-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Definasyon için doğru sarms hangisi?
Oluşturan:
24.oguzz, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: EdurinToreman
Selamlar, arkadaşlar nasılsınız?
Spor yapmaya yaklaşık 5 ay önce başladım (fokuslanarak, öncesindeki 3 ay günde 1700 kalori falan alıyordum.) 5 aydır kendi yolumu bulmaya çalıştım ve bu süreçte çok yıprandım. Kazandığım kas kütlesi 5 aylık bi kas kütlesi değildi açıkçası. Şimdi ise mk677 almaya başladım. 3 gün oldu kullanalı. Östrojen seviyelerimin artmasını istemiyorum.
Günde 10 mg alıyorum uyumadan önce aç karnına.
Sizce östrojen artışı, testosteron baskılanması olur mu?
Olacaksa Ostarine'e başlardım yani umarım olmaz. Deneyimliyseniz sizden yardım istiyorum.
-
Yazan: Serker
Alınan Sarms en geç ne kadar süre içinde kullanılmalı?
Birkaç yıl geçtikten sonra etkisi azalır mı veya yan etkileri artar mı?
-
Yazan: Jaguarking
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
160 kilodan 84'e 2 yılda sağlam çalışarak indim, karın ve bacaklarda sarkmalar var. ilk kür olarak vücudumu alıştırmak için only testo 375mg 16 hafta kullandım, gayet iyi verim aldım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
25 Yaş 1.87 Boy 94 Kg YENİ PLANLADIĞIM KÜR:
500 testo e tren a 400mg primabolan 300mg masteron 300mg anavar 500mcg ghrp6 400mcg hgh frag Kullanmayı düşünüyorum. Yağ oranım yüksek değil, amacım kas kazanarak derimi iyice gerdirmek, kötü görüntüyü ortadan kaldırmak. Bu kürde ghrp6 ve frag kullanımı verdiğim parayı değer mi? Her türlü tavsiye ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
-