-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
2 ay ghrp 6 ve metformin kullansam nasıl sonuç alırım?
Oluşturan:
Meister, in GHRP 6 & GHRP 2
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ahmets
Şuanda 50mcg igf1lr3 kullanıyorum. İgf vücutta insülin direnci oluşturuyor ve bunu engellemek için metformin kullanıyorum 500mg. Fakat propektuse baktım ve diğer hastalara baktım genelde direnci kırmak için 1000mg kullanmışlar.
Yurtdışında emekli bir bodyci ise 2iu gh alirken kan glikoz seviyesini yerinde tutsun insüline hassas olsun diye 2000mg aldığını söylüyordu. Ben 500mgda hiçbir şey hissetmiyorum.
Sizce kaç mg almalıyım ? @rastlantisal @metinav
-
Yazan: impulse101
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 haftadır ghrp-6 kullanıyorum yanına bir şeyler eklemek istiyorum.
KÜR HEDEFİ:
temiz kilo alımı kas eklemek Temiz bulk sürecindeyim yani natural olarak yapıyorum.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
79 kiloyum 180 boyundayım 2 senedir vg ile ilgileniyorum. HANGİ İLACI KOMBİNLEMELİYİM?
Cjc1295 Rad140 Ostarine Bu üç ürün arasından hangisini tercih etmeliyim sizce?
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu markanın peptidlerini ilk defa duydum,zphc ghrp6inu kullanan var mı aranızda yorumlarınız nedir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: 6arrows
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız
Testosteron Boldenon Sorularım:
Küründe metformin deneyimleyen oldu mu? İnsülin direnci sayesinde daha temiz bir kütle ekleyebilir miyiz acaba ya da alternatif olarak doğal ürünlere yönelsek berberine, alfa lipoik gibi nasıl bir etki alabiliriz? Mantıklı olur mu ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-