Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ghettoMonk

20 yaşındayım ve total testosteronum oldukça düşün ne yapmalıyım? trt doz ömür boyu kullanım mantıklı mı?

Önerilen İletiler

berkay16    276
turkicc, 56 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bugün ürolojiye anlattım durumu bana sustanon yazdı 3 haftada 1 vurul 1 ay sonra kontrole gel dedi. Açıkçası korktum. Arkadaşlar ben spor yapıyorum ama spor umrumda değil tek isteğim cinsel gücüm ve isteğimin normal seviyelere gelmesi. Yani bilmiyorum daha 20 yaşındayım sustanon ürküttü beni. Tavsiyelerinizi yazar mısınız?

muhtemelen derdine çare olur ama 3 haftada 1 sustanon enjeksiyonu çok sıkıntı ben de sustanon kullanıyorum her gün enjeksiyon yapıyorum dalgalanma olmasın diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

turkicc    0
berkay16, 50 dakika önce yazdı:

muhtemelen derdine çare olur ama 3 haftada 1 sustanon enjeksiyonu çok sıkıntı ben de sustanon kullanıyorum her gün enjeksiyon yapıyorum dalgalanma olmasın diye

Hocam kullanmak istememe sebebim çocuk yapmaya engel olma ihtimali ben şu an sözlüyüm yani benim için çok önemli bu ne yapacağımı bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 12 dakika önce yazdı:

Hocam kullanmak istememe sebebim çocuk yapmaya engel olma ihtimali ben şu an sözlüyüm yani benim için çok önemli bu ne yapacağımı bilmiyorum

ara sıra dışardan fsh alarak kalıcı kısırlığı önleyebilirsin eğer sigorta karşılıyorsa bu durumu doktorla konuş bence sigorta fsh'ı karşılıyorsa testosterone kullanırken de çocuk yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

ara sıra dışardan fsh alarak kalıcı kısırlığı önleyebilirsin eğer sigorta karşılıyorsa bu durumu doktorla konuş bence sigorta fsh'ı karşılıyorsa testosterone kullanırken de çocuk yapabilirsin

Hocam şu an yani kullanım süresince değil ileride böyle bir soruna neden olmasından endişe duyuyorum yani ilacı kullanma süresince çocuk isteğim yok zaten. Bir de bu östrojene çevirme sıkıntısı olmasın göbeğim var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 9 dakika önce yazdı:

Hocam şu an yani kullanım süresince değil ileride böyle bir soruna neden olmasından endişe duyuyorum yani ilacı kullanma süresince çocuk isteğim yok zaten. Bir de bu östrojene çevirme sıkıntısı olmasın göbeğim var.

teston düşük diye sperm sayında sorun olduğunu sanmam ama sustanon kullandıkça testislerin atrofiye uğrayacak trt işi biraz zahmetli ben haftada 2-3 kez 500ui hcg kullanıyorum testis boyutunu korumak için ama yine de sertoli hücreleri için pek etkili değil çok teferruatlı bir iş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc, 5 dakika önce yazdı:

Mesajlarından genel olarak  anladığım kadarıyla fazla panik, stres psikolojik takıntı var... Tam olarak ne hissettiğini, ne yaşadığını bilmesekte sorunların biraz mental ağırlıklı da olabilir. Kaliteli bir antrenman süreci, kaliteli beslenip biraz yağ kaybı ve bitkisel baharat macun karışımları var onları araştırıp denemeni tavsiye ederim. Kaygılarını anlıyorum ama sorunun da hafife alınmayacak bir sorun,, ama ne sporcular var...  Ciddi dozajlar ve ilaçlar kullanıp çocuk sahibiler hepimizin hemen hemen  çevresinde var böyleleri... Hele ki senin gibi biri için çözülmeyecek birşey değil,, ha sorununu en iyi işinde uzman ciddi tecrübeleri olan bir ürolog çözebilir diye düşünüyorum. Bu da seni yoracak ama araştırmaya devam et 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
GomuGomuFuseN, 12 dakika önce yazdı:

Mesajlarından genel olarak  anladığım kadarıyla fazla panik, stres psikolojik takıntı var... Tam olarak ne hissettiğini, ne yaşadığını bilmesekte sorunların biraz mental ağırlıklı da olabilir. Kaliteli bir antrenman süreci, kaliteli beslenip biraz yağ kaybı ve bitkisel baharat macun karışımları var onları araştırıp denemeni tavsiye ederim. Kaygılarını anlıyorum ama sorunun da hafife alınmayacak bir sorun,, ama ne sporcular var...  Ciddi dozajlar ve ilaçlar kullanıp çocuk sahibiler hepimizin hemen hemen  çevresinde var böyleleri... Hele ki senin gibi biri için çözülmeyecek birşey değil,, ha sorununu en iyi işinde uzman ciddi tecrübeleri olan bir ürolog çözebilir diye düşünüyorum. Bu da seni yoracak ama araştırmaya devam et 

Hocam 2 aya yakındır vitamin ve bitkisel takviyelerle artı diyetle 0.10 artış oldu. Şimdi doktor sadece sustanon yazdı. Östrojen bloklaması için bir şey yazmadı onu yazmadı bunu yazmadı ne yapmalıyım? Doktor zaten bana demedi ki 3 haftada 1 kullanacaksın dedi bu kadar. Yani şimdi şeyi düşünüyorum doktor klomen yazmadı ama ben aldım bu klomenle de normal seviyelere çıkartıyormuş. Dediğim gibi amacım spor değil orta ya da orta üstü testosteron seviyem olsun istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
turkicc, 1 saat önce yazdı:

Hocam 2 aya yakındır vitamin ve bitkisel takviyelerle artı diyetle 0.10 artış oldu. Şimdi doktor sadece sustanon yazdı. Östrojen bloklaması için bir şey yazmadı onu yazmadı bunu yazmadı ne yapmalıyım? Doktor zaten bana demedi ki 3 haftada 1 kullanacaksın dedi bu kadar. Yani şimdi şeyi düşünüyorum doktor klomen yazmadı ama ben aldım bu klomenle de normal seviyelere çıkartıyormuş. Dediğim gibi amacım spor değil orta ya da orta üstü testosteron seviyem olsun istiyorum. 

sustanon önermiyorum o en kolay yöntem ve sperm üretimin azalır..
bulabilirsen Meriofert 150 iu + Ovitrelle bulabilirsen bununla bir pct yap 1-2 hafta , ardından klomen ile destekle 1 ay boyunca tekrar bakalım 

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
0xhex, 9 dakika önce yazdı:

sustanon önermiyorum o en kolay yöntem ve sperm üretimin azalır..
bulabilirsen Meriofert 150 iu + Ovitrelle bulabilirsen bununla bir pct yap 1-2 hafta , ardından klomen ile destekle 1 ay boyunca tekrar bakalım 

Hocam sustanondan başka kullanamam. Sustanonu doktorun dediği gibi kullanacağım ama bu östrojene çevirme problemi ve kullandıktan sonra ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
turkicc, 19 dakika önce yazdı:

Hocam sustanondan başka kullanamam. Sustanonu doktorun dediği gibi kullanacağım ama bu östrojene çevirme problemi ve kullandıktan sonra ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

3 haftada 1 kullanacağın için öströjene çevirme problemi olmaz,normalde kürdeyken insanlar onu haftada 2 tane kullanıyor o şekilde e2 östrojen problemi oluyor fazla testodan dolayı, sen 3 haftada 1 tane kullanacaksın,

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0

4 gün önce vuruldum fakat ilk gün dışında aman aman bir etki olmadı sabah ereksiyonlarım aynı gibi. İlk 2 gün çok enerjiktim ve libidom yüksekti ama şu an eskisi gibiyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, Bir saat önce yazdı:

4 gün önce vuruldum fakat ilk gün dışında aman aman bir etki olmadı sabah ereksiyonlarım aynı gibi. İlk 2 gün çok enerjiktim ve libidom yüksekti ama şu an eskisi gibiyim.

İçindeki prop esteri hızlı peak yaptı ve atıldı sebebi bu içindeki dekanoat esteri enjeksiyon oldukça kanda sabit bir plazma değerine ulaştırır testosteronu fakat 3 haftada 1 sustanonla ne kadar sabit bir değer olur bilmiyorum. Ayrıca 250mg enjeksiyonu tek seferde yapmak daha fazla e2 dönüşümüne sebep olur, yüksek peakler daha fazla dht ve e2 dönüşümü demek ama elindeki ürün ampul ve haftada 80 mg vurulucaksan ilaç enjektörde o kadar uzun saklanmamalı doktorundan nebidoya geçirmesini isteyebilirsin.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

İçindeki prop esteri hızlı peak yaptı ve atıldı sebebi bu içindeki dekanoat esteri enjeksiyon oldukça kanda sabit bir plazma değerine ulaştırır testosteronu fakat 3 haftada 1 sustanonla ne kadar sabit bir değer olur bilmiyorum. Ayrıca 250mg enjeksiyonu tek seferde yapmak daha fazla e2 dönüşümüne sebep olur, yüksek peakler daha fazla dht ve e2 dönüşümü demek ama elindeki ürün ampul ve haftada 80 mg vurulucaksan ilaç enjektörde o kadar uzun saklanmamalı doktorundan nebidoya geçirmesini isteyebilirsin.

3 haftada 1 vurulmamı söyledi yağlı birisiyim neler yapabilirim östrojene dönmemesi için? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 6 dakika önce yazdı:

3 haftada 1 vurulmamı söyledi yağlı birisiyim neler yapabilirim östrojene dönmemesi için? 

Arimidex ama e2 yi görmeden içiceğin miktarı tahmin edemeyiz yanlışlıkla sıfırlanmasın sonra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Arimidex ama e2 yi görmeden içiceğin miktarı tahmin edemeyiz yanlışlıkla sıfırlanmasın sonra.

Hocam doktor e2 ye bakmadı. Genel olarak testosteron seviyem düşüktü artık böyle olmasını istemediğim için TRT uyguladı doktor fakat çok da işinin ehli değil gibi. Armidex nedir bilmiyorum. 1.80 boyundayım 95 kiloyum göbekliyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
turkicc, 3 dakika önce yazdı:

Hocam doktor e2 ye bakmadı. Genel olarak testosteron seviyem düşüktü artık böyle olmasını istemediğim için TRT uyguladı doktor fakat çok da işinin ehli değil gibi. Armidex nedir bilmiyorum. 1.80 boyundayım 95 kiloyum göbekliyim.

Trt veya sustanon testoyu düzeltmezki dısardan aldıktan sonra bırakınca daha kötü olur böyle seyleri vucuda bikere sokarsan ne libido nede sertlesme dogalı gibi olmaz kim ne derse desin sadece 3 tane ile sıkıntı fazla olmayabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 7 dakika önce yazdı:

Arimidex testonun e2 ye dönüşmesini sağlayan enzimi inhibe eden bir ilaç fakat kullanması incelik istiyor biraz fazla kaçırınca e2 patates oluyor minicik bir hap bölmesi de ayrı dert en iyisi e2 sorunu çıkarmayacak dozda kullanmak kilo verdikçe arttırmak sorun olursa tekrar azaltmak biraz deneme yanılma işi. Bu arada yaş kaçtı testo kullanmanın bazı yan etkileri var testis atrofisi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

Arimidex testonun e2 ye dönüşmesini sağlayan enzimi inhibe eden bir ilaç fakat kullanması incelik istiyor biraz fazla kaçırınca e2 patates oluyor minicik bir hap bölmesi de ayrı dert en iyisi e2 sorunu çıkarmayacak dozda kullanmak kilo verdikçe arttırmak sorun olursa tekrar azaltmak biraz deneme yanılma işi. Bu arada yaş kaçtı testo kullanmanın bazı yan etkileri var testis atrofisi gibi.

20 yaşındayım hocam 

Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Trt veya sustanon testoyu düzeltmezki dısardan aldıktan sonra bırakınca daha kötü olur böyle seyleri vucuda bikere sokarsan ne libido nede sertlesme dogalı gibi olmaz kim ne derse desin sadece 3 tane ile sıkıntı fazla olmayabilir

Valla hocam doktor yazdı bir sürü doktora gittim en son bu doktor genel olarak düşük dedi uzun zamandır düşük dedi yaşıma göre. En kötü 400 seviyesinde olması gerekiyor dedi. ideal kilomdaykende düşüktü testosteronum. 20 yaşındayım bilmiyorum artık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 7 saat önce yazdı:

20 yaşındayım hocam 

Valla hocam doktor yazdı bir sürü doktora gittim en son bu doktor genel olarak düşük dedi uzun zamandır düşük dedi yaşıma göre. En kötü 400 seviyesinde olması gerekiyor dedi. ideal kilomdaykende düşüktü testosteronum. 20 yaşındayım bilmiyorum artık.

Düşük konusunda haklı ama senin testis boyutunu koruması için hcg, sertoli hücrelerin körelmesin üreme kabiliyetin azalmasın diye hmg veya fsh analoğu kullandırtması gerekiyor bunlardan pek haberi yok galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Düşük konusunda haklı ama senin testis boyutunu koruması için hcg, sertoli hücrelerin körelmesin üreme kabiliyetin azalmasın diye hmg veya fsh analoğu kullandırtması gerekiyor bunlardan pek haberi yok galiba.

armidex kullanmalı mıyım peki? Her zamanki halimden bir farkım yok şu an.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 5 dakika önce yazdı:

armidex kullanmalı mıyım peki? Her zamanki halimden bir farkım yok şu an.

e2 ni görmeden birşey demek zor memelerde hassasiyet vs olursa doktora kontrole gidebiliyorsan git sıra vermezlerse de hasta arasında kapıyı tıklatıp durumu söyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0

2 kere sustanon vuruldum 3 hafta da 1 şekilde şimdi en son vurulalı 3 hafta oldu yine vurulacağım ne zamana kadar sustanon kullanacağım? 20 yaşındayım. İlk hafta güzel ikinci hafta normal 3.hafta 0 cinsellik oluyor. Yani ilk hafta bile aman aman cinsel olarak ereksiyon dışında bir etki olmuyor ( özgüven cesaret ve duygusallıktan uzaklaşmak hariç)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 22 dakika önce yazdı:

2 kere sustanon vuruldum 3 hafta da 1 şekilde şimdi en son vurulalı 3 hafta oldu yine vurulacağım ne zamana kadar sustanon kullanacağım? 20 yaşındayım. İlk hafta güzel ikinci hafta normal 3.hafta 0 cinsellik oluyor. Yani ilk hafta bile aman aman cinsel olarak ereksiyon dışında bir etki olmuyor ( özgüven cesaret ve duygusallıktan uzaklaşmak hariç)

sustanonu ben her gün vuruyorum doktordan nebidoya geçmesini istemelisin durumu anlatıp trt ile devam edeceksen ayrıca hcg de kullanman şart testisler leblebi olur. ovitrelle enjektörde olduğu için uzun süre kullanılabilecek bir hcg değil malesef chormion da piyasada yok artık hcg'yi underground lablardan temin edebilirsen daha iyi olur forumda iran hcgsi deneyenler vardı galiba onların konusunu bulup bir sor istersen çalışmış mı eğer flakon hcg bulabilirsen haftada 2-3 kez 500ui testisleri korumaya yetiyor ve endojen testosterone üretimi de sağlıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

sustanonu ben her gün vuruyorum doktordan nebidoya geçmesini istemelisin durumu anlatıp trt ile devam edeceksen ayrıca hcg de kullanman şart testisler leblebi olur. ovitrelle enjektörde olduğu için uzun süre kullanılabilecek bir hcg değil malesef chormion da piyasada yok artık hcg'yi underground lablardan temin edebilirsen daha iyi olur forumda iran hcgsi deneyenler vardı galiba onların konusunu bulup bir sor istersen çalışmış mı eğer flakon hcg bulabilirsen haftada 2-3 kez 500ui testisleri korumaya yetiyor ve endojen testosterone üretimi de sağlıyor.

Hocam ben spor yapmıyorum cinsellik ve normal sağlık olarak trt kullanıyorum. Şimdi neler yapmam lazım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
turkicc, 15 dakika önce yazdı:

Hocam ben spor yapmıyorum cinsellik ve normal sağlık olarak trt kullanıyorum. Şimdi neler yapmam lazım?

zaten yazdığım şeyler spor için değil hcg testis sağlığı için gerekli uzun ester ilaçlar daha stabil testosterone seviyesi sağlayıp bu yaşadığın 3. hafta libido yok dediğin durumu düzeltir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: alpxieg
      Merhaba arkadaşlar,
      Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Dortmunt
      Evet muhtemelen yeni başlayanların yaptığı gibi çoğu kişinin genel hatası olarak farkettiğim bir durumu sizinler paylaşmak istiyorum. Bu durum yurt dışında TRT protokolünde çok sıklıkla yapılan ve haftaya bölünen testosteronun yan etki profilini ciddi oranda azaltmakta ama neden?
      Vücut tek seferde üretemeyeceği 200-250mg> ve daha fazla mg testosteron vücut içerisine aldığında yaşanan durum büyük bir kaos ve dalgalanmalardan oluşan bir ŞOK dalgasını atlatmaya çalışmakta ciddi oranda afallama ve vücudun alarm moduna sokmakta ve kan testi profilinde en sık görülen kardiyovasküler problemlerde aslında burada yatıyor haftalık tek dozaj ve büyük yemek yani tek dozaj yüksek mg Testo!
      Neden mikro dozajlama?
      Aslında vücudun üretim kapasitesinden bir tık daha fazla Testo enjeksiyonu vücudu büyük bir strese sokmadan yavaşça hormonu yükseltmektir insülin iğnesi ile kas içine enjeksiyon gerekmeden deri altında kasa girmeden küçük dozajlama yapmak hem enjeksiyon rahatlığı sağlar hemde kan profilinde anlık yükselme yaşamadan tüm eko-sistemi kontrol altına alabiliriz!
      Haftada 1 değil ise kaç günde 1 ?
      En çok merak edilen durumlardan biride belki bu haftada 1 değilse ne kadar sık olmalı Testo öğününü kaça bölmeliyiz? İşin en güzel tarafı enjektörün küçük olması ve can acıtmaması bu yüzden 1 gün arayla ml enjektörlere bölerek streril bir şekilde muhafaza edebilir haftalık anabolik menünüzü ayarlayabilirsiniz en sık tavsiye edilen metot günlük en çok tercih edilen 1 gün enjeksiyon 1 gün off olacak şekilde haftaya testoyu bölmek.
      Gerçek anlamda ne kadar fayda görülür?
      Östrojen dengesinden tutun kan yoğunlaşmasının azalmasına kadar bir çok profilin ne kadar düzlediğini ruhsal anlamda dengesizliğin ciddi anlamda azaldığını daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirdiğinize sizde şaşıracaksınız vücudun döngüsünü taklit etmek alacağınız yan etkiyi ciddi oranda düşürecektir. Elbette ki bu sadece bir dozajlama protokolünün önerisidir bilinçli olan sporcu veya TRT yapan kişilerin kendi kurallarınca ilerlemesi daha doğrudur amaç genel kitleyi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler 🙏🏻
    • Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.