-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kas onarım hızı hk. bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Wgestelx, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: quacky
Merhaba, cuma günü depar antrenmanında kutlemde olduğu için quadriceps kasımın Rectus femoris bölümünde yırtılma meydana geldi. Bu hafta içinde girmem gereken bir fiziksel imtihan var. Şuan sadece bengay kullanıyorum ağrıyı hafifletiyor, ordaki ödemi dağıtmak ve hızlı iyileşmek için başka hangi ilaçları kullanabilirim?
-
Yazan: predator4201
Merhaba arkadaşlar,
Haftadan haftaya iyi denilebilecek gelişim sağlamama ve kilo başına 1.5 kg sadece et ve tavuktan protein almama orta derecede de bi karb almama rağmen neredeyse sadece 10 idmanın 1 inde idmanın ertesi günü kas ağrısı oluyor ve gün boyu yumuşak adale ile geziyorum sizce sebebi nedir normalde 5-6 saat uyuyorum ama 10 uyusam da sonuç değişmiyor?
2 yıldır spor yapıyorum biceps damarına sahip olacak derecede yağ oranım var kilom 84 haftada 3-5 gün yapıyorum...
-
Yazan: Tren34
Arkadaşlar merhaba only primabolon kürüne girmeyi düşünüyorum yaşım 20 boyum 1.80 kilom 75 yaklaşık 1 senedir vücut geliştirme yapıyorum (daha önceden hiç spor geçmişim olmamıştı) ancak sonuç hüsran çok çıplak gözle zar zor görülebilecek bir şekilde gelişme kaydettim ve bu durumdan dolayı çok üzgünüm salonda gören herkes “yeni mi başladın”, “dur yardım edeyim kardeşim” tarzı şeyler söylüyorlar bu yüzden gelişimimi azda olsa arttırması için only primabolon kür girmeyi düşünüyorum.
Ancak kısa bir süre önce jinekomasti ameliyatı oldum ve tekrar çıkmasından korkuyorum sizce bu kürdeyken tekrar çıkabilir mi? çıkmaması için hangi ilaçları kullanmam gerekli (zaten halihazırda 20 mg tamoxifen kullanıyorum) haftalık kaç mg almam gerekli? ayrıca eczane ilaçları dışında steroid kürlerine girmeyi istemiyorum ilaçların çok zor bulunduğunu duydum lütfen yardımcı olun🙏 okuduğunuz için saolun
-
Yazan: Yigit132
Kimi ilaçlar adeleye sulu bi görüntü verirken, kimisi balon gibi şişmiş etli bir görüntü verirken. Kimisi ise kupkuru dokuma halı gibi yapıyor adamı. Bu başlıkta ilaçlarla ilgili tecrübelerimizi yazalım herkes hedefine göre ilerlesin.
Ben başlıyorum danabol ve turinabolun sulu, doğal ama devasa bir görüntü verdiğini. Testonun ise hatları biraz daha koruyarak bunu yaptığını düşünüyorum. Primobolanın insaa ettigi adele de cok kaliteli ve etli duruyor. @Rota @rastlantisal
-
Yazan: melih32
Merhabalar,
Yaklaşık 2015 den buyana body yapıyorum fakat istediğim verimi alamadığım için moral bozukluğu ile bırakıyorum, şimdi tekrar başlamak istiyorum ama bu sefer steroid kullanmayı düşünüyorum, nasıl temin edeceğimi ve nasıl kullanacağımı söylerseniz sevinirim.
-