-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
4. hafta kan testi sonuçlarıma göre değerlendirme yaparmısınız?
Oluşturan:
Yusufdemir1995, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufak
Merhaba,
Kürümün beşinci haftasındayım.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
boy 170 kilo 66 yağ oranım %9 KÜR DETAYLARIM:
İlk 4 hafta 250mg Testo E 200mg Boldenon 5. Haftadan itibaren 17. haftaya kadar:
500mg Testo E 400mg Boldenon Kullanacağım. Dozun az olduğunu söyleyenler için şunu diyebilirim. Kullandığım marka Noxylabs ve bildiğiniz üzere biraz tuzlu ve öğrenciyim (Yani param şimdilik bu kadara yetiyor.) Eğer dozu arttırabileceğim fiyat performans bir marka biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim.
Kür boyunca kullandığım supplementler:
OMEGA 3 ZMA Creatin D3 vitamini Mass Gainer Yan etkilerini daha iyi görebilmek için herhangi bir karaciğer koruyucu kullanmadım. Kullanmamı önerdiğiniz koruyucular var mı? RBC değerim kür öncesi 5.43'tü kür içinde 5.59'a yükselmiş. Boldenon'un çalıştığına dair bir işaret olabilir mi? Kür öncesi tüm değerlerim yeşildi.
Kan testimi yorumlayabilir misiniz?
-
Yazan: Bulldozer67
Arkadaşlar selamlar,
Kürümün 3. haftasındayım pazartesi çarşamba cumartesi olmak üzere aşağıda yazdığım enjeksiyonları uyguluyorum.
100mg Testosteron Propionate (HTP) 100mg Masteron (HTP) Kür içinde gerekli bütün vitamin ve takviyeleri kullanıyorum cyston liv52 nac600 vb. Her sabah 45 ila 60 dk arası kardiyo yapıyorum akşamları idman+kardiyo yapıyorum beslenmem aldığım kalori güzel. Ama dün geceden beri kalp çarpıntım ve göğsümde ağrı hissediyorum ve 24 saattirde geçmedi psikolojikte olabilir bilmiyorum o yüzden bugün gidip kan testi verdim sonuçları sizinle paylaştım yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak @Diver hocam sizin içeriklerinizi ve yorumlarınızı okudum bu konularda bilgili olduğunuzu gördüm.
Sizde yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler.
-
Yazan: Cagan_drd
Herkese iyi günler,
Only iran testo kullanıyorum 1.5 ay oldu, kan testi vermek istiyorum hangi testleri yaptırmam lazım ?
Cevaplar için teşekkürler.
-