Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ozkanozengun

Baştan sona kür hazırlık+kür+dinlenme+pct

Önerilen İletiler

Arkadaşlar merhabalar küre başlamadan önce bu konuda çok acemi ve çok bilgisizdim bu sebeple siz değerli hoca ve bilirkişiler vede dış kaynaklardan yaptığım araştırmalar sonucunda kendimce nacizane sonuçlara vardım ve bunları sizinle paylaşmak istedim.

 

Sizden ricam lütfen bilgi ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz zira bilgi paylaştıkça artar...

 

Yapacağım plan doğrultusunda sizinde destek ve yardımlarınızla bence ilk defa küre gireceklere bir rehber ışığı olabilir diye düşünüyorum

 

1. aşama

küre hazırlık:

Öncelikle kür yapmaya karar verdiğinizi düşünerek ilk olarak fizyolojimizin biyolojimizin ve psikolojimizin küre uygun olup olmadığını test ederek başlıyoruz..

nedir bunlar

 

A: Fizyoloji :

 

1- vücudumuzda eklemlerimiz de herhangi bir zayıflık hastalık yada aksaklık varmı kontrol ediyoruz

2-spor geçmişimiz var mı yani vücut geliştirme ne demek terimlerini ve salonun yolunu biliyormuyuz.

3- Vücut geliştirecek isek buna uygun beslenme programlarını macro ve micro dediğimiz besinleri arastırıp kendimize bir bilen yardımı yada kendi kendimize bir beslenme programı yarattıkmı kalori saymasını biliyormuyuz.

4-supplement nedir biliyormuyuz kullanım alanları ve özelliklerine hakimmiyiz ve kür boyunca hangilerini kullanacağız yada kullanmayacağız

 

B: Biyoloji :

 

Karaciğer, böbrek, kalp gibi önemli organlarında kronik hastalık yaşayanlar kesinlikle bu ve bu tarz steroid kürlerinden uzak durmalıdır.

 

1-Kan vermeliyiz ne için (FSH, LH, hassas E2, Total Testosterone, Free Testosterone ve Prolaktin değerlerimize baktırmak için)

2-Kapsamlı karaciğer fonksiyonlarımıza baktırmalıyız.

3-Tokluk kan şekeri insülin dengesi gibi değerlerimizede baktırmalıyız

 

C: Psikoloji:

 

Küre girmeye psikolojik olarak hazırmıyız yani nedir bu

 

1- kürün bize kazanç ve zararlarını düşündük mü

2- İlk kür olması sebebi ile 12 yada 16 haftada (hulk hogan) gibi olmayacağımızı biliyor muyuz

3- kür kullanımı ve pct (kür sonrası tedavi) için ürünlerimizi alıp yaşanabilecekleri göğüslemeye hazır mıyız.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. aşama KÜR:

 

İlk defa kür yapacağımız için gerekli araştırmalarımızı yaptık mı süreye ve kür kombinasyonunu belirledik mi ne demek bunlar.

 

A: Steroidler yasal olarak eczanelerden gidip reçetesiz alacağınız ürünler değildir iyi araştırıp karar vermeniz lazım alacağınız ürünlerin orjinalliği doğru ürün oldukları ve bir sorun yaşamamanız için belirlediğiniz kür takvimine uygun sayı ve hacimde olmaları önemlidir.

 

B: süre çok önemli hem vucut için hem ilk kullanım için belirlenen süreler 8-10-12-16 hafta ben 12 haftayı secerek konuyu ele aldım diğerleride bunun benzerleri

 

C: Kür kombinasyonu : Binlerce farklı kür kombinasyonu mevcut fakat önerilen başlangıc yada acemi kürü dedikleri kür genelde

 

Testosteron enanthate + Danabol Dianabol + Boldenon

(Enjeksiyon) (Tablet) (enjeksiyon)

 

bu şekilde oluyor hocalar daha bir çoğunu yazar ben benim kullanmayı planladığım kürü yazdım..(bu Kür malzemelerini 12 haftaya göre hesaplayıp aldım ki eksikliğini yada biterse tedarik sıkıntısını yaşamayayım.)

 

Kullanımı:

 

Pazartesi Ve Perşembe olmak üzere 2 sefer 250mg yada (1ml) toplamda haftada 500 mg yada 2ml vurdum demekki 12 hafta için 6000mg veya 24 ml testosterona ihtiyacım var.

 

Pazartesi günü haftada 1 kere olacak şekilde 200 mg boldenon vurdum yani 12 hafta için 2400 mg boldenona ihtiyacım var.

 

Haftanın her günü olmak kaidesi ile 1 tableti 10mg olan danabolden günde 3 adet kullandım ve 4 hafta devam ettim yani sabah:1 öğle:1 akşam:1 tok karnına 10 mg x 3 = 30 mg günlük buda toplamda 84 adet ihtiyacım olduğu anlamına geldi.

 

Kür süresince koruyucu olarak sadece multi vitamin kullandım.

 

Kür süresince dozaj ve adetlerle hiç oynamadan devam ettim nasıl başladıysam öyle .

 

Bu arada hani başta gidip baktırmıştım ya karaciğer fonksiyonlarıma testosteron değerlerime işte danabol bitince (yani 4 hafta sonra) hemen soluğu yine doktorda aldım ve tekrar aynı testleri yaptırıp değerlerime tekrar baktırdım. Bu benim hem ilaçları test etmem(orjinal mi değiller mi) hemde vücudumda herhangi bir anomali yada komplikasyon var mı onu görmem ve buna göre kalan 8 haftamı nasıl devam etmem gerektiği hakkında fikir verdi.

 

Bu işin kür ve sağlık kısmı birde steroidin maksimum düzeyde verimli olması için yapılması gerekenler var peki onlar neler :

 

Hemen internet ten baktım yaş boy ve kiloma göre almam gereken kalori nedir. hani başta kalori saymasını bilmek gerek demiştik ya işte devreye girdi.

 

Bir sürü sitede var yaş boy kilo girdin mi alman gereken kaloriyi söylüyor ben bu çıkan kalorinin 1.5 veya 2 katını tavsiye ediyorum yani 2000 kalori çıktıysa en az 3000 kalori veya 4000 kalori almanız gerek ama kalori mantığıyla (ne bulursam yiyeyim) bakmayalım makro olarak bakarsak bu hemen hemen

kilonuz başına 4 gr kadar karbonhidrat veya fazlası

kilonuz başına 2 gr kadar protein

yağ olarak oran vermiyorum ama zeytin yağı Hindistan cevizi yağı falan kullanın diğer yağlardan komple uzak durun iyi olur.

 

Beslenmede tamamsa gelelim Supplement kullanımına :

 

benim fikrimce supplementlerin steroidlerle hiç alakası yok bu sebeple kullansanız da olur kullanmasanız da ama aldığınız her gıda yüksek oranda kaslara gideceği için protein tozu glutamin ve kreatin tabi ki verim verecektir.

Bu sizin ekonominize bağlı hem steroidlere hem supplementlere verecek paranız varsa kesinlikle kullanın derim Supplementleri de

 

Kür süresince son ve en önemli aşamaya geldik ....

 

ANTREMAN :

 

Kendinize iyi bir antreman programı yaratın zaten çok güçlü hissedeceksiniz ben 4 ile 5 gün tavsiye ederim 4 gün bölgesel 1 gün full body çalışın

kaldıramadığınız ağırlıkarı kaldıracak ve yorulmayacaksınız buda sizi çok iyi motive edecek.

Bildiğiniz üzere zaten steroid kullanmasanız bile Vücut yapmanın temeli beslenme ,antreman ve dinlenme dir.

Steroid size bu etkileri 5 hatta 10 katına çıkarır.

Suyu söylemiyorum bile en az 4 lt için. Su gerçekten önemli lütfen aksatmayın.

 

işte bu şekilde 12 haftalık kürümüzü tamamladık kısaca özetlersek.

 

TESTLERİMİZİ YAPIP BİLİNÇLENDİK

KENDİMİZİ KÜRE HAZIRLADIK

KÜRE BAŞLADIK

KÜRDEYKEN İYİ BESLENDİK

KÜRDEYKEN GÜÇLÜ ANTREMANLAR YAPTIK

KÜRDEYKEN UYUMA VE SU DÜZENİMİZE DİKKAT ETTİK

VE 12 HAFTALIK KÜRÜMÜZÜ

12 HAFTA BOYUNCA HAFTADA :

500 mg Testosteron 12 hafta (pazartesi persembe 250mg 250mg)

200 mg boldenon 12 hafta (pazartesi)

21 adet danabol 4 hafta (günde 3 adet olmak üzere her tablet 10 mg yani günde 30 mg haftada 21 adet 630 mg)

 

Arkadaşlar kürümüz bitti.

 

Hadi geçmiş olsun diyemiyorum çünki şimdide kürün yarattığı etkilerin pozitif olanlarını korumak ve negatif olanlarını yok etmek vede vücudumuzu normal çalışma biçimine geri döndürmek gerekiyor.

Vücutta en uzun bulunma süresi Testosteron oldugu için onun vücudumuzdan atılması için bekliyoruz peki bu bekleme ne kadar olacak.

Testosteronun yarılanma ömrü 10.5 - 11 gün ise biz 14 gün yani 2 hafta bekliyoruz. çünki testosteron fazlalığı vücuttan atılmazsa yapacağımız tedavi süresince vücudumuza tekrar testosteron üret diyemeyiz zaten fazlaca var.

Bu sebeple 2 haftalık vücut atımı da gerçekleşince şimdide (kür döngü tedavisi) PCT diyeyim (ingilizce terimlerle kafa kurcalamayalım) tedavi yapmamız lazım

Arkadaşlar tedavi deyince gözümüz korkmasın vücudun hormon dengesini yine otomatik pilota alıyoruz çünki bu 12 hafta boyunca manuel çalıştık ve vücudu otomatik pilottan çıkardık şimdi tekrar otomatik pilota almak vakti geldi bu sebeple hormonlarımızı tekrar harekete geçirecek ilaç ihtiyacımız var ilk kürüm olduğu ve çokta ağır olmadığı ayrıca pek bir yan etki ile de karşılaşmadığım dan ben size ilk kür için multi vitamin kürle beraber ve son tedavi içinde nolvadex (Tamoksifen)öneriyorum...

 

Nolvadexte çok detaya girmemekle beraber vücudunuzun normal hormon seviyelerine gelmesini tekrar sağlayan ilacımız tabi kullanıma dediğimiz gibi kürümüz bitip 2 hafta bekledikten sonra başlıyoruz.ve 3 hafta boyunca nolvadeximizi alıyoruz peki nasıl:

 

Arkadaşlar nolvadex 20mg lık tabletler halinde ve kutusunda 30 tablet bulunduran bir ilaçtır

 

1.hafta 40mg hergün yani günde 2 tane

2.hafta 40mg hergün yani günde 2 tane

3.hafta 20mg hergün yani günde 1 tane

 

bu durumda 37 adet nolvadexe ihtiyacınız olacak siz 2 kutu alın yani 60 tane eğer kürlere devam edecekseniz zaten ihtiyacınız olacak..

 

böylece kürümüzü tam anlamıyla tamamladık inşallah faydalı bir yazı olmuştur eksikler varsa affola lütfen düzeltin.Pct (post cycle therapy) bitiminde de yine bir doktora gidip aynı testleri yaptırmak bize bence en güvenli kürü en bilinçli şekilde yapmış olmamızı sağlayacaktır.....

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


KaiGreene    34

Küre hazır olmak demek tamamen bu yazılanlar demek. Cani gönülden tebrik ediyorum seni. Aklimdakilerle birebir uyuşuyor. Sabitlenecek bir konu ama bir konuda düzeltmek istiyorum tabi bana katılan olursa pct için test sonuçlarına göre preglnye gerek duyabilir bazı kişiler , kişiden kişiye değişir neler yaşanacağı o yüzden kafadan nolvadex ve mgsini yazmak bence doğru değil. Helal olsun kardeşim başarılar

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Ne kadar cabuk toparlarsaniz eski testo üretimine testisleri pct ne kadar iyi olursa beslenme antreman dinlenme devam ederse minimal kayıp yaşanır

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Küre hazır olmak demek tamamen bu yazılanlar demek. Cani gönülden tebrik ediyorum seni. Aklimdakilerle birebir uyuşuyor. Sabitlenecek bir konu ama bir konuda düzeltmek istiyorum tabi bana katılan olursa pct için test sonuçlarına göre preglnye gerek duyabilir bazı kişiler , kişiden kişiye değişir neler yaşanacağı o yüzden kafadan nolvadex ve mgsini yazmak bence doğru değil. Helal olsun kardeşim başarılar

 

 

katılıyorum KaiGreene dostum tabiki biyolojik ve fizyolojik olarak bir takım ilaveler gerekebiliyor teşekkür ederim düzeltmen için..

 

 

saygılar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wezlard    10

çok güzel bir paylaşım benim gibi hiç küre girmemiş ama girmeyi düşünenler için gayet açıklayıcı olmuş.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
velimontana    4
ozkanozengun, 10.06.2017 - 10:54 yazdı:

Pazartesi Ve Perşembe olmak üzere 2 sefer 250mg yada (1ml) toplamda haftada 500 mg yada 2ml vurdum demekki 12 hafta için 6000mg veya 24 ml testosterona ihtiyacım var.

 

burada bir yanlışlık olmuş yanlış anlaşılabilir diye yazıyorum çünkü bende yeni öğrendim, yada değilde onun yerine yanında parantez (()) açmalıydık yani 250mg(1ml) yada dersek alternatif demek oluyor

ozkanozengun, 10.06.2017 - 10:54 yazdı:

21 adet danabol 4 hafta (günde 3 adet olmak üzere her tablet 10 mg yani günde 30 mg haftada 21 adet 630 mg)

 

toplamda 630 değilde 840 yapıyor

 

ozkanozengun, 10.06.2017 - 10:54 yazdı:

son tedavi içinde nolvadex (Tamoksifen)öneriyorum

birde bu nolvadex ve tamoksifen farklı markalar içeriği aynı türevi ilaç, ama ikisininde etken madde oranları aynı mı acaba?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×