-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
17 yaşındayım only sustanon kürüne girdim bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Dewstali, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: zamt
Merhaba değerli büyüklerim
17 yaşındayım ve boyum tahmini 1.65 cm
EBEVEYN GEÇMİŞİM:
Babam : 1.75 cm Annem : 1.55 cm SORULARIM :
Epifiz plaklarım kapanmış mı? Kemik yaşım tahminen kaçtır? Ve daha fazla uzar mıyım ona göre genotropin kullanmayı düşünüyorum.
@rastlantisal @metinav @Rdm @otopsicikedi @godofdark @Askabar @SPECTRE
-
Yazan: OldSchool
Öncelikle merhabalar ben henüz 17 yaşındayım Ocak ayında 18 e girecegim. Salondaki hocalarim bu spora yakınlığimin olduğunu söylüyorlar.(Hiç ilaç kullanmadım.) Bana bu sene test boldenon önerdiler ama ben az çok araştırdığım kadariyla bilgi sahibiydim ve kabul etmedim. En azindan 18 i bekleme karari aldim formumu da aşağıya kırmızı tisortle cekindigim fotoğraf haric soğuk halimdir . Boy 1.80 kilo 87.5 Tesekkurler iyi günler ..
-