Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Aydeniz

bölgesel hacim için kür tavsiyesi alabilirmiyim?

Önerilen İletiler

Aydeniz    0

Arkadaşlar daha önce 2 sefer testo bolde dbol kürüne girdim güzel verimler aldım.göğüs haric diğer bölgelerim hemen hemen istediğim düzeyde.

 

Amacım göğüsleri mümkün olduğu kadar büyütmek kürümde follistatin, igf des ve belki ghrp6 da olabilir kombine etmeyi düşünüyorum.

 

Sorum şu ki göğüsleri maximum şekilde büyütmek için 8 haftalık olma koşulu ile deca tren vs hangi anabolizan kürünü tavsiye edebilirsiniz?büy0k ihtimal de son kürüm olacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


bölgesel büyüten peptidler var ama onu göğüsüne enjekte etcek anotimi bilgisine sahip birinin vurması lazım

 

bence güzel bir hacim kürü oluşturun steroidlerden oluşan, haftada 3 kere göğüs çalışın mecburen büyücek göğüslerin benim önkollarım büyümüyordu haftada 3 kere çalıştım 1 yıl boyunca sonunda büyüdüler 2 santim :) ama büyüdü genetik işte şans kısmet işi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

bölgesel çalıçan igf des ve çok bi uzmanlık gerektirmiyor.Tolgacan hocamın tavsiyesi üzerine folli+igf des+ghrp6+testo+bolde gireceğim yalnız son kürüm olacağı için bolde yerine deca veya tren eklesem kalıcı olarak daha fazla hacim alabikirmiyim onu merak ediyorum??

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Gozu kararttiysaniz trenbolone icin boldenonu cikarmadan ekleyin ama bana kalirsa kurun suresini 5-6 aylarda tutmak daha mantikli trenbolone cok iyi ama orjinalini bulabilirsen cok farkli calisan bir ilac hammaddesi 7-10 bin dolar civarinda oyle 150 200 liraya alinabilecek bir ilac degil o yuzden turkiyede bulabilme ihtimalin cok cok zor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0

evet öyle yapayım ozamsn yalnız kürü hrr biri 8 hafta llacak şekilde 3 parçaya bölücem.16 hafta girdim bir kere hormonlarım çok geç toparladı.cinsel sıkıntıyı geçtim o dönemde kas içi su tutumu çok düştüğü için vücut çok kötü sarktı..insan içine çıkamıyosun hayattan soğudum resmen :)

tolgacan reis peki follistatin dozajını 100mcg yerine 65 mcg yapsam (5mg 15 gün gidecek şekilde) eksisi ne olur?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.243
follistatin, igf des , ghrp6 bunlara boşa verme vereceksende yapacak bişey yok o senin salaklığın.

 

@Musadur buradaki diğer platform üyeleri sizin babanızın oğlu mu ? Siz böyle lakayıt konuşma yetkisini kimden aldınız?

 

SALAK vb gibi ? Üstte bu hitam'da bulunduğunuz arkadaştan kendinizi yanlış ifade ettiğinizi beyan etmenizi isteyeceğim aynı zamanda özür dilemenizi.

 

Ha dilemeyeceksinizde '' YAPACAK BİRŞEY YOK '' sizin deyiminizle forum'dan sınırsız süre ile uzaklaştırılacaksınız.

 

Burada kimse kimsenin babasının oğlu değil herkes birbirine saygılı olmak ''ZORUNDA'' siz diğer arkadaşlara diğer arkadaşlar'da size.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydeniz    0
follistatin, igf des , ghrp6 bunlara boşa verme vereceksende yapacak bişey yok o senin salaklığın.

 

 

yavrum anan baban görmesin böyle yerlere takıldığını git youtube de enes batur filan takıl sen emi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

Bu soruya bende birsey eklemek istiyorum,testo bolde masteron kurumu 16haftadan 20haftaya cikartmak mi mantikli yoksa 16hafta yapip 8hagtasina tren enant veya parabolan eklemek mi mantikli? 2.kurum bu ve son olacak trenin etkilerini ve yag yakici ozelligini cok merak ediyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×