Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

redstar2

Sarms sonrası total testosteron düşüşü yaşadım ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

redstar2    1

Merhaba hocalarım. Yaklaşık 1 buçuk hafta önce kullanmayı sonlandırdığım bir sarms kullanım sürecim oldu. Yaklaşık 6 hafta sürdü bu süreç. Kullandıgım sarmslar rad-140 lgd ve mk677 idi. Bu kullanım sonucunda 96 kiloya ulaştım. Yağ oranım ise artarak %20 oldu. Sarms kullanmadan önce Total testesteron FSH lh prolaktin değerlerime bakmıştım. Hepsi normal aralıktaydı fakat kullanım sonrası Total testosteronum 21 nmol/L dan 8 e düştü. Fsh lh ve prolaktin değerlerim normal çıktı. Tahlil sonuçlarımı da aşağıya koyuyorum. 

23 yaşındayım, belirttigim sarmslardan başka bir ilaç kullanmadım. 4 yılı aşkın süredir bu sporu yapıyorum. Aynı zamanda antidepresan kullanıyorum. Son zamanlarda oldugundan fazla depresif hissediyorum, uykusuzluk çekiyorum, aşırı terliyorum ve libidom ölü vaziyette. Üroloji doktoruma durumu anlattım, Total testosteronun kendiliğinden düzeleceğini ama gene de ne olur ne olmaz diye 1 ay sonra tekrar tahlil vermemi söyledi. Aktif antibiyotikte kullanmaktayım. 

Siz ne önerirsiniz kıymetli hocalarım, endişelenmeli miyim? Sarms kullanmadan önce de antidepresan kullanıyordum ama bu kadar kötü değildim psikolojik açıdan. Bıraktıktan sonra çöküşe uğradım gibi.

IMG_20240822_105605.jpg IMG_20240821_231659.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    3.440

Merhabalar. Androjenik sarmslar sonrası total testosteron düşüşü normaldir. Süreci hızlandırmak için 2 hafta yarım doz klomen kulanmanı öneririm.

Zaten bu düşüş oluyor diye MK677 hariç diğer sarmsları 2 aylık döngüler halinde kullanıyoruz. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    426
gönderildi (düzenlendi)

SARMs kullanımı sonrası testosteron seviyende belirgin bir düşüş ve bununla ilişkili depresif belirtiler yaşamışsın. LH ve FSH seviyelerin normal bu da HPTA tamamen baskılanmadığını gösteriyor. Doktorunun önerdiği gibi 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırmak iyi bir adım olacak. PCT protokolü uygulamak testosteron seviyeni toparlamada yardımcı olur. Psikolojik destek almayı ve uyku düzenini iyileştirmeyi de düşünmelisin. Durumun zamanla düzelir.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    205

Ligandrol ve rad-140dan dolayı testo düşüşü gayet normal. Değerlerinde sıkıntı yok rastlantısal abinin dediği gibi pct uygularsan yüksek ihtimalle çözülür

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.758
gönderildi (düzenlendi)

Kürünün yan etkileri beklendiği gibi ve testlerde ölçülmemiş değerler olmasına rağmen bence kötü değil sonuçlar...

Hiç bir sarms bir steroid gibi tamamen üretimi durdurmaz sıfırlamaz...Senin kullandıkların özellikle lgd-4033 en baskılayıcı olanlardan ve değerlerin yaklaşık % 70 civarı baskılanmış durumda...

Bu tip oral olarak kullanılan ister steroid ister prohormon ister sarms vb. olsun karaciğer değerlerine kesinlikle baktırılmalı...Sindirim sistemi üzerinden geçen her doping maddesinde karaciğer böbrek ve kan değerleri sorgulanmalı takip edilmeli.Onun dışında antidepresan kullanımı gibi özel durumlarda ve libidonun düşmesi gibi hallerde temel hormon testlerine de bakılmalı...

Benim garib olarak karşıladığım ve bunun böyle olmaması gerekir dediğim değer prolaktin...Hem kullanılan antidepresanlar hem de büyüme hormonu üretimini uyaran mk 677 gibi bir madde kullanılırken bu değerin fırlaması gerekirdi...Bu bir sorun olduğunu yada kullanılan maddelerde enayilik olabileceğini gösterebilir...

Depresif ruh hali düşük prolaktin ve aşırı yüksek dopaminden kaynaklanabilir.Aşırı dopamin üretimi şizofreniye ve kuruntulu ruh haline uykusuzluğa neden olabilir...

Son olarak arkadaşların da belirttiği gibi kullanımı sonlandırdıktan sonra klomenle pct yapmalısın...

tarihinde metinav tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
    • Yazan: hirstyz
      Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum. 
      Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim
        
    • Yazan: Bakkal
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      s4 - andarine sarm kullanacağım fakat kafamı kurcalayan bazı sorular var bana yardımcı olur musunuz?
      Nedir o sorular?
      Sarm kullanırken karaciğer koruyucu kullanmalı mıyım? Kullanmam gerekiyorsa hangi ürünü tercih etmeliyim? Sarm kullanırken ekstra nelere dikkat etmeliyim? @rastlantisal @Diver @AREN @AS1L @GHOST
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ataakbey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Mk 677 (yeşil damla) Mk 2866 (kırmızı kapsül) Kullanımına 16/09/24 tarihinde:
      Sabah aç karnına (mk677) 0,5 Akşam antrenman sonrası 0,5 - (mk2866) Antreman öncesi 1 kapsül Gece yatmadan önce 1 kapsül + zma  kompleks  ile birlikte başladım. Ayrıca gün içersin de kahvaltı ile birlikte vitamin d3-k2 + a vitamin kahvaltıdan bir süre sonra B kompleks vitamin C öğle yemeğinden sonra liv.52 kullanıyorum antrenman öncesi 5g kreatin (mk2866) ile birlikte alıyorum. Ciddi anlamda açlık hissi ve biraz da sinirlilik başladı. Kullandığım ürünlerin sıralaması ve çeşitleri ile alakalı eksik fazla yada yanlış zamanlamam varsa düzeltmem için fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Baris10
      Selamlar, 8 haftadır sarms küründeyim. Mental hep bir çöküşte, sürekli depresifleşiyorum. Kütle arttıkça mental düşüyor. Günlük hayatım zaten karmaşık geçiyor üstüne ilaçların da etkisi olunca iyice mod düşüyor, anksiyete vs. tetikleniyor diye düşünüyorum. Bu durum için tavsiyesi olan var mı?
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×