Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ozgur32

Kafam karışık akıl verir misiniz? skinny fat miyim?kütle mi almalıyım, yağ mı yakmalıyım?

Önerilen İletiler

ozgur32    1

Selamlar herkese iyi forumlar, yaşım 23 boyum 1.84 bu sporu hobi olarak ve tamamen sevdiğim için yapıyorum,yapmaya çalışıyorum. 1-2 sene önce yapıyordum ve bazı sebeplerden yapamadım. Araya baya zaman girdi bu sürede baya bi yağlandım. Kendimce diyete girdim. 4 aydır diyetteyim 106 kilo ve 24 yağ oranından 78 kilo ve 17 yağ oranına düştüm belim baya inceldi ancak hala oldukça yağlı, ilk defa kollarımda 1-2 tane damar çıktı,karın kasımı hayatımda hiç göremedim hala yok ancak elimle hissediyorum. Lakin vücudum biraz skinny fati andırır oldu. Şu an ne yapmalıyım tam kestiremiyorum bana akıl vermenize ihtiyacım var,biraz daha zayıflasam 70lere kadar düşsem hem boyuma göre çok zayıf olacağım hem de kas kaybederim ancak temiz kütle koymaya çalışsam vücudumdaki yağ artacak tamamen kafam karışık. Bana öneri verebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler. (Form resimlerimi aşağı bıraktım, ilk iki fotoğrafım diyete başladığım gün sonrakiler güncel durum)

Akıl verirseniz çok sevinirim, iyi forumlar

(Kafamın karışmasının en büyük sebebi internette okuduğum kadarıyla 15 yağ oranı üstünde kütle koyarsanız%20 kas koyarsınız gerisi yaşlara gider kütle koyamazsınız vs. bilmediğim için danışıyorum) 

InShot_20240824_202947169.jpg InShot_20240824_203043368.jpg InShot_20240824_203127824.jpg InShot_20240824_203202522.jpg InShot_20240824_203224373.jpg InShot_20240824_203253983.jpg 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Öncelikle tebrik ederim dostum. Bende 30 kiloya yakın kilo verdim ve derim sarktı. Senin karnın baya iyi gözüküyor. Bana kalırsa kilo koruma kalorini bulup o şekilde biraz devam edip daha sonra uygun kalori ile body recomposition'a girmelisin. İdmanları tam efor yapmaya çalış kendini olabildiğince tüket ve haftada 5-6 gün 30 dakika düşük nabız kardiyo da iyi gelecektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.467

Dostum öncelikle tebrik ederim güzel zayıflamışsın. Günlük tüketmen gereken kalori 2300. Eğer şuan daha aşağıda kalori tüketiyorsan kademeli olarak karbonhidrat miktarını artır. Beslenmende min 200-250 gram protein olmalı. Geri kalanı temiz karbonhidrat kaynaklarından tamamlamalısın. Hayvansal yağlardan uzak dur sadece zeytinyağı kullan.Buğday ürünleri, süt ve süt ürünleri tüketme. Pirinç, pirinç unu, patates yada yulaf tüketebilirsin. Abartmadan kalori hesabı yaparak ceviz, fındık, badem ve yer fıstığı tüketebilirsin  Bol yeşillik ve sebze her öğünde bulunsun. Tartıya değil aynadaki görüntüye ve vücut ölçülerindeki değişime bakacaksın. Kaloriyi söylediğim kaynaklardan sağlarsan, ağırlık antrenmanının hakkını vererek yaparsan yağlanamazsın. Yağlanıyorsan ya bir yerde yanlış yapıyorsun yada bir rahatsızlığın var demektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431

Önerim, kalori alımını hafif bir fazla tutarak ağırlık antrenmanlarına odaklanman, yeterli protein alman ve kardiyoyu abartmadan yapman. Sabırlı olursan, hem kas kazanabilir hem de yağ oranını düşürebilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×