Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Sinan06

Kür içerisinde yoğun halsizlik ve libido sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Sinan06    1

Merhaba hayırlı akşamlar herkese,

Definasfon küründe 3. Ay a girmek üzereyim:

  • Testo prioponat
  • Tren acetat
  • Masteron
  • Oxsandrolon tablet
  • Wistrol tablet
  • Igf1 lr 3 (1 aydır)
  • Fragment (1 aydır) kullanıyorum

Yaklaşık 15 gündür ağırlık antrenmanı yaparken çok yoğun halsizlik yaşıyorum, bitse de kurtulsam düşüncesine giriyorum ilk hareketten , ayrıca kür içi libido isteğimde gitti, sizce bunun nedeni nedir, ne yapmam gerekiyor bu sorunu aşabilmem için şimdiden teşekürler yardımcı olan herkese

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AS1L    431

Definasyon küründe yaşadığın halsizlik ve libido kaybı, trenbolone kortizol düşürücü etkisi, düşük östrojen seviyesi, testosteron dalgalanması, yetersiz beslenme veya tiroit hormonlarındaki değişikliklerden kaynaklanır. Çözüm olarak, hormon testleri yaptırman, beslenmeni gözden geçirmen, gerekirse aromataz inhibitörü ve diğer ilaç dozlarını ayarlaman önemli. Ayrıca, magnezyum, B vitamini gibi destekleyici takviyeler ve dinlenme de faydalı olur.

  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    1
AS1L, 20 dakika önce yazdı:

Definasyon küründe yaşadığın halsizlik ve libido kaybı, trenbolone kortizol düşürücü etkisi, düşük östrojen seviyesi, testosteron dalgalanması, yetersiz beslenme veya tiroit hormonlarındaki değişikliklerden kaynaklanır. Çözüm olarak, hormon testleri yaptırman, beslenmeni gözden geçirmen, gerekirse aromataz inhibitörü ve diğer ilaç dozlarını ayarlaman önemli. Ayrıca, magnezyum, B vitamini gibi destekleyici takviyeler ve dinlenme de faydalı olur.

Hocam Çinko D3 Omega 3 Multi vitanin Magnezyum, C vitamini ve karaciger koruyucular ve böbrek koruyucu kullanıyorum ,  sabah 7 yumurta beyazı ve 100 g yulaf içine muz doğruyorum,  öğlen akşam ve yersem bir öğün daha  200 er gram tavuk gögsü, ve 2 sine 150 g basmati pişmiş lapa pirinç ekliyorum,  2 hafta önce 1 hafta boyunca arimidex kullanıp kestim, haftada 1 içmeyi düşünüyorum  şimdide

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    305

Güncel kan değerlerin varsa paylaşır mısın ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    1
AREN, 15 dakika önce yazdı:

Güncel kan değerlerin varsa paylaşır mısın ?

Şu an için yok ama yaptıracağım , yaptırdığımda atacağım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar,
      2 ay süreyle:
      testo prop 300mg masteron 300mg 500 enanthat 500 boldenona Geçtim ve 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. Son zamanlarda uyuşukluk yataktan kalkamama halsizlik çalıştığım günlerde de spora giderdim şimdi işe gitmesem de spora gidecek halim olmuyor pre workout da artık eskisi gibi etki göstermiyor 2-3 ölçek sonrası da mide bulantısı yapıyor zaten.
      Bu halsizliği yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan abilerimin cevaplarını bekliyorum. Bir de enjeksiyonu kendim yapıyorum bazen sanki tam kas içine vurmuşum gibi bazen de kastan dışarı vuruyor gibi hissediyorum. Omuz enjeksiyonu kendim yapıyorum 1ml sağ 1 ml sol. İlacın yanlış enjeksiyon sonucu çalışmama ya da vücudun kullanamama durumu var mıdır?
    • Yazan: BBurak
      Merhaba sevgili forum üyeleri. Herkese hayırlı geceler dilerim.
      Yaklaşık 2 aydır diyet sürecindeyim ve 4 haftadır sarms kullanmaktayım. Her şey güzel gidiyordu fakat  geçen hafta başında aldığım karbonhidratı 100-150 gram civarından 50 grama çektiğimde hafta boyunca yorgunluk ve hastalık benzeri bir havaya girdim. Kendimi mental olarak zorlaya zorlaya haftanın kardiyo ve ağırlık idmanı hedefini tamamladım. Cuma akşamı yattığımda overtraning hissiyatı geldi ve pazar öğlenine kadar sadece öğünlerim için yataktan çıkabildim kemiklerim bile ağrıyordu. Diyetin bitmesine 15 gün kadar kaldığından sert bir şekilde devam ediyordum fakat sanırım duvara tosladım.
      Güncel boy : 178 Kg : 75.55  Bel: 82/83  Kol: 38 Bugün 1.5 saat düşük nabızlı kardiyo yaptıktan sonra 1500 kalorilik cheat meal yaptım. 
      Haftaya başlarken makro dağılımımı düzenlemeli miyim? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir32
      Merhaba arkadaşlar, kürün son 5 haftası anlık olarak:
      testosteron rimobolone Kullanıyorum son iki haftadır uykulu halsiz enerjisizim antremanlarda bu yüzden sorun yaşıyorum.
      Uyku düzenim:
      02:00 08:30 Her gün bu düzendeyim beslenmem normal. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
      @rastlantisal @SPECTRE @GHOST @Diver @otopsicikedi
    • Yazan: mrnobodyy
      3 haftadır only testo kullanıyorum 2 günde 1 100mg testosteron propionat kullanıyorum. 1 hafta enjeksiyonu yaptığım yerde inanılmaz bir ağrı ödem ve kızarıklık oluyor . 3 haftadır ateş halsizlik ve başdönmesi geçmedi. ilk enjeksiyondan 7 saat sonra başladı hala hepsi var sürekli ilerde geçer diyolar ama geçmiyor . işi bilen bi hocam varsa sormak isterim.  
    • Yazan: ucantekme1

      arkadaşlar konuya gireyim aşırı yorgun halsizim kolumk kalkmıyor 8-9 gündür doktor kontrolünde ferrum fort demir tableti kullanıyorum aynı zamanda b12 ve folik asitte alıyorum her sabah ıspanak ceviz kuru üzüm pekmez abartmadan 31 inde maçım var mma kafes dövüşü nefes darlığı gibi nefes almam güçleşiyor sürekli böyle yüksek nefes alma derdinde oluyorum demir seviyelerini arttırabileceğim önerileriniz varmıdemir vitamininçok düşük olmasından yorgunluk halsizlik ve nefes almada güçlük olurmu bu konuda @metinav 
      hocam bakabilirse çok iyi olur kaslarımda güçsüzlük hissediyorum yüksek proteinli diyetler yapıyordum hep çok fazla süt ve yoğurt peynir tüketiyordum bunuda ekleyeyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar genel bi halsizlik yorgunluk güçsüzlük yaşatıyor bana ne yapabiliriz bu konuda.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×