-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Testosteron sonrası ağrı, ödem sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Ritalin, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: SAMOtrophin
Herkese selam,
Kalça enjeksiyonlarımı kendim yapıyorum tek seferde 2.4ml ilaç enjekte ediyorum enjeksiyon bölgesinde hiç ödem oluşmazken kuyruk sokumu kısmında şişlik ve ağrılar oluyor. ilacı kasa enjekte ettiğimden eminim. Bu konuyla ilgili tecrübesi olan, bir şeyleri değiştirip durumu düzeltebilen var mı?
-
Yazan: gigabatu
Merhaba omuzdan enjeksiyon yapıyorum bu zamana kadar problem yaşamamıştım ama sabah omzuma enjeksiyon yaptıktan sonra ağrı ve şişlik oluştu ödem gibi.
Bunu geçirmek için ne yapmam gerekir? Kendi kendine geçer mi ve herhangi bir sorun oluşturur mu?
-
Yazan: Testocu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içeriği olarak:
TESTOSTERON PRIMOBOLAN DECA Küründeyim bacaktan enjeksiyonları yapıyordum ama yapacak yerler şişti krem sürüyorum inmiyor her gün testosteron vuruyorum zira , kalçada apse var geçmedi daha ne önerirsiniz , yazdıklarınız için teşekkür ederim bu arada.
-