Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Big Muscle

Nolvadex!!

Önerilen İletiler

Big Muscle    12

Arkadaşlar nolvadex yerine tamoxifen 20mg kullansam aynı görevi görür dimi içerik olarak. Ve moderatörler artık işine geldiği sorulara cevap vermesinler!!

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


KaiGreene    34

Modaratörlerin cevap vermeme nedeni ayni başliktan 50 kere açıldığı için. Biraz araştır 20 yerde yazıyor bu konu forumda yok yok. İnternetten araştırsan bile hemen çıkıyor. İstersen modaratörler senin yerine yemek yesin senin yerine çalışsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    133

Nasıl bir üslup bu.

Bu kadar hazırcı olacağına bırak forumu, elinin altındaki netten arama yaptırsan dahi bulabilirdin cevabını.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.356
Arkadaşlar nolvadex yerine tamoxifen 20mg kullansam aynı görevi görür dimi içerik olarak. Ve moderatörler artık işine geldiği sorulara cevap vermesinler!!

Merhaba; bu konuda elinizde bulgu var mıdır ? yönetimin işine geldiği gibi cevap verme gibi ?

Burada kimse kimsenin maaşlı personeli değil biz burada cevap vermekten ziyade bilgi havuzu kurmak bilenide bilmeyenide bir araya toplamak için bu platformu kurduk lütfen kullandığınız üsluba dikkat ediniz bu konuda ikinci uyarı olmayacaktır.

 

Sorunuza gelince ; ikiside aynı kapıya çıkan üründür. Jinekomasti veya aşırı su tutumu söz konusu değilse vücutta kür esnasında nolvadex kullanımını önermiyorum bilginize. Onun yerine anti öströjenik etki ve testosteronun çok daha iyi çalışmasını sağlamak için hergün 50 mg proviron(2 tablet) alabilirsiniz.

 

Keyifli forumlar dileriz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big Muscle    12

Loving hocam lafım meclis dışı ama diğer arkadaşlar boş konuşmasınlar. Bende bu formdayım aylarca kürümde de çol yardımı oldu yalnız bazen can sıkıcı olaylar olabiliyor. Her tarafta atıp kesen çok bildiğini düşünenler nedense bazen ortada olmuyor nedense ben form da 2 kere konu açtım mesela bilgi gerektiren ve hiç konusu olmamış bir başlık açtım. 80 kişi görmesine rağmen kimse oralı olmadı. Demek ki herkes çok iyi bildiğini iddia etmesin! Ve kür esnası değil kür sonrası için nolvadex denilmiş.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

hangi konular mesela link atın inceleyelim yardımcı olalım gözden kaçmıştır belki :)

tamoksifen ile novaldex aynı işlev gören ilaçlar zaten muadil olmaları da bunu belitiyor. kür sonu kullanabilirsiniz. kür içi kullanımı verimi baltalar ama olmaz diye birşey de yok jinakomasti var ise kür içi de kullanılır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×