozlarda almak da bir yöntem...Daha başka ince detayli kullanılabilecek maddeler ve yollar da var ama temelde, östrojeni hücrelere taşıyan protein olan shbg yi yükseltmek şart...Yoksa östrojen hücrelere taşınıp gerekli etkiyi gösteremez...

Hocam saygılar hürmetler ben natural devam ediyorum pct korkusundan küre giremiyorum fakat danabol gibi tabletler bana çok iyi geliyor pct yapmadan küçük dozlarda sadece ostrojeni hafif artırmak sulanmak maksatlı kullanabilir miyim 3 5 gün kullanıp bı sure ara versem sonra tekrar devam etsem  dahi etki göreceğimi düşünüyorum üretimi etkilemeyecek şekilde bi kullanım metodu yokmudur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69
Jambekov, Bir saat önce yazdı:

Hocam saygılar hürmetler ben natural devam ediyorum pct korkusundan küre giremiyorum fakat danabol gibi tabletler bana çok iyi geliyor pct yapmadan küçük dozlarda sadece ostrojeni hafif artırmak sulanmak maksatlı kullanabilir miyim 3 5 gün kullanıp bı sure ara versem sonra tekrar devam etsem  dahi etki göreceğimi düşünüyorum üretimi etkilemeyecek şekilde bi kullanım metodu yokmudur

Amaç ne buradaki 3-5 gün kullanıp 2-3kg şu tutup birakinca su gidecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    58

bende düşmeyen e2 konusunda en yapacağım derdindeyim sende yükseltmeye calışıyorsun haha :D 150den aşşağı indiremiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jambekov    6
deluxes, 1 saat önce yazdı:

Amaç ne buradaki 3-5 gün kullanıp 2-3kg şu tutup birakinca su gidecek.

Amaç şu tutmak ayda bikaç defa sağlam antrenman yapabilmek üretimi kapatmadan en azından haftada bir. Thalesemi tasıyıcıyım hgb ve bikaç değer kronik düşük östrojen arttığı zaman veya bu anabolikleri kullandığım zaman hgb düzeliyor başka türlü biseyle bu olmuyor. Kür yaparsam bu sefer pctde sorunlar oluyor. Üretimi düşürmeden ufak ufak ara ara nasıl kullanabilirim diye istişare yapıyorum çok beklenti içinde değilim fikir edinmek niyetim farzimisal bazı günler iki 3gun vücudu şaşırtmak sulanmak kanlanmak için 

fatman, Bir saat önce yazdı:

bende düşmeyen e2 konusunda en yapacağım derdindeyim sende yükseltmeye calışıyorsun haha :D 150den aşşağı indiremiyorum 

Bu konuda aspirin B6 velbutrin dvit evitamini zencefil suyu limon suyunda beklemiş sarmisak butea superba proviron etkili olduğunu hissettim kullandığım zaman dal gibi kuruyup kalıyorum. Ektomorf vücut yapım var ostrojenim çok olsa 1haftada düşürdüm heralde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    69
fatman, 52 dakika önce yazdı:

Femara denedin mi arimidex ten daha güçlü olduğu söyleniyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    4
Yusufdemir1995, 20.09.2024 - 22:14 yazdı:

Selamlar testo deca bolde kürümün 5. Haftasındayım. Yıllardır hangi küre girersem gireyim e-2 35 in üstüne çıkmıyor. Ne yaparsam yapayım sulanıp yağlanıp büyüyemiyorum. Kürümde insülinde var güzelde besleniyorum kalori hep yüksek. Ama yinede esteadiol seviyesi yükseklere göre hep geriden ilerliyorum.

Hep parçalıyım defineyim 12 yıldır. Amacım aşırı yağlanıp su turup o şekilde gezmek. Estradiol yükselmesi icin son nokta ilac varmı önerileriniz nedir? @metinav  son halim bu 2 gün önce çektim. Ama dediğim gibi bir türlü o decadaki su tutumu maalesef bende olmuyor..

Resimdeki formum en yağlı sulu halim...

bi poadcastte boldenon e2 yi nerdeyse rimo kadar baskılıyo demişti bi araştır istersen eğer doğruysa rimoyu biraz kısabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    42

Hocam öncelikle Maşallah Allah nazardan korusun. Bolde östrojeni baskılıyor ondan dolayı E2 istediğin seviyeye gelmiyor olabilir mi? Boldeden beklediğin verimi aldıysan bi süreliğine onu bırakıp dediğin dozlarda Testo ve Deca alınca bence istediğin E2 hayaline kavuşacaksın :D (Öneri değil sadece bir fikir şu güzelim vücuda laf söylemek haddime değil😂)

Melihcan07, 4 saat önce yazdı:

bi poadcastte boldenon e2 yi nerdeyse rimo kadar baskılıyo demişti bi araştır istersen eğer doğruysa rimoyu biraz kısabilirsin 

Bir sürü örneği var bolde E2yi düşürür.

• Vayyyy!! 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.