-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: trendifferent
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Başlıkta da belirttiğim gibi kahvaltıda neler tüketiyorsunuz özellikle protein olarak soruyorum, ben 2 aydır kahvaltıda proteinimi sadece kıymadan karşılıyorum fakat son zamanlarda kıyma ve yumurtadan tiksinmeye başladım. hafif ve sindirimi kolay olan sadece kahvaltıda kullanacağım bi protein kaynağı lazım, yumurta ve kıyma hariç...
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: emirix
Bazı sorularım var:
Kür içerisinde günde ne kadar protein tüketiyorsunuz? Bu proteini nereden karşılıyorsunuz? Kürünüz bulk mu definasyon mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: guardianangel91
Ben bal liginde futbol oynuyorum sezon başı idmanları başladı şimdi çok yoğun koşular içeren bir idman periyodundan geçiyoruz ben aynı zamanda çalışıyorum eve geldiğimde saat 18.00 oluyor antrenman 21.00 de başlıyor ben akşam yemeğini 18.30-19.00 gibi yiyorum sorum şu en iyi ne yiyebilirim hem midem şiş olmasın idmanda hem de yeterli karbonhidratı ve proteini alabileyim bana gramajlı öğün tavsiye edebilirimsiniz boy 185 kilo 90 (normalde ben maç ve antrenman yemeğini en az 3 saat önce yerim ama bu sefer zaman aralığı kısa 2 saat )
-
Yazan: BBurak
Herkese merhaba iyi forumlar,
Sr9009 ve Gw501516 ile yağ yakım sürecine devam edeceğim.
SORULARIM:
Sarmların etkisini efektif bir şekilde almak için karbonhidratı azaltmak zorunda mıyım? Yağ yakım dönemindeyken yüksek karbla kilo ve yağ kaybı devam ediyorsa karbı düşürmek mantıklı mıdır ? @rastlantisal @Askabar @ardas @godofdark @Bay-T @Oathbreaker @Emrah @SantoR
Değerli görüşleriniz bekliyorum.
-
Yazan: BBurak
Merhabalar, keyifli forumlar herkese.
Naturel bireylerin yağ yakım döneminde ve kalorileri düşük olduğu zamanlar sabahları kardiyo yapmadan hemen önce kas kaybını minimalize etmesi için izole protein (0 şeker, 0 karb, 0 yağ içeren ürün) içmesi uygun mudur? Mantıklı buluyor musunuz ?
Şimdiden teşekkürler.
-