-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Trenbolonbaki
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu kürün içerisindeyim 8 haftalık olmak üzere.
KÜR İÇERİĞİM:
Rad-140 (10mg) Yk-11(10mg) 25 mg provirone kullanıyorum kür sonu pct yapacağım elimde klomen ve tamoksifen var dozajlama ve bunun yanı sıra ne kullanmalıyım öneriniz vs nedir?
-
Yazan: oppomer
Merhaba arkadaşlar,
Normalde hiç işim olmaz dediğim SARM kürüne dün gece itibarı ile başladım. Çok zor kilo aldığımdan dolayı bu sporu sürekli bıraktım çünkü gelişme olmayınca içimden gelmiyordu. Boy:1,74 - Kilo: 62.
Kür boyunca beslenme dizaynıma göre:
protein: 170gr karbo: 450 kalori: 3200 kcal Kür içeriğim:
2 kutu MK-677 (120 kapsül) 1 kutu RAD-140 (60 kapsül) Sorularım:
MK-677' yi gece yatmadan önce içtim, iştah için gece mi içmek mantıklı sabah uyanınca mı? Notlar:
MK-677' yi 20mg olarak 8hafta 4 gün kullanacağım yani elimdeki bütün kapsülleri bitireceğim, RAD' a ise 2. haftanın sonunda başlayıp 6. haftanın sonuna kadar kullanacağım, (MK-677 RAD bittikten sonra 2 hafta daha devam edecek). RAD' ı 20mg olarak toplamda 4 hafta alıcam, ya da 3,5 hafta 10mg ve 2,5 hafta 20mg olarak da alabilirim.
Ürünler:
-
Yazan: Nuri3560
Rad-140 kullanmayı düşünüyorum ve bazı sorularım var sizlere.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
KG : 76 YAĞ ORANI : %20 SORULARIM:
Rad 140 yanında klomen kullanmak gerekli midir? Sadece rad-140 ve koruyucu kullansamda olur mu? Rad 140 yanına illa bir sarms eklemem gerekli midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Rad 140 kullanmaya başladıktan sonra penis çevresinde ağrı oluştu ne yapmalıyım? sebebi ne olabilir?Yazan: Bakkal
Rad140 kullanmaya başlamıştım görselde daire içinde bölgede bir yerlerde ağrı oluyor aynı zamanda bacaklara da vuruyor ağrı biraz google den baktım prostatla alakalı sanırım sizce devam etmeli miyim kullanmaya normal mi bu durum?
-
Yazan: EmirSfk
Arkadaşlar merhaba,
Son dönemlerde kötü beslenip spor yapmadım bu süreçte karın ve bel çevremden güzel bi yağlanma oluştu. Düzen oturtup bu yağları eritmek istiyorum. Elimde Rad 140 ve yohimbine var sorum şu olacak bunları beraber kullanmak riskli mi? Şahsen yağ yakarken rad kullanmanın beni çabuk geri döndüreceğini diyet ile definasyon dezavantajlarını kapatacağını düşünüyorum sizlerin de önerilerinizi bekliyorum.
Kişisel özellikler:
boy 1.83 kilo 86 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-