Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nasa01

Prolaktin yüksekliğini referans arasına çekmek için ilaç kullanmalı mıyım?

Önerilen İletiler

nasa01    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sorularım:

1. Referans aralığının üstünde bu değer için ilaç kullanmalı mıyım ?
  2. Cabaser gibi eğer kullanmam gerekse kaç adet kullanmalıyım bilgili arkadaşlar yazabilir mi ?

Teşekkürler.

IMG_4335.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.550

Dostum kullandığın ilaçları ve dozları, kaç haftadır kullandığını söyler misin? 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    869

eğer deca kullanıyorsan cabaser kullanmalısın prolaktini doğrudan arttırıyor çünkü. Ne kullandığını bilmediğimden şu kadar kullan diyemicem.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nasa01    6
Diver, 48 dakika önce yazdı:

Dostum kullandığın ilaçları ve dozları, kaç haftadır kullandığını söyler misin? 

Sadece haftalık 250mg Testo Enanthate kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
nasa01, Şimdi yazdı:

Diğer değerlerin varsa atabilir misin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
nasa01, 3 dakika önce yazdı:

Antidepresan vs kullanıyorsan yükselir. Bu değer hiç normal değil. Kesinlikle endokrinoloji uzmanına gözükmen lazım. Hipofiz bezine mr çekilmeli.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    869
nasa01, 10 dakika önce yazdı:

Yani masteron ekle dicemde 250 de bile bu kadar aromatize oluyorsa yanına bi dianabol felan eklesen yada 500 e çeksen testoyu uçar diver hocamın dediği gibi doktora görün.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    432

Prolaktin seviyen yüksek olduğu için Cabergoline kullanabilirsin. Başlangıç dozu genellikle haftada iki kez 0.25 mg.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nasa01    6
Diver, 3 saat önce yazdı:

Antidepresan vs kullanıyorsan yükselir. Bu değer hiç normal değil. Kesinlikle endokrinoloji uzmanına gözükmen lazım. Hipofiz bezine mr çekilmeli.

Daha önce konum var saçım için Finasteride kullanmıştım, o bazı sorunlara yol açmıştı, diğer Finas kullananlarda Prolaktin yüksekliği şikayeti görmüştüm, ondan kaynaklı mıdır? En iyisi endokrine görünmek doğru. Doktorlara da durumu anlatınca ya yapmıyor ya da anlamıyor ben hocaya desem hocam prolaktinim yüksek kendisi hipofiz mr ister mi ? yoksa ben hipofizime mr istiyorum dersem de durumu tersleyebiliyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
nasa01, 8 dakika önce yazdı:

Doktorlara da durumu anlatınca ya yapmıyor ya da anlamıyor ben hocaya desem hocam prolaktinim yüksek kendisi hipofiz mr ister mi ? yoksa ben hipofizime mr istiyorum dersem de durumu tersleyebiliyorlar.

Evet işimi bana öğretme der😄 Hocam prolaktinim yüksek çıktı doktor akrabam var danıştım endokrinoloji uzmanına git görün mr çeksin hipofiz bezinde tümor olabilir dedi yardımcı olabilir misiniz? Diyebilirsin 😅 yada özele para bayılıp baktıracaksın. Kesinlikle ihmal etme baya yüksek çünkü ben tren kullanırken bu kadar yükselmedi. Panik yapmaya gerek yok iyi huylu tümor oluyor genellikle. En son ne zaman kullanmıştın finasteridi? Bu arada doktora görününe kadar dostinex kullanma o da kan tahlili isteyebilir sonuçları yanıltır.

tarihinde Diver tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nasa01    6
Diver, 2 saat önce yazdı:

Evet işimi bana öğretme der😄 Hocam prolaktinim yüksek çıktı doktor akrabam var danıştım endokrinoloji uzmanına git görün mr çeksin hipofiz bezinde tümor olabilir dedi yardımcı olabilir misiniz? Diyebilirsin 😅 yada özele para bayılıp baktıracaksın. Kesinlikle ihmal etme baya yüksek çünkü ben tren kullanırken bu kadar yükselmedi. Panik yapmaya gerek yok iyi huylu tümor oluyor genellikle. En son ne zaman kullanmıştın finasteridi?

Finasteridi bırakalı 5 yıl oldu ama etkileri kalıcı değişik bir zehir, hala yan etkilerini yaşıyorum anlat anlat bitmez, öyle yapacağım şimdi özelden bir randevu aldım en yakın 20 gün sonra Medical Park'ta özel bile böyleyse devleti düşünemiyorum.

mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Diğer değerlerin varsa atabilir misin ?

Onlar henüz çıkmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

Adanada mısın? Benim hanım Adanalı bu kadar yoğun olduğunu ilk defa duydum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nasa01    6
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Adanada mısın? Benim hanım Adanalı bu kadar yoğun olduğunu ilk defa duydum.

Evet hocam Adanalıyım ve burada ikamet ediyorum. Sanırım tek doktor var bu bölümde bir de Prof. muhtemelen çevre şehirlerden de gelen oluyor yüklenme ondandır. Memnun oldum hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
nasa01, 4 dakika önce yazdı:

Evet hocam Adanalıyım ve burada ikamet ediyorum. Sanırım tek doktor var bu bölümde bir de Prof. muhtemelen çevre şehirlerden de gelen oluyor yüklenme ondandır. Memnun oldum hocam.

Bende memnun oldum hocam. Medikal hast. üstüne prof olması içimi rahatlattı açıkcası. Yinede istersen arkadaşım var medikalci ona ulaşabilirsem iyi bir doktor araştırması yapabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nasa01    6
Diver, 16 dakika önce yazdı:

Bende memnun oldum hocam. Medikal hast. üstüne prof olması içimi rahatlattı açıkcası. Yinede istersen arkadaşım var medikalci ona ulaşabilirsem iyi bir doktor araştırması yapabilirim.

Uygundur hocam korktum biraz 😃

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
nasa01, 06.09.2024 - 18:14 yazdı:

Uygundur hocam korktum biraz 😃

Dostum bu randevu aldığın doktorun adı lazım önce onu soruşturacaz😅 Senin öykün lazım yani tam olarak sorunun nasıl ne zaman başladı.Sonra finasteridi ne zaman kullandın üstüne tedavi gördün mü neler yaşadın sorunun tam olarak nedir bana yaz ben ileticem pazartesi haber gelecek inşallah. birde tüm kan tahlillerini at bende karşı tarafa göndericem 

Kardeşim sana yardım etmek isteyen insanlara böyle mi davranıyorsun?? Sana yardımcı olmak için arkadaşımdan yardım istedim. Şimdi benden seninle ilgili detaylı bilgi bekliyor ve sen dünden beri bu foruma girip çıkıyorsun ve cevap vermeye tenezzül etmiyorsun!! Bu nasıl bir kafa anlayamıyorum. Bu saatten sonra da umurumda değil ne halde olduğun git başının çaresine bak. İyilik yap denize at demişler...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bigboys357
      Arkadaşlar merhabalar iyi bayramlar,
      Yaptırdığım tahlil sonucunda prolaktin seviyemi nasıl normale çekebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: albertocamus
      Arkadaşlar selamlar,

Ortalama 3-4 aydır spor yapıyorum, bazen 1-2 haftalık aralar vermek zorunda kaldım. Spor geçmişim yok. Alkol kaynaklı olduğunu düşündüğüm göbek, bel ve göğüs bölgesinde yağlanmam var. Jinekomasti miyim bilmiyorum. Skinny fat bir durumun içinde kaldım ve eskiden ne yersem yiyim kilo alamayan, yağlanmayan bir yapım vardı. Şimdi 2-3 gündür mecbur yağlı beslendim sanki yediğim tüm yağ hemen bel bölgemde iyicene birikiyor gibi hissediyorum. Kan tahlili sonuçlarımı ve güncel formumu ek kısmında iletiyorum. Testosteronum düşük ve prolaktinim yüksek gibi geldi. Aynaya bakmaktan o kadar çok nefret eder hale geldim ki gereksiz öfke ve sinir hali yapıyor bu bende.
      SORULARIM:
      Rica etsem bana bir yol gösterir misiniz? Nasıl beslenmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? GÜNCEL FORMUM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: BBurak
      Arkadaşlar herkese selam,
      Kan testi yaptırdım ve değerlerim epey kötü çıktı. Test öncesi perhiz yapmadım, uyku ve beslenme düzenim kötüydü bu değerlerle küre girilebilir mi?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:178 Kilo: 83.2  Yağ oranı: %22-25  Yaş: 24 Spora geri dönüş gerçekleştirdim yaklaşık 7-8 haftadır antrenman yapıyorum.
      GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: mempisto26
      Aşağıda paylaştığım kürü kullanıyorum ve prolaktin değerim referans dışı! Ne yapmalıyım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testosteron 600 mg Boldenon Tüm iöeri ve cevaplar için teşekkürler.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: mark
      KÜR İÇERİĞİM:
      TRENBOLONE DECA Kullanımının sonucunu görüyorsunuz  1 aydır göğsümde yaşadığım sorunlar ve özellikle psikolojik sorunlar sebebiyle test verdim ve şok geçirdim Deca+Tren yapılmasını kesinlikle önermiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.